9500 PRO AKADÁS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deicide meg van amegoldás.A PC ALERTET v. COOLER XP-t szoftveres hûtést ne használd.Attol akad a masina.Kivettem az indítopultból és láss csodát nincs akadás.Így 3D MARK alatt 600 pontal többet csinál.
Tesztek nem mind1, hogy angolul vagy magyarul futnak le?😊)
Sisoft Sandrának van magyarítása?
Köszi meg probálom.
Sandrat küldd rá a gépre.
Nézesd meg vele, hogy ram, proci, winyó teljesitmény minden ott van e ahol kell. Szerintem sokkal valószinûbb hogy más fogja vissza a gépedet neked.
És nem fut valami program a háttérben?
Felraktam 98 alá is a drivereket van azert javulás.3D Mark alatt nagyon minimális volt az akadás,a Fifával próbáltam volt egy-két pillanatnyi megállás.Hát nem tudom.
Winfoska mi a konfigod pontosan?
Deicide az MSI oldalon már néztem de nekem a legfrisseb BIOS van fenn,és ez sem segít.Az új driverekkel javult a helyzet XP alatt,de 98 alatt nem engedi felrakni az ATI drivert.Talán az új BIOS ha addnak még ki megoldja a problémánkat.
Na felraktam a 4.46-os via-t meg a 3.2-es Catalystet, de nem sok változás, ugyanúgy akad a masina! Nem lehet winchester miatt (Seagate Barracuda IV. 80 G😎?
ÉN is irtam nagybetûvel valahol és Borg ritkított egy kicsit!!

Gerry
Tudtommal fórumon sem szokás CSUPA NAGYBETÛVEL írni, de lehet, hogy én tévedek... (Ha tudsz olyan idegorvost, akinek ez a szakterülete írd meg a címét!)

OK.Jelzek minden képpen.
Inkább ha fölraktad,akkor ird le az észrevételeidet,mert ugy talán tudunk segiteni!

Köszi a drivereket meg próbálom.Remélem megoldja a problémámat.Ha bármi eszetekbe jut írjatok.Köszi.
Davidus
"A nagy betük azt jelentik, hogy ordibálsz" hol?
max pistikiéknél. Ez nem chat hanem fórum. Meg áruld el nekem mi bajod lesz tõle ha valaki nagy betüvel ír? Aki meg nem bírja keressen fel sürgõsen egy idegorvost.

V9ykn8_TZL0

Amiket kék betükkel látsz azokra katintva letöltheted a drivereket!

Gerry
Hyperion 4.46 is létezik már, és Jacek úgy érti, hogy fent van-e a Hyperion (Hyperion fonn van=Hyperion fönt van), és tényleg nyomd ki a Caps Lock-ot, mert a nagybetûk azt jelentik, hogy ORDIBÁLSZ, azt meg nem igazán szeretik a fórumban, fõleg Borg nem bírja, és egyetértek vele, amúgy is hülyén néz ki!

dikki*yysw
Hú... az ilyen embereket elvitetném bányákba.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Gerry
Ja, nemhinném, hogy az MSI "nemszereti" az ATi kareszokat, nekem nForce2-es chipset van az alaplapomon, és azzal sem volt gondja a Radeon 9700-nak, pedig az már igazán nVidia, és asszem a régi GF4 Ti4200-as driver sem lett tökéletesen kiszedve registry-bõl, ezért nem adott le akkora teljesítményt a kártya, de nem volt vele gond.

HYPERION 4.45 VAN FENN,DE NEM TUDOM MI AZ A HYPERION FONN?IDE DRIVERT HONNAN TUDOK LETÖLTENI?
Hülyeség.
És kapcsold ki a capslockot.
DIRECTX 9.0 VAN FENN.A CATALYST 3.2-t MÉG NEM PRÓBÁLTAM,DE KÖSZI AZ ÖTLETET.ARRA IS GONDOLTAM MIVEL AZ MSI CSAK NVIDIA VGA KÁRTYÁKAT GYÁRT NEM IGAZÁN SZERETI AZ ALAPLAP A RADEON KÁRTYÁKAT.VÉLEMÉNY?
Ja, én is erre tippelnék leginkább.
Nekem akkor csinált ilyent, mikor anno behalt az IDE driver az XPben valamitõl. IDE driver felrak ujra, és megszûnt a szaggatás.
Jacek
hyperion fonn van?

Gerry
Új Catalyst 3.2-est is próbáltad már? És DirectX 9.0-át?
Elõzõ VGA driver jó alaposan letakarítottad a rendzserrõl (file-ok + regisrtry-key-ek)?

MSI KT-4ULTRA,512 DDR333,ATHLON XP2000+,ATI 9500 PRO 128MB A KONFIGOM.JÁTÉKOK ÉS 3D MARK ALATT PILLANATNYI AKADÁSOKAT ESZLELEK.MÁR DRIVEREKET IS CSERÉLGETTEM DE SEMMI.HA VALAKI TUD SEGÍTENI ÍRJON.KÖSZI.