Xpand Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bár itt nemírnak semmiféle cd olvasó kikapcsolást meg hasonló trükközéseket...

1. Burn ISO images or copy them to single HDD folder. 2. Install the game (plus, if you want, FR/PL language from 2nd CD). 3. Insert ANY CD into the drive (Jimmy Hendrix Oldies But Goldies) 4. Enjoy our work like we did.
Ja most látom infóban hogy ez nem új 😊
WCO-n van valami új verzió. Errõl mit tudtok?
arty
hát, arra a demobolt emlékszem. tényleg jo volt! de nem ártott volna kicsit tweakelgetni a jármüirányitást 😞 - ha már a chromeengine ennyire szép, illett volna tartalommal is megtölteni 😉

Forza.

szerintem a multiplayer rész kifejezetten jól sikerült...
Duddits
Ha ez az ereti magyarítás akkor miért ilyen gány?? Eddig össz-vissz egy ékezetes betût találtam és az a É volt. :-) :-(

glkFox
Itt nezetek korul!
Azureus_2.1.0.4_Win32.setup.exe

AzurEus!
itt keresgejetek ITT !
2-3 verzioban is fent van es 20-25 k valis jon 😊)
arty
szvsz itt nincsen megosztottság, csalódott mindenki ...

Forza.

Alexease
Szinte semmit. Az iranyitas ugyanolyan hulladek mint a alphaban, demoban. De azonkivul, a tobbi teljesen jo lenne😉
insp
Skacok, peace mindenkinek, akinek tetszik a játék, de nekem óriási csalódás volt. Nagyon szép grafika + egy két jó design ötlet mellé semmi sem társul, ami arra motiválna, hogy csak még egyszer elindítsam...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Az jó.
Irányítás javult a Demo 1-hez képest? Kormánnyal nem nagyon lehetett normálisan menni...
Alexease
Nem olyan veszesen bonyi, hasznalhato. Mar mentem egy-ket kort a sajat palyamon😊 Persze, igenyes, hasznalhato palyat nem keves ido osszedobni vele.
arty
majd beindul. torrent sajátosság.

Forza.

Valaki próbálta már a szerkesztõ részt? Milyen?
karikusz
ja de...1kb/sec-cel..)) 1750 hour 07 min 38 sec

na ezt tuti megvárom.😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Jó az is ha adsz címet...a lent levõt megnéztem de nem tölt semmit.😞

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Shan
Elég, ha biosban letiltod az ide csatornát, amin az író/ovasód van...Jobb esetben külön csatornán van, mint a winyó...😉)).
Igy is mûxik...mint a trd2...
Duddits
Torrenttel már rég leszedted volna.

nekem sajnos 8kb/s-es feltöltésem van , igy velem nem sokra mennél
bittorrent miért nem jó?
karikusz
Szerintem ne is várj ilyesmit...

karikusz
Valaki akinek megvan nem jönne fel dcre?.😊 adok saját HUB címet

Johnny23
skacok nálam van vmi bibi,vagy ténleg ""kissé lassú"" a gamma....mindent low-ra tettem és ugy is(,legalábbis az RBR kb 100x gyorsabb!!)

1ébként minden szép és jó benne

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Duddits
Ez az eredeti??? Nehogy már! Egy ékezetes betû sincs benne!

Már írtak leírást lejjebb.

Johnny23
na hali skacok!

van már vmi megoldás a "dvd-meghajtó kihúzgálásán" kívül a gamma indítására ????

van vmi crack,patch erre????

HELP!

Solid Snake
Aki proszálta és van hozzá kedve irjon egykis szösszenetet milyen is a game Thx.
arty
ez az origi 😄

amugy a hivatalos weblapon azt irják, h a moddolt pályákat akészitõk auditálják a nép elé vetés elõtt 😊 pazar 😞

Forza.

én még nem találtam..., de valaki elkészithetné a Budapest pályát
Duddits
Hát ez sz@r magyarosítás! Gondolom nem az eredeti?! Mert ékezetes betût raktak bele de azt meg nem kezeli.

[HUN]FaTaL
Hi all. Kipróbáltam én is a gamét, nekem nagyon bejött. Le lehet hozzá már tölteni vmi cuccot? (kocsik, pályák, festések etc.)

http://goo.gl/gd6Zi5

oké, tudom, hogy müködnek, de ha nem mindenkinek 512/128, 384/64-es nete lenne, akkor a DC is gyorsabb lenne
eddig alig fél év alatt dc-röl is 200-300 gb ot huztam le 512/128 nettel, igy azért annyira az se lassu , csak sokmindent kell egyszerre tölteni
arty
dc-n egyszerre egy lanostol szeded, mulen és torrenten pedig akár többtöl is, zippeli+crc is van, tõled is szedi egy 4. ember... könnyen beláthato h a dc alapvetõen mp3ra jo 😊

Forza.

azért ez igy nagy általánosságban nem igaz, annyi igaz, hogy dc-n 1-2 hét eltolodással jelennek meg a dolgok
LAN-ostol ott is simán lehet teljes sávszéleséggel tölteni
a bitorrent is azért gyors, mert sok külföldi használja, és nekik azért nagyobb feltöltésük van...
arty
a direct connect NEM alkalmas a nagy fájlok szétosztására, inkább emulen avagy torrenten kellene egymástol elszedni... SZVSZ.

jo uploados kellene, a bithumenen seedelhetné ...

Forza.

a magyar verzióban nincs magyar szinkron?
menüben nem lehet állitani?
Hangokbol nics Magyar sajna.A eredeti game is Angolul beszél 😞

kösz!
a co-driver hangok pedig ezekben lehetnek(a fökönyvtárban vannak):
angol - CoDrvData_English.pak
francia - CoDrvData_French.pak
ilyenböl kéne magyar pl.CoDrvData_Hungarian.pak
sajnos ezek kb.120 mb-osak.
ha neked megvan a magyar, és feltudnád tölteni, azt nagyon megköszönnénk
Duddits
Csak a menüket tudod?

Amit megtaláltam azt felraktam a ftp://tar.hu user:xpand jelszó:xpand

A menü szöveghez ezek kellenek:
PartsTexts.scr
Texts.scr
RacesTexts.scr
ChampionshipTexts.scr
varlist.scr
CarsTexts.scr
Texts_temp.scr
Duddits
Fúh! Jó kérdés. Mindjárt utánna nézek.

Ha kitaláljátok, hogy melyik a file amitõl, magyar akkor én szívesen felteszem valahova.

karikusz
Srácok.

Elindítottam egy HUB-ot karikusz.tx.hu címmel. Páran gyertek már fel akinek megvan, hogy a többiek is le tudják szedni...

köszi, mindenki nevében

Johnny23
tehát "mindenben"jobb mint a RBR,ok.....már szedem is akkor 😊

...viszont ténleg ezt a franciát át lehet kapcsolni,v.mi??? látom mások is "nyelvi problémákkal" kûzdenek (bár még nemtom,hogy most teljesen minden menü stb.francia lesz vagy csak a co-driver)

Duddits
Valakinek nincs meg a magyar nyelv? Vagy esetleg az angol?
Valaki itt megvette. Gondolom magyarúl. Nem tudnád átküldeni a nyelvi fájlokat?

karikusz

nekem jobban tetszik, a richard burns rally billentyüzettel szerintem élvezhetetlen (ugyanakkor meg valósághûbb)
grafika sokkal szebb, pl. víz, növények nagyon jol sikerültek
valamint van benne multiplayer rész is
Johnny23
köszi

.....1ébként sztetek jobb mint a richard burns (graf.,játszhatoság)???? érdemes leszedni ????

Nekem is olyan verzió van, amelyben a alapban francia hangok vannak, de a game options-ban átlehet állitani a co-driver hangokat angolra.
Tehát lehet,csak azt jelenti, hogy angol+francia...
arty
ly ... ááá, de hüje vagyok 😉

Forza.

arty
ezaz, hüjitsed csak a népet ...

Forza.