Summer Rocks 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Még most is zúg a fülem a tegnapi koncert után...
KIBA**OTT JÓ VOLT!!!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Cheky
Akkor a szigeten is lesznek?

Me' akkor inkább oda megyek...

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

artschi
Ha jól tudom, akkor most minden nagyobb fesztiválon ott akarnak lenni, és év vége felé (ha jól emléxem) lesz új albumuk.
Szerintem most régieket fognak nyomni 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Meg az is volt a bajunk hogy totalis lemezbemutato koncert volt az akkor megjelent Brave new World albumot nyomattak a regiek kozul max 2-3 volt es ez nagyon nem jott be nalunk. Hatha most a regieket nyomjak

Furcsa de 2000ben volt a Maidenen es szerintem es az osszes haverom aki ott volt mind azt allitja hogy kurva halk volt emiatt szar.

Egy napra 6900 Ft két napra 11 000 FT

The Garrett
hát igen az iskola elõnyei 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

artschi
Új fellépõ a Summer Rocks-on!

Június 5: ANTHRAX

artschi
Mázlista 😊
Én dolgozom szerdán 😞(((((((((((((((((((

The Garrett
ÉS IGEN IGEN! sikerült elkülönítenem egy kis papírkötegetm hogy az IRon maidenre fel tudjak menni!!!
Ugyhogy ha csak 1 napra is de OTTLESZÜNK!

Cheky
kösz, azóta már megtaláltam a honlapot 😊

Igéretes...! 😊
Mennyi volt a jegy? És az egész napi belépõ?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Coine, The A&O
www.concerto.hu

PeCsában lesz, tavaly kint voltam Slayeren...sokan voltunk 😊

Cheky
Hol lesz ez??
Kb. Hány felépõ szokott lenni?

Netcím?

magus
miert mennyi a belepo?

Coine, The A&O
argh 😊
lehet nemkéne külföldre menni akkor 😊

artschi
Szerintem nem. Õk egyelõre erre nem jönnek, de nézd meg a honlapot: www.concerto.hu

The Garrett
és itt lesz a MEtallica is nem?
Haverokkal erõsen gondolkodunk hogy fel kellene menni, csak kicsit borsos ára van a belépésnek..

artschi
A 2003-as Summer Rocks-on (jún. 4-5.) fellépõk eddig:

június 4. IRON MAIDEN
június 5. CHILDREN OF BODOM

!!!!!!!!!!!!!!!!!!