232
segitsetek valasztani
-
Bocs gyerekek, nem arról van szó, hogy pályázaton kapott pénzből kellene venni számítógépet?
Ha velem történne ez meg örülnék, hogy egyáltalán kapnék egy ingyen számítógépet, nem hogy még fel legyek háborodva, hogy nincsenek igazán jó konfigok... -
namert a te adódból tényleg sokat kapunk
amugymeg itt az a gáz, hogy más nyulja le közben a nagy pénzeket, ebben van az üzlet.......
es ranksózzák a celeront másfélszeres áron -
izb #89 marha egy igénytelen figura vagy!!
Le a kalappal!!
-
de ki kuldte?
nem jó az emilcimed megadhatnál elérhetőséget -
csak 4 fenymasolt lapot kuldtek, de abbol nem sok mindent lehet kivenni, kb ennyit. -
van katalógus már? -
Jo SOK SZAR van a katalogusban.
Ilyet meg nem basztatok:
350.000:
Intel 845 EBG2L alaplap
Intel Celeron 2000 mhz
512 MB 333 MHZ DDR RAM (na ez igy jo lenne)
ATI Radeon 7000 64 MB tv out (nevetseges)
60gb winch
floppy
dvd-rom/cdrw kombo LG
Ac 97 hangkartya
2 * 50 w hangfal
halozati kartya
Lg 17' monitor (ez se nagy, max felbontas 1024*768, a mostani monitorom tobbet tud...)
Win XP
Office
Mcafee virusscan
3 év garancia MI A FASZNAK?
helyszini uzembe helyezes MINEK???
na jo errol lemondhatunk.
200.000-ert csucsgep kozeli gepet rakok ossze!
ezek meg 350k-ert ilyen szart, nem is hiszem el. -
:) -
Hova szóltam be és kinek? -
szar ügy, csak már vedd meg, ne tötyögj :) -
TheZsenyka #76 Hozzá is adtam a kedvencekhez a topicot, feltétlenül tudni szeretném milyen gép jön össze... :D -
TheZsenyka #75 Katalógusból? Ehhee... akkor ez már le van zsírozva valami nagykereskedővel... ehheee... akkor jó ha valami celeron cucc kijön MX440-el és persze SDRAM-al, 30GB-os HDD-vel, 56k integrált modemmel, 'C97 audio extension'-el, valami Vargáné és Társa házban (na jó, esetleg Codegen), szutymák noname billencsel meg 15" GABA monitorral (esetleg Lite-On). :DDD -
G_ArchAngel #73 ajánlom a Videoton TVC-t minden elfut rajta (egér, macska, poloska), nem fagy le (üzemi hőmérséklet 200°C), bővíteni nem kell (max. joystick) kezeli a 11' Junosty TFT monitorokat, beépített Sokol rádiós hangkártya, alcohol-os CD-író(toll)... -
:))) -
Én asszem tudom :) -
Az már egy kicsit drága. Minimum 170 ezer. -
ja az arabol meg kilyon egy 2.53 P4 meg egy 9700PRO nem tudom melyik a jobb:) -
akkó már 3.06HT-set -
hmmm.
Igazad van, de negyed millióból akármilyen gépet tud venni asztalit.
Na jü, nem akármilyed, de nagyon jót. Simán vehet bele egy P4 2400-est, ami azért kicsit sem rossz. -
Jó konfig sztem a P4 2800-as proci, 512 Mbyte DDR Ram, ATI Radeon 9700 Pro 128 Megás videókártya és Toshiba DVD-író kombo.
Hangkártyából áll. nagyon jó a Philips acoustic edge -
korn*15 #61 hát honnan tudjam hogy ez így ment higy időre van olyan is hogy korlátlan idejig megy vagy nagyon hosszú ideig és akinwek megtetszik a pályamunkály annak küldenek dellát -
korn*15 #59 És hol pályáztátok meg? Nem tudsz egy web címet mondanim mert muterom is tanár?. -
na már jelentkezett az IBM
ITP hányas pályázat a tiétek? -
Ja, és ahoz képest is olcsó, amilyen áron anno az nForce 1 bejött....
Az nem csoda, hogy nem volt népszerü... -
(én csak nagyker árakban vagyok jártas, szal úgy értsétek)
SOLTEK SL75FRN-L Golden Flame lap...
nettó 22.500,-
Gyors, és elég brutálisan néz ki (márha plexis házad van) -
jah, es valszleg azert tobb penzt nyertunk, mert mi faluban lakunk. -
Borg #49 Na azért az olcsón pontosits egy kicsit, mert szvsz nem éppen a legolcsóbb alaplapok az nforce2esek... -
Vazz, csak tudnám miért. De mind1.... -
milyen proci pontosan és milyen mother? -
Beza!
Én maximálisan megvagyok elégedve az nForce2-vel, és ráadásul olcsó is!!!
AKi most akar AMD-t venni, annak kizárólag ezt ajánlom! -
én inkánn athlonos nforce 2-es konfigban gondolkodom
teis nyertél internethozzáférést is? -
csak a gépre lehet költeni, számonkérik..... -
miért lenne nevetséges megdolgozunk érte és a gép három évig a cég tulajdona és önrész fizetők voltak előnyben -
énis ott de te valószinúleg még a pedagógusin nem?
nem értem különben hogyhogy más az összeg... -
K.András #41 Figy ugy kell gondolkozni hogy ezt kaptad, tehát bármit is veszel rajta csak jol járhatsz. -
Borg #39 #37
Ha előre szerelt cuccot kell venned úgyis, akkor NOTEBOOK. Semmi más nem éri meg komplett konfigként... -
csak gepet, es CSAK MARKAS KONFIGOT basszák meg. lesz majd valasztasi lehetoseg, hogy milyen cegtol, de gondolom tele lesz integralt alaplapokkal meg ilyen hujesegekkel. egyebkent a tervem ez volt: alapla valami socket 478-as asus (egyebkent abittal mi a baj hogy senki sem emlitette? mert nekem most az van es tokeletes) egy 2,4-es p4 (nagyobb azert nem mert ott mar NAGYON mennek fel az arak) vidkarty radeon 9700 pro, monitor: 17-es vagy 19-es, mindenkeppen hagyomanyos crt, de mindenkeppen sik, es a minoseg a fontos, memoria 512, vagy 1024 mbyte ddram 333, vagy 400 mhz-s, hangkartya nem akarok fullextrasat, nincs tul jo hangrendszerem, bar ha hangfalrendszer is lehet hozza, akkor valami 5,1-es Klipsch...
vegulis apum nyerte (mert ugye pedagogusoknak lehet palyazni) o akar nyomtatot, meg lehet hogy scannert is de az nem biztos. eger, bill, semmi kulonos, arra nem akarunk sokat adni, lehet hogy optikai, de inkabb egy jobb gorgos. cd iro: valami markasabb, mondjuk plextor, meg melle egy dvd-rom, mondjuk pioneer. Kb ezek a tervek, de majd meglatjuk mibol lehet valogatni. Valakinek valami eszrevetele van? vagy jo ez igy? -
Borg #37 Ebben az esetben meg notebook-ot vennék, valami jókis HP/Compaq-ot. -
K.András #36 Csak gépet tudd venni, és aszem lent azt irja lehet csak egyben.. -
Borg #35 Ha kötetlenül adták a pénzt, akkor szerintem is inkább az életedre költsd, mint ilyen hülyeségekre...