Petárda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mert tavaly nem volt pénzem.
Enny1
Neked szerencséd volt, én táskába hoztam át még 2 évvel ezelött aszsem, és belenézett a határõr, kivette, és belevágta ergy konténerbe, amibe már volt vagy 60kg piró <#nevetes1>#nevetes1>
Azóta persze csak kocsival hozok át onnan pirót <#smile>#smile>
Légy jó, légy hű Magyar!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Lehet velem van a baj, de sose értettem mi a jó abban hogy meggyújt, eldob, durr. <#wilting>#wilting>
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Magyarországon kultúrálatlan módon élvezik ezt a marhaságot. Egyáltalán mi értelme? A feketepiac e területen is létezik mindegy hogy tiltják vagy nem
Az állam most veszi ki a pénzt a saját zsebébõl, mert így mégtöbbet fognak vanni, olcsóbban, és az ugye feketepiacon megy, de õk tudják!
Én már évek óta szerzem be egy helyrõl, de szvsz sokkal jobb mionõségûek, mint amit tavaly lehetett venni hivatalosan!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szilveszterkor újra tilos lesz a petárdázás Magyarországon - így döntött szerdán a kormány. A kormányrendelet értelmében csak a robbanó rudacskákat tiltják be, más eszközöket - például rakétákat, római gyertyákat - használni lehet majd. A Belügyminisztérium egyben azt is javasolja, hogy a maximálisan kiszabható szabálysértési bírság összegét 50-rõl 100 ezer forintra emeljék.
idézet :rtlklub online
kinek mi a véleménye?
Mi csak azért mentünk ki, tehát szinte rögtön visszajöttünk.
A pia olcsóbb lett volna? A francba... 😊
titeket ellenõriztek ?
Coine: http://www.pontmagazin.hu/kozelet1231.html#kz_1231_1 Hmmm. 😊
A törvények szerint a határnál mit csinálhatnak ha találnak nálam? Csak elkobozhatják vagy jár bírság is?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
+meg egy par tabla pala.Tuti combo.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A ródli mi? Vagy ez volt az? (mármint az "alubomba")
Coine: köszi az ötletet, sikerült, voltak még tüzijátékok is meg minden jók, és tényleg olcsó! Thx
Nem gondoltál még arra hogy magad csinálj?
félliteres mûanyag flakonba tegyél alufólia darabkákat, vegyél 1 L sósavat (ami 20%körüli, nem intersparos és nem teszkós!!) sima háztartási boltból. a flakonba beleöntesz vagy 2 dl-t rácsavarod jól a kupakot. és 2-5 percen belül kidurran a flakon. egy kicsit nagyobbat szól mint a petárda....
Határon áthozni...eddig még 1x sem kutattak át, de azért ne a kezdben hozd ha lehet...
Fogod magad, elmész vonattal Esztergomba, át a hídon Párkányba. Kb. a határtól 50-100 méterre van rögtön egy petárda bolt, mert ott legális. Van minden jó és viszonylag olcsó.
Több konkrétumot nem tudok mondani.
Hol lehet kapni ilyeneket? Valamelyik fórumon kérdeztem már, azt válaszolták, hogy a Fáy utcai piacon lehet. Ott azt mondják, hogy már nincs szezon... Valami más ötlet? Más piac? Elõre is köszi!