Jurassic Park: Op Genesis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt kérdeném miért nem magyarosítlya az egészet?
nem tudtok oan cheatet amivel meg lehet állítani a tornádókat?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Name Comments
623. Dexantreal I would ask you to prepare it very much Jurassic Park: Operation Genesis accessory, since he is big JP fan am and I like the films, the games."
Pff.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
W B nem baj, azért neked is thanks!<#wave>#wave>
nos igen a film kifogyot! iyenkor a keket törölni kell.
ha atopik tulaj nem jelenkezik átvehetem a topikot? hogy életet leheljek ide?
Felûl a fényképezõgépnél az a 0.0.0, szóval a három nulla, az mi? Az értékelés, amikor a képet készítem, hogy milyen jó minõségû? :S Mivelhogy láttam már 3. akárhányast, meg 6. akárhányast is.
Tehát az nem lehet, hogy a három nulla azt jelzi, hogy kifogyott belõle a film, ugye? :S Ha meg igen, hogy tölthetem fel a fényképezõgépet újból? :S
Pls help és elõre is thanks!<#wave>#wave>
Akkor meg miért írja ki folyton pár embernél ezt a kérdést?
Meg a park menedzser foylton üzengeti, hogy dissatisified vagy milyen feeling van a parkban ehh :S.
A kiegészítõ mirõl szólna, mi lenne a címe és mikorra várható, ha a petíciót elfogadják? Vagy már a petíció ellett fogadva?
Amúgy írtam a netfordító szövegével egy üzenetet nekik és én is aláírom a petíciót, de pls ellenõrizze valaki az üzenetet!
Nem tudok jól angolul és csak beírtam a szöveget a netfordítóba, az meg kidobta.
Szóval ez lenne az:
"Nagyon kérném, hogy készítsétek el a Jurassic Par: Operation Genesis kiegészítõjét, mivel nagy JP fan vagyok és szeretem a filmeket, meg a játékokat.
Nem látom annak akadályát, hogy elkészítsétek ezt, tehát a várakozást se értem.
Nagyon nagyon nagy örömet okoznátok a JP rajongók millióinak, ha elkészülne a kiegészítõ.
Persze ezt a többség azzal honorálná, hogy megvásárolná és lenne bevétel. Kompromisszum, ahogy szokás mondani: ti elkészítitek, mi megvesszük. A többsége persze.
Szóval nagyon szépen kérem, készítsétek el a kiegészítõt!
Hûségées Jurassic Park rajongótok, Dexantreal
I would ask you to prepare it very much Jurassic Park: Operation Genesis accessory, since he is big JP fan am and I like the films, the games.
I do not see the obstacle of the fact that you should prepare this, so I do not understand the waiting.
You would cause a very very big joy JP fans for a million, if the accessory would be ready
Of course this the majority would recompense him for bribing it with it and would be income. Compromise, custom to say: you prepare it, we buy it. He is his majority of course."
Szerintetek tûrhetõ nyelvtanilag? :S
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
:-O http://www.ashes.hu O-:
War. War never changes.
SEGITSÉG!!!SEGITSÉG!!!
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
1ébként én is megvettem, csak 1900 (persze van ahol olcsóbb...) ft volt
Nekem nemsokára meglesz mert megrendeltem!
A demója már megvan és midnen elismerésem!<#wink>#wink>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community