Jégfelhők terjeszkednek légkörünk peremén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma láttam valahol egy cikket, hogy az elmult évek nagy idõjárás változásait és hurrikánjait mi okozza. Valaki kitalálta, hogy a föld forgási sebessége lassul és ettõl változnak a légköri viszonyok úgy, hogy váratlan vagy eddig nem tapasztalt jelenségek lépnek fel. Na nem nagy lassulásról van szó, de a pillangó efektushoz hasonlóan iszonyúan bekavarhat.
nem, ezt is biztos a bin laden meg a szaddam meg a pribekjei csinaltak, biztos annyit lovoldoztek a levegobe, vizes golyoval, hogy jegfelhot teritenek a demokratikus amerika fole, es ki akarjak nyiffantani a vilagot!! "atomot nekik! atomot a bestijaknak!!" (by: independence day) zuzzunk egyet, uccse tudjuk mar hova tenni a petardankat, valahova el kene man loni oket... (Gyors W. Busz)
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
😊
"Összekarcolták a felhõket!" ;,-DDDD EZ QRVA JÓ VOLT!!!! :-DDDDD
Szal tényleg nem tudunk semmit a világunkrol. 😞
Nem rossz ez a kép, mint amikor a romlott tejszinhabot nyomtam le a lefolyón. :-D
Szal tényleg nem tudunk semmit a világunkrol. 😞
Nem rossz ez a kép, mint amikor a romlott tejszinhabot nyomtam le a lefolyón. :-D
Turkish, mi a frászt akarsz még a Columbiával? Már az összes atomját név szerint ismerik, a nõk lapja is sírt rajta két hasábnyit, az UFO magazin is biztos megjósolta belõle, mikor fognak az idegenek lerohanni minket. Te mit tudnál még kihozni belõle?
De ha jól értem, akor ezek a felhõk hûtik a légkört "...kifelé sugározza a hõt az ûr felé...", vagyis pont az üvegházhatás csökkenését segítik elõ.