13
Splinter Cell Hanh Probléma
-
#13 mertnemvagykitarto -
#12 nembaj egy a lényeg azok között voltam akik segítettek állandoan:) csak a lasermic balesetnél letettem a gémet:)) -
#11 görgő....egérgörgő -
#10 Hogyan lehet FUTNI a játékban?Lehet egyátalán?Kérlek segítsetek!!!! -
#9 Én meg írni nem tudok. -
#8 Ha neki van problémája, akkor miért én nézzem meg neki? A másik topicban meg esetleg meg tudják mondani, hogy kb. melyik hozzászólásban van meg a válasz. Mint arra volt már nem is egy példa.
Szvsz ha valakinek problémája van, azért ő is tegyen a megoldásért valamit. Jelen esetben kicsit olvasson utána! Vagy olvasni azt m,ár nem szeretünk? (esetleg nem tudunk) -
#7 5-6 oldal?? 29 oldal.. de ha ennyire .... akkor keresd meg te....mennyi idő kell talán.. amugy nem azt mondom minden szarért egy topicot.. de ha ide ír 20 ember leírja a kis bajait ami van az sc ben akkor többet nem kell irni. és könnyű átnézni is.. de nekem tökmindegy... tőlem töröljék... -
#6 hát má' legalább... szvsz kb 20 hozzászóláűs után nyissuk mert má annyit is "lehetetlen átolvasni" -
#5 Helyes!minden probléma esetén nyissunk új topicot. Nehogy már visszaolvassunk! Az olyan snassz. Mi van, ha itt is lesz 5-6 oldal? Megint nyitunk egy topicot "Splinter Cell probléma probléma" címmel? -
#4 szvsz nem kell bezárni a topicot hisz ha visszabnéz a másikba akkor a többszás hozzászolás között nyűgös valamit megtalálni..inkább írjuk ide egyszer...
szoval elvileg ki kell kapcsolni a hw acc-ot...
ezt a directxben kell.. -
#2 Nézz be a Splinter Cell topicba!!
Emlékeim szerint valamit a DirectX beállításain kell állítani. -
cyro #1 Hali!
A Splinter Cell-ben támadt az a gondom, hogy a hang bizonyos részeknél elkezd sistergeni. Ez annyit tesz, hogy megvannak a rendes hangok de a háttérben agy folyamatosan ismétlődő sistergő hang hallatszik. Akkor jelentkezik általában, ha lövöldözésbe keveredem, és csak a kilépés segít a windowsba. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Az új patch megoldja?
(5.1 SB Live!-ot használok)