41
Honnan szedhetnék le?
-
paulthomas #41 Sziasztok!
Van egy mulatós szám de nem találom sehol, ez a szövege: "úgy szeretem én a magyar pálinkát.." valaki ismeri?
Köszi! -
Rpeee #40 Vedd fel a muzsika tv műsorát!
---------------------------------------------------------------
csekkold a csatornám
http://www.youtube.com/user/softsynthportal?hl=en -
fulton #39 Sziasztok. Na egy mulatós zene kedvelői fórum:) végre. Szeretném figyelmetekbe ajánlanám a következő zenészt:) Rajzinger László mulatós zene -
kennedy69 #38 -
mchawer #37 FIGYELEM! LETÖLTHETŐ ÉS MEGNÉZHETŐ KÉSZÜLŐ TIZEDIK ALBUMUNK ELSŐ ELKÉSZÜLT DALA! LETÖLTÉSI LINK: [URL=http://www.hawer.hu/zene/boldog.mp3]"Boldog születésnapot!"[/URL] BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDENKINEK! TERJESSZÉTEK A HÍRT, NYÁRRA KÉSZ LESZ AZ ALBUM!
VIDEÓ:
http://www.youtube.com/watch?v=grPIIHTW7vQ
-
#36 Sziasztok!
Valaki nem tudja ki énekel? Nagyon tetszik a hang és megakarom szerezni az albumot. http://www27.zippyshare.com/v/35921492/file.html -
Diszkókirálynő #35 Köszike !
Van egy másik albumuk is: Akinek pénze van.
Ha megtalálnád tedd már fel ezt is !
-
gyurep #34
letöltés -
Diszkókirálynő #33 Keressél még , van ! :) -
gyurep #32 már jön le az nCore-ről.aztán feltöltöm neked..
kis előleg:feri+anyós -
Diszkókirálynő #31 Ilyet is kell néha egy kicsit mulatni :)
Ha találkoznál Ferivel és anyóssal jöhet ! -
gyurep #30 Az de komoly.. -
Diszkókirálynő #29 Feri és az anyósa albumokat keresek !
-
#28 Sziasztok szeretném meg tudni ennek az előadójának a címét ha tudotok benne segíteni előrre is nagyon köszönöm
Erzsi, Piri, Sári, Mariska, Rozália, Ella, Bella, Juci, Karolina, gyertek vacsorázni -
mchawer #27 Február közepétől új mulatós szórakoztató showműsor indul a Nóta tévén!
A műsor címe: PERTU PARTI
A műsorvezetők a többszörös arany, - és platinalemezes MC Hawer és Jolly (Románcok),
akik idestova egy évtizede képviselik kiemelkedően a magyar modern mulatós zenét.
Az ő személyiségük és fiatalosságuk garancia lehet arra, hogy az eddig megszokott hasonló jellegű szórakoztató műsorokhoz képest lendületesebb, humorosabb, színesebb, látványosabb műsort láthatunk majd.
A műsorvezető-szerkesztő páros az előadókkal együtt igazi „bulizást” ígér a felvételeken és
- ígéretük szerint - megpróbálják átadni a tévénézőknek az előadók igazi koncerthangulatát.
Az adások felvételei mindig nyilvánosak, hogy a közönség táncolva, énekelve élvezhesse a „bulikat”.
Egyedülálló kezdeményezése a műsornak az is, hogy az előadók többsége ÉLŐBEN fog énekelni!
Az első két adás nyilvános TV-felvétele január 28.-án, csütörtökön lesz a Tápióbicskei Club Dreamben
18.00.-24.00. között. Szeretettel várnak mindenkit! Rengeteg fellépő lesz és fergeteges hangulat!
További információk/részletek:
www.hawer.hu/pertuparti
www.hawer.hu
www.jollyromancok.gportal.hu
www.clubdream.hu
Fellépő sztárvendégek:
19.00.-19.20. Kaczor Feri
19.20.-19.30. Suzy
19.30.-20.00. Postás Józsi
20.00.-20.30. Márió
20.30.-21.00. Mary Zsuzsi mulatós egyveleggel!
21.00.-21.30. Jolly és a Románcok
21.30.-22.00. Bódi Csabi
22.00.-22.30. MC Hawer és Tekknő
22.30.-23.00. Matyi és a hegedűs
23.00.-23.10. V-Zoy
23.10.-24.00. Csocsesz
24.00. - Didi L’amour
A plakát innen letölthető: www.hawer.hu/kepek/pertu.jpg
Email:
[email protected]
[email protected]
Információs telefonszám:
0620/622 77 43
Üdvözlettel: MC Hawer és Jolly
-
olvetigabor #26 Sziasztok!
Régen 1998ban az RTLKlub Műsorán szilveszter este volt egy mulatós műsor(Hajós Janival,Lagzi Lajcsival,Sunda-Bunda Bandával) Valaki nem tudna segíteni hogy ezt a videót honnan tudnám megszerezni? -
V4ZZ4 #25 "buli van ma este
ma mindent szabad
rázd meg jól a tested
érezd jól magad" <--- ha ez a szám megvan valakinek töltse már fel valahová legyen szíves. köszönöm -
mchawer #24 Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel legújabb klipünk, akkor:
http://youtube.com/watch?v=M20ArXD18JA
Köszönjük, ha megnézitek.
www.hawer.hu
Üdvike
MC. Hawer és Tekknő
-
#23 DEMO
-
sskh #22 Töltsd le a bcdc-t zeneletöltő progi ott minden megtalálható
-
Acemega #21 Mulatós zenét hogy tudnék leszedni. Kacor Ferit. -
tomigsxr #20 nem tuok most mit ijni kellenek zenék!! -
#19 Nagyon jo megfogalmazas! -
#18 én is imádom lagzi muzsikát ... nagyon ott van a témában -
#17 bocsi, nem targyalni akartam, csak a velemenymet irtam
masik dolog, hogy soha nem tanultam magyar helyesirast (es probalok gyorsan is irni, mert kozbe dolgozom is...)
lehet hogy en vagyok a hulye, hogy lealok veled vitatkozni amikor nem is rolam van szo... de azert ne huzd fel az orodat, hiszen en se tettem ezt a kettes szamu beszolasodtol -
#16 Na, figyelj : vagy megtanulsz helyesen írni, vagy odafigyelni, hogy milyen billentyűt nyomsz le, vagy nem tárgyalok veled...ok? -
#15 es most ezert kell lefikazni masok izleset
en is neha jobban orulok egy hatminc eves elo felvetelnek ami veletlenul valakinek a hagtarabol kerult elo recsegosen, monoban... de azert nem fikazom senkit akinek az utojaban duborognek a melyhagok vagy eppen a didzibe razza a t*keit... egyszeruen az van, mindenki mast szeret, es ahogy te nem erted oket ok se ertenek teged, hogy mi a franc jo egy regi recsegos felvetelben (szerintuk halgathatatlan)
hetat legkozelebb ha lagziba mesz legyszi ne koss bele a zenekarba, mert azok nem fognak jazzt jaccani a te kedvedert -
RadeoN #14 sajnos 1tértek.
MAGYARORSZÁGON IGÉNY VAN AZ IGÉNYTELENSÉGRE. -
#13 Figy, én nem sorolom be ,magam egy műfaj alá.
Azt szeretem ami jó, ami profi!!!
Legyen az jazz vagy drumandbass , a lényeg, hogy IGÉNYES legyen!!!
A magyar mulatós pedig egyáltalán nem az, érted? -
#12 ajm sory big brahner
csak azt akartam tudni, te milyen zenevel tamogatod a magyar cool-turat
a valaszodbol azt veszem ki, hogy nem tucc ra valaszolni, tehat marac a nagy amerikai neveknel...
tehat ha valakit erdekel, akkor mc hawer oldalarol le lehet huzni egypar mulatos remixet :) -
#11 nem "fejsem" ki, mert annak ehhez semmi köze -
#10 kedves fekete barany,
ha mar nem teccik a birka magyar nep izlese, legyszi fejsd ki bovebben a te izlesednek megfelelo zenet... -
#9 Azért tart ott ahol a magyar zene ahol, mert ilyeneket hallgat a birka magyar nép...
Sajnos ezt már nem tudom tiszteletben tartani :( -
[Walaki]D`Lair #8 Bunyós Pityu - Mittoménmilyen polgármester roxxx :DDD -
#6 hát az megérdemli... -
#5 tudom, maraylin mansonra gondolsz, de ha valaki mulatos zenenel szeret borozgatni, legenybucsuzni vagy eppen kertetasni... -
#4 inkább hallgass valami ZENÉT! -
TomBond #3 Nézz szét a DC-n! -
#2 sehonnan, ilyen fost nem lehet letölteni sehonnan!!
a magyar zene SZÉGYENE!!!!
-
gtom #1 Honnan tudnék leszedni mulatós számokat?
érdekelne olyan album, hogy L'amour: ki mulat csárdában