44
  • EvilDead
    #44
    Laza...ennyit tudsz..Ha nem volna nVIDIA, nem tudnád megvenni az ATI-dat , mert kibaszott drága lenne. Úgyhogy örülj addig, amíg van az ATI-nak versenytársa. Mellesleg az elfogultság szűklátókörű embereknél megszokott. Én nVIDIA kártyával rendelkezem, mégse fikázom az ATI-t. Mert szerintem jó az is.
  • Bandit21
    #42
    Egyszerű, az Ati-nál egyik kártyának sem jobb a képe TV-n. VIdeószerkesztéshez nincs jobb mint az Ati Rage Theater chipje, (vagy válassz rögtön 1 All-in-wondert) Ez benne van az összes Ati kártyában ami VIVO-s (vide-in, video-out) már csak az árat kell eldöntened mert szinte az összes chipjüket kihozták ilyen tulajdonságú kártyákon. Legjobban a www.ati.com-on tudsz tájékozódni.
  • Power
    #37
    Végül is az FX-et is tavaly ősszel jelentették be. :-)
    Szóval simán bejelenthetik az NV35-öt és NV40-et is az idén.
    Sőt én is bejelentek egy szuper-giga-tera chipet, ami ver mindent, elképesztő teljesítményű, csak vannak kisebb problémák vele :)))
  • Nyiri
    #33
    most olvastam hogy a microsoft windows directx fejes azt nyilatkozta hogy most nehany evre leallnak a dx fejlesztesevel mert mar olyan szintre jutottak hogy be kell erniuk oket ac jatekfejlesztoknek, ugyhogy sztem aki most beruhaz egy dx9 es kartyara az nehany evig nyugton lehet.
  • Nyiri
    #31
    bocsi 2xesert
  • Nyiri
    #30
    Az a hiedelem hogy az atinak jobb a kepe mint az nvidiae azt igazolhatom mert szerintem sokkal elesebb igy a valtas utan. amugy a en mindig az nvidia kartyaval szoptam mert az a rohadt ceg mindig a tesztprogramokra nyomatta a drivereit es azutan meg jatekokban hasznalhatatlan volt. Arrol meg annyit hogy az ati driverei szarok, hogy miota felraktam a drivert a gepre semmi baja minden tokeletesen fut.
  • Nyiri
    #29
    Az a hiedelem hogy az atinak jobb a kepe mint az nvidiae azt igazolhatom mert szerintem sokkal elesebb igy a valtas utan. amugy a en mindig az nvidia kartyaval szoptam mert az a rohadt ceg mindig a tesztprogramokra nyomatta a drivereit es azutan meg jatekokban hasznalhatatlan volt. Arrol meg annyit hogy az ati driverei szarok, hogy miota felraktam a drivert a gepre semmi baja minden tokeletesen fut.
  • Bandit21
    #28
    Joco, megmondanád őszintén, hogy miért nem veszed észre a saját szemed előtt azt a lila ködöt...? Te nem nézed a teszteket? Vagy rosszul látod? Miért lenne gyorsabb az Fx mint a 9700 (nemhogy a 9800...)?
    Abba is belegondolhatnál, hogy 9700-et ha akarsz venni akkor bemész a boltba és veszel, itt Magyarországon már több mint fél éve. Az Fx-et meg külföldön már "meg lehet rendelni"... És akkor szerinted ha 2-3 hónap múlva jelentenek be egy új nVidia chipet akkor hogy lenne itt a nyáron? Ez senki se gondolhatja komolyan.
    Rendben én Ati fan vagyok de amikor az nVidia volt gyorsabb akkor elismertem, nemtudom ez fordítva miért nem megy egyeseknek. Ha meg a tűéles kép legenda, akkor a driverbugok is azok... Ez persze hülyeség, mert szerintem aki már látott közvetlen egymás után Ati és nVidia képet az észtevette hogy az Ati olyan mintha egy szürke szúnyoghálót húztak volna le a képről. Nekem meg 3 éve van egy Radeonom (még az első széria, BBA VIVO 64MB DDR) még most is elfutnak rajta a gemék de drivergondom lassan 4 év alatt EGYSZER SEM VOLT. Arról nem is beszélve hogy 4 év egy kátyánál nagyon jó idő...
    Az első dolgom pedig az lesz pár hónap múlva, hogy ha megjelenik az R350 256MB DDRII-vel szerelt váltzata, akkor megveszem, és ha addigra meglesz az NV35-ös kártyád akkor kipróbálhatjuk hogy kié a jobb... Ha egyáltalán megjelenik addigra az NV35...
  • Borg
    #19
    "Ennel sokkal tobbet tudok az FX-rol, raadasul a 9700-nal joval gyorsabb."

    Nem elég hogy másnak, de még önmagadnak is ellent mondasz?:))

    Tudom tudom, csak elfeküdted a szádat...
  • Nyiri
    #13
    Nekem egy gf 4 4200am volt es most valtottam ati meg soha nem volt elotte de nagyon meg vagyok elegedve ezzel a 9700al :)
  • Zsoltee_a_bator
    #6
    tenyleg es majusig legalabb az fx megjelenik?
  • Nyiri
    #5
    _joco: a gf fxrol sem tudsz semmit csak hogy 2 slotot foglal + lassabb mint a radeon 9700 es tuti hogy dragab lessz mert a 9700 mar lassan fel eve kint van. Ugyhogy akarhogy is nezem eddig az ati mar szetalazta a "lezeragyuival" az nvidiat.
    Messze van meg a rejtelyes nv35 megjelenese es addig meg az ati is tuti biztosan mutat valamit.
  • Zsoltee_a_bator
    #4
    kivancsi vagyok mikor jelennek meg olyan vicces grafikonok mint az fx elott

    pl:
    3dmark2003
    |============| - ATI R350
    |=====================| - NVIDIA NV35

    :)
  • Borg
    #3
    Kár hogy kamu.

    Legalábbis egyelőre minden jel arra utal, hogy NV35-néven nemigen adnak ki ezek -legalábbis jobb- kártyát mint a GeforceFX.

    Furcsa is lenne, csak kicsit bele kell gondolni az ütemtervbe, gyártástechnológiai nehézségekbe, valamint az FX siralmas teljesitményébe. Az téli NV40 már sokkal elképzelhetőbb.
  • Csudri #2
    Ez az! Tudtam én, hogy nem kell félteni az nVidiat!