4140
  • Dns5000
    epitheto jarmivek?
    van az a kb 10 darab azt annyi nem? valami liked van errol? vagy ez csak terv meg ugye? mert azt nem olvastam el
    oke hogy lehetnek 3000 egy szerveren de 1 csataba 30 korul tuti ugy fog szaggatni mit mas fps
    24 pontni jogsid lehet osszesen 2-3 ba kerul 1 cucc fegyver pancel vagy auto meg 3 inplantod lehet meg szoval nem olyan bonyolult
    es nem 1 honapot hanem 2 adtam neki :P
    nem tudod hogy a kulonbozo birodalmax MAXjainak mi a spec tulajdonsaga? tobb helyen is olvastam hogy van ilyen de sehol nem talatam meg hogy mik azok
  • Dns5000
    amugy ez csak 1 picit bonyolultabb game mint a bf1942 szoval nem kellene onlinenak lennie, max 2 honap amig maxra feljlodsz aztan kesz csak 1 fps, ahoz kepest csunyacska grafikaval
  • dikki*yysw
    Május 20-án kijött a full is.
    Biztos vagyok benn, hogy jó játék, és nem tudom, hány szerver lehet. Amikor olvasgattam róla, 3-4000 ember/szerverről beszéltek, a múltkor meg a heti top10 PC-s játékeladásban a Planetside a 4. volt, ami szerintem min. 100.000 példányt jelenthet.
    Ergo pár 3000-es szervert tutira megtöltenek már most a spílerek :)
  • Dns5000
    probalta valalaki a betat? esetleg elofiztett valaki ?:)
    amit olvastam rolla az jol hangzik, vajon jatek kozben is jo?
  • dikki*yysw
    Új cikk érkezett: járművek!
  • dikki*yysw
    Kár :( Nem rakják ki ftp-re?
  • dikki*yysw
    Igen, így van a hírben is.
  • skorpio7
    Csak ha FP előfizető vagy !!!
    Annélkül felejtsd el a gammát .
  • dikki*yysw
    Tölthető a béta!
    infók itt, ofkorsz :P
  • dikki*yysw
    Hát már megy. Most néztem meg visszaigazoló levelet, "majd értesítenek" :D

Tök okosságokat írtam jelentkezésbe, remélem bekerülök :) Akkor még asszem postán is megkapom a cd-ket, le sem kéne töltenem.

Akkor tudnék is vele játszani :-))
  • Xboxman
    mikor indul a teszt?
  • dikki*yysw
    Most küldtem el a dxdiag.txt-met bétatesztre. Ha elfogadják, majd vki játszik vele helyettem mert se gépem se netem nincs hozzá :D
  • K.András
    Ideje volna mert nem lesz ez rossz játék,ha az igéreteket betartják...
  • Petyus_
    Akkor jáccál WWII online-t!
  • dikki*yysw
    Hát igen.

mondjuk nagyon eltűnt, az SG-n megtaláltam a régi cikket, 2001. 07 hó. azóta alig hallottam róla valamit, sőt vegyük úgy semmit, csak most látott pár preview napvilágot.

De nemsokára érkezik, megy a bétateszt már (én is jelentkeztem) szal beindul az élet.
  • Xboxman
    Remélem evvel a gamel elindul egy olyan hullám mint annó a MMORPG-knél volt!Már alig várom ,hogy több száz/ezer társammal eggyüt bevegyük Normandiát...
  • FREAK
    HÍRES VAGYOK!! :D

Na majd megdumáljuk, hogy kerülhetsz be egy konzolos cikkbe :DD
  • dikki*yysw
    Raktam ki egy cikket IDE a Planetside-ról. Szerintem gecijó lesz.
  • Petyus_
    Mert nem volt még topicja de legyen! :)