4140
-
Dns5000 #21 epitheto jarmivek?
van az a kb 10 darab azt annyi nem? valami liked van errol? vagy ez csak terv meg ugye? mert azt nem olvastam el
oke hogy lehetnek 3000 egy szerveren de 1 csataba 30 korul tuti ugy fog szaggatni mit mas fps
24 pontni jogsid lehet osszesen 2-3 ba kerul 1 cucc fegyver pancel vagy auto meg 3 inplantod lehet meg szoval nem olyan bonyolult
es nem 1 honapot hanem 2 adtam neki :P
nem tudod hogy a kulonbozo birodalmax MAXjainak mi a spec tulajdonsaga? tobb helyen is olvastam hogy van ilyen de sehol nem talatam meg hogy mik azok -
Dns5000 #18 amugy ez csak 1 picit bonyolultabb game mint a bf1942 szoval nem kellene onlinenak lennie, max 2 honap amig maxra feljlodsz aztan kesz csak 1 fps, ahoz kepest csunyacska grafikaval -
#17 Május 20-án kijött a full is.
Biztos vagyok benn, hogy jó játék, és nem tudom, hány szerver lehet. Amikor olvasgattam róla, 3-4000 ember/szerverről beszéltek, a múltkor meg a heti top10 PC-s játékeladásban a Planetside a 4. volt, ami szerintem min. 100.000 példányt jelenthet.
Ergo pár 3000-es szervert tutira megtöltenek már most a spílerek :) -
Dns5000 #16 probalta valalaki a betat? esetleg elofiztett valaki ?:)
amit olvastam rolla az jol hangzik, vajon jatek kozben is jo?
-
#15 Új cikk érkezett: járművek! -
#14 Kár :( Nem rakják ki ftp-re? -
#13 Igen, így van a hírben is. -
#12 Csak ha FP előfizető vagy !!!
Annélkül felejtsd el a gammát . -
#11 Tölthető a béta!
infók itt, ofkorsz :P -
#10 Hát már megy. Most néztem meg visszaigazoló levelet, "majd értesítenek" :D
Tök okosságokat írtam jelentkezésbe, remélem bekerülök :) Akkor még asszem postán is megkapom a cd-ket, le sem kéne töltenem.
Akkor tudnék is vele játszani :-)) -
Xboxman #9 mikor indul a teszt? -
#8 Most küldtem el a dxdiag.txt-met bétatesztre. Ha elfogadják, majd vki játszik vele helyettem mert se gépem se netem nincs hozzá :D -
K.András #7 Ideje volna mert nem lesz ez rossz játék,ha az igéreteket betartják... -
#6 Akkor jáccál WWII online-t! -
#5 Hát igen.
mondjuk nagyon eltűnt, az SG-n megtaláltam a régi cikket, 2001. 07 hó. azóta alig hallottam róla valamit, sőt vegyük úgy semmit, csak most látott pár preview napvilágot.
De nemsokára érkezik, megy a bétateszt már (én is jelentkeztem) szal beindul az élet.
-
Xboxman #4 Remélem evvel a gamel elindul egy olyan hullám mint annó a MMORPG-knél volt!Már alig várom ,hogy több száz/ezer társammal eggyüt bevegyük Normandiát... -
#3 HÍRES VAGYOK!! :D
Na majd megdumáljuk, hogy kerülhetsz be egy konzolos cikkbe :DD -
#2 Raktam ki egy cikket IDE a Planetside-ról. Szerintem gecijó lesz. -
#1 Mert nem volt még topicja de legyen! :)