24
Szal...
-
#24 Épp most telepitettem a 2003.3.12. dátumu referencia fájl-t.
A spam-eket letiltom, mindenféle szürőkkel ha innen meg onnan jön meg ezt meg azt tartalmazza a cim akkor kuka, szoval nem is látom őket -
#22 Azt nem tudgya senki hogy lehety azt megalitani hogy nem kapjak napjaba tobb mint 10 hulkey reklam emilt??? Mar idegesit! -
#21 Mondjuk amiota van Spybot es Zone Alarm nem talakoztam semmi gondal szal nem tudom mi lehetett a baj :) -
#18 Ad-aware-t ajánlom én is, de a pro hoz küldhetnél serialt :)
Nekem is volt fenn zonealarm és nagyon jo volt mint tűzfal csak egy idő után nem engedett engem sem a netre, windows 98-at kicsit megzavarta :) -
#16 jaja, nálam is van ilyen:
64.12.30.56:5190 -
#15 akinek van joga hozzá!
de ha megnézem nekem is van olyan kimenő ÉLŐ kapcsolatom 64.12.29.47 -re 5190-s porton hogy azt sem tudom hogy most ez mi? -
#14 ki a faszom törölt?? -
#13 hat en pont ezzel inteztem el a gepet:) lefuttatam 8szor mert elmeltileg kijavitotta, de ha meg1x lefutattam, akkor ujra megtalalta. 8.ra csak egyet talalt benn, vmi winproxy vagymi, a marketscoreval. az Istennek sem akarta kitorlni, vagy javitani, hat kitoroltem manualisan, a registrybol. nabumm... ujrakelltt rakni a win-t hogy ujra lehessen net:) -
Gábor #12 A pro van meg neked? Vagy a shareware verzió? -
Lantee #10 Mindenkinek javaslom a SpyBot-S&D nevű programot. Teljesen ingyenes, állandóan jönnek a frissitések, és az egyik legjobb Spyware eltávolitó, amit eddig láttam. Nem csak progikat keres, hanem Registry-t, és Windows összetevőket is vizsgál! -
Játékos #9 Nem véletlenül valamelyik spyware progi küldi az adatokat ? Nálam a Search and Destroy progi az ilyen spyware bejegyzésekből /cookie , registry bejegyzések , stb/ talált egy rakatot , miközben én nem engedélyeztem /elvileg:)/ a betelepülésüket . -
K.András #6 Elvileg ki lehet zárni hogy zone alarm alatt valaki meghackelt,bár a gyakorlatban ki tudja.
Én inkább megnézném miket engedélyeztem hogy kimehessen netre, mert valamelyik prg-d a ludas szvsz. -
#4 Epp ez a fura... semmilyen interplay jatek nincs fent... es akkor se kene non stop established legyen nemde? -
#3 Milyen interplay-es jatekod van mert lehet az tolt le vmit? -
#2 Jah es a tema cime azert az ami mert fel akarom vonni a figyelmet itt mindekinek segitsen ma pls!!!:)))))
-
#1 Elso sorba azt kell mondjam hogy nem kell kirohogni mert nem ertek hozza.
A dolog az hogy mas fojamatosan par nap ota erdekesen villog a netem azaz adat forgalom van mikozben en semmit sem csinalok.
Megneztem a command/netstat al es tobb napja ezt veszem eszre :
TCP nest:1078 ftp1.interplay.com:http ESTABLISHED
mijazisten ez? nem is netelek semmi megis ESTABLISHED es tolt valamit erosen.
Micsinajak? A Zone Alarm nem alitja meg :(