4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • zolo
    Most nézem hogy lehet benéztem :S
    Icenet=IceDSL-nek vettem

TvNetwork egyik akciós cucca sem érhető el nálunk :SSS (Kecskemét)
  • Breki33
    és nem lehet az éves díjat egyben fizetni?

ilyen feltöltést vétek kihagyni ha jól tudom
  • zolo
    Ice-ék árai jók, csak az a gáz, hogy nincs csekkes fizetésre lehetőség, csak bankon keresztülire :S (nálam ezért esett ki, vagyis a családnál)
  • Breki33
    Ez a belső háló newm biztos hogy nálatok is lehet meg kell kérdezni

De én a helyedben itt lehet az icenet-nek néznék utánna

Amúgy melyik számot hívtad?

Nekem általában egy két perc alatt felveszik pedig egy párszor már hívtam őket.

• bertino
    upc kábelszolgáltató, azon nem fog menni az adsl.
    adsl tudomásom szerint a vezetékes telefonszolgáltatók vonalán megy, t-home - invitel - hungarotel.
  • bertino
    lehetséges, hogy visszahívnak, sőt több mint valószínű :)
    nálunk is van ilyen már, mivel nem vagyunk 24 órában...
  • Balli
    Nem er nevetni:) Nem igazan ertek a temahoz
    Pl ez.: http://www.invitel.hu/Nyitooldal/LakossagiSzegmensFo-LOUT1/nettel
    Vagy Tele2, UPC? Vagy ez mind T-comos vonal?
    Meg regebben olvastam olyat hogy rendelje meg nalunk a telefonvonalat is ami olcsobb mint a t-com
  • Balli
    Koszi,
    Most jelenleg ennel probalkozok, amit mar lent belinkeltek:
    TvNetwork
    Ez most igaz hogy 2890Ft lenne a havidih egy 10Mbit-es ADSL-re, igy hogy nekem most nincs a T-com vonalomon ADSL vonal es nem uj elofizeto vagyok? -nem latok erre korlatozasokat +gondolom Budapest egesz teruleten ez elorendelheto..

Probalgatom hivni oket de nem veszik fel, majd hatha visszahivnak (van ilyen opcio, nem rossz:)
  • bertino
    uj telefon ?
    és melyik szolgáltatóra gondolsz ? :)
  • bertino
    igen, Tnél a tel. számtol függ az, hogy uj előfizető vagy-e vagy sem.

ha a telefonszámon volt a megrendelést megelőző 3 honapban adsl, nem vagy uj előfizető.
    uj számnál értelemszerűen nem lesz ilyen.
  • Balli
    Ok megprobaljuk, de ha nem allnak kotelnek nem akarok honapokat varni es plusz problemakat amig feljelentjuk oket es lemegy az ugy -nem er annyit az egesz
    A telefon lemondasa az nem rossz 5let. Ha lemondom a T-comnal majd egybol kottetek be egy ujat akkor mar uj elofizetonek (3 honapon belul nem volt rajta ADSL) szamitok? mennyibe kerulhet egy ujra bekottetes?-na majd utannajarok...

Meg egy lehetoseg: Lemondom a T-comos vonalat es egy masik szolgaltotonal rendelek olcsobb telefonszolgaltatast+internetet egyutt, igy meg olcsobb is lehet talan -erre valakinek egy jo ajanlata?
  • bertino
    ha az externet elbaszta, nyomd fel őket az nhh-nál vagy fogyasztóvédelemnél.
    érdekes lenne, ha a szolgáltató hibájából neked kéne szívni, mint előfizetőnek.

vagy ha ez nem járhato ut, akkor mondjátok le a T tel-t (természetesen ha ez nem probléma) rendeljetek uj számot és arra mehet uj előfizetőként valami olcso adsl.
    szét kell nézni igazábol e téren.
  • Balli
    Sziasztok,
    Az externetnel szolgaltato valtassal szerettem volna lemondani az elofizetesemet, erre lemondtak az ADSL vonalat aminek hala dragabb lesz az uj helyen megkotott elofizetesem. Meg folyik a harc hogy allitsak vissza, de nem sok remeny van hozza.
    A kerdesem, hogy tudtok valami jo/olcso szolgaltot ajanlani, ugy hogy nem szolgaltatovaltassal rendelnem elo+ugye mar az elmult 3 honapban mar volt rajta ADSL szogaltatas? -sajnos otthon nincs net igy nincs nagyon lehetosegem keresgelni:(
    Neztem ezt az uj 3G-s opciot, az utcankban nincs lefedettseg, a kabeltv-s neten meg hanyagolnam igy marad az ADSL. T-com vonalunk az van es maradni is fog.
    Koszi szepen elore is a segitseget
  • savior
    hala a kis seggfej torvenyhozoinknak, olyan helyzetbe hoztak a cegeket, hogy gyakorlatilag barmit alairathatnak a kedves ugyfelekkel.

• savior
    nekem majdnem fel eve kuldik a szamlat az ultrawebtol, pedig mar tobbszor is lemondtam a szolgaltatast. externethez akartam atmenni, de mar egy honapja csak szarakodnak, holott 10 nap lenne az atallas. ha meg nem fizetem be a szamlat, akkor birosagra viszik az ugyet, ahol tuti jo sok penzt legombolnanak rolam, mert a birok is csak a monopolium fasszopo kis kocsogei
  • savior
    externethez meg ultrawebhez ne menjetek, mert szar tetu ceg mindketto
  • bertino
    kimaradásod mindenképp lesz.
  • zolo
    Na, elkezdődött a történet.
    Direkt még pénteken felhívtam szolgáltatóm, hogy mikor is jár le a hűség. Már korábban is beszéltem velük, most megint megerősítettek, hogy 7-én, azaz tegnap.
    Olvastam ICE DSL oldalán hogy ők elintézik a dolgokat, csak ne legyen hűségem és tartozásam. Gondoltam én ezt naívan. Mert mire ma hazaértem, szolgáltatóm küldött egy decemberi számlát, listaáron, 3490 Ft-tal.(eddig 2000/hó volt). Namost ezt hogy a picsába gondolták?

"X" szolgáltatónál A napon lejár a szerződés.

"Y" új szolgáltatónál "A" napon nem lehet szerződést írni a váltásról, mert akkor még hűség van X-szel, tehát gondoltam "B" napon fogom megírni. Számlatartozás is kizáró ok.

Erre "X" gondol egyet, és "B" napra, "A"-nak után egy nappal már meg is jött a számla, ergo nem tudok kötni szerződést.

Idézet "Y" honlapjáról:
    "Figyelem! 2008 augusztus 15-én megváltozott a szolgáltatóváltás menete. Önnek már nem kell felmondást küldenie a korábbi ADSL szolgáltató felé, Ön egyszerűen meghatalmazza az ICE DSL Kft.-t, és mi elintézzük felmondását a korábbi szolgáltatónál!"

Lehet naívság, de úgygondoltam , és az ICE DSL (Y) ügyfélszolgálata azt mondta mikor hívtam őket 1 hete, hogy ők elintéznek mindent. Holnap megy a telefon Drávának, hogy ugyan miért kaptam számlát, balhé, stb.

És végére a slusszpoén:
    Ice DSL szerződéséből,amibe nem olvastam bele eddig mert úgygondoltam elég a megkötéskor, ez tette rá az i-re a pontot, és baszta ki a biztosítékot az agyamban:

"Figyelem! Ha nem a korábbi szolgáltatónál használt sebességet választja ki, akkor a szolgáltató váltás elutasításra kerül!"

Namost akkor nekem , hogy a francba lehet gyorsabb netem (most 1 megás), úgy hogy ne legyen kibasznagy ráfizetés és netkimaradásom se legyen? (Kecskemét kp, TVnetwork gyors nete nincs , szélessáv szerint ICE DSL a legjobb választás 2,5mbit/3190Ft....)
  • bertino
    dehogyisnem.
    adsl szolgáltatáshoz az is kell.
  • kirol
    Bankszámlaszámomat, PIN kódomat ne adjam meg?
  • bertino
    ez aztán a válasz...
  • kirol
    Miskolctól kb. 25 km-re.
  • Breki33
    hol lax?
  • kirol
    És amcsiban se ingyen van, csak direkt írtam, hogy nálam sajna csak sima ADSL van.
  • Breki33
    Kevered a dolgokat

a 20 Megás az nem a 3G

És 3G nemcsak pesten van hálisten
    És kábelnet sem
  • kirol
    Tud valaki jobbat szolgáltatóváltásos ADSL 4 Mbit/s -os netre Br. 5.820 Ft/hó -nál jobb árat?

(Nem érdekel, hogy Pesten 20 Mbit/s-os 3G van, meg Amerikában ingyen Gigabit, mert nálunk ilyen nincs!)
  • ba32107
    Oks, köszi
  • bertino
    "Így meg kell rendelni a UPC-nél külön a netet, megvárni, míg bekötik, majd a T-Home-nál lemondani?"

yepp.

"UPC-nél már be van kötve kábeltévé, akkor elvileg azon a kábelen jön majd a net is?"

yepp.

"Ha a T-Home-nál lejár a hűségnyilatkozat 8.-án, akkor utána automatikusan megújul, vagy már nem lesz?"

1412-n megmondják, már nem valószínű.
  • ba32107
    Üdv, kérnék egy kis segítséget. Most váltanék T-Home-ról UPC-re. A T-Homenál dec.8.-ig van hűségnyilatkozatom. Szerettem volna szünetmentesen váltani, de UPC-nél azt mondták, ez nem lehetséges. Így meg kell rendelni a UPC-nél külön a netet, megvárni, míg bekötik, majd a T-Home-nál lemondani? UPC-nél már be van kötve kábeltévé, akkor elvileg azon a kábelen jön majd a net is? Ill. a fontos kérdés: Ha a T-Home-nál lejár a hűségnyilatkozat 8.-án, akkor utána automatikusan megújul, vagy már nem lesz? Mert ha automatikusan megújul, akkor 8-án le kell mondanom azonnal, és akkor nem lesz netem, amíg nem kötik be a UPC-t. Viszont ellenkező esetben megvárhatom, amíg a UPC-sek bekötik, és csak aztán mondom le. Valaki tudja a választ?
  • kulabácsi
    nekem az összesre azt írta, lehetett telefonálni :S
  • Breki33
    Ez változó nekem pl a 25 mbites nem elérhető
  • kulabácsi
    háhh nekem ez bármit csináltam azt írta anno h a címemen a szolgáltatás nem elérhető :D
  • Breki33
    Mondjuk 8-as netnél az ip tv használat esetén levesz a sávszélből

2-esnél tudtommal nem
  • Breki33
    Itt beállíthatod pontosan hogy milyen csomagot akarsz

http://webshop.t-home.hu/WHPackageWizardAskAddressCmd

És simán lehet 9 megabites netet választani

És így a végén a rendelt csomagok fügvényében kedvezményt kapsz
  • dbala
    Csomagban nem láttam 8 megás netet.
    Most 8-at fizetek a 4 megásért, ha váltok 7ezer lesz a 8 megás.
  • Breki33
    hát sorry

de nem sok szarakodás van nálam az új modemmel mivel elvileg marad a régi

szerződést meg elküldik aláirom és visszaküldöm nekik a többit ők intézik

De előtte énis a T-Home-t néztem de sztem azt az ip-t-vel esetleg telefonnal együtt akciós csomagban érdemes.
  • Breki33
    Én évek óta várok rá, hogy itt is legyen ilyen hurokmegkerüléses rendszer
    és hogy még olcsóbb is

Remélem egy év múlva a belső is lesz.
  • kirol
    Nagyon király ez a 3G, de rohadtul nem elterjedt, nem tudom mit dobálóztok vele. Vagy 18 vagy 20 város ahol van. És? Az ország nem ennyi városból áll.

És is befizetnék rá, be b@sznak itt is jelen lenni.
  • dbala
    Tudom már miért nem is néztem, talán azért mert az sincs itt!
    Szóval normál adsl lenne náluk is, ennyiért:
    max. 8 Mbit

bruttó 7980 Ft

Ez T-comnál 1000el olcsóbb és nem kell szerződéssel, új modemmel és ilyenekkel szarakodni.
  • dbala
    Adsl3G ezt eddig észre se vettem de megnézem, köszi.
    Szerintem ez a D-ottHON nincs, de nem láttam sehol feltüntetve, hogy egyáltalán hol érhető el.
    Itt se digi, se UPC, T-comnak sincs a 25megás elérhetősége...