ADSL - melyik szolgáltató?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szolgáltatást nem azért fizeted, mert igénybe veszed, hanem mert be van kötve, tök8, hogy használod vagy sem, ha be van kötve és él az elõfizetés, akkor fizetned kell.
ha felmondta a szerzõdést, akkor valoban nincs félnivalója, de az is más kérdés, ha egy gyökér szolgáltato több honap multán sem látja figyelmeztetések ellenére, hogy ügyfél már rég felmondta az elõfizetést.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A szerzõdésed lejárt, nem vagy kötelezett már az égvilágon semmire.
Akkor mi a probléma?
Õ azt küld, amit akar, olyan csekket bármit, amit csak szeretne.
Te meg kidobod. Persze nem netezel az õ felhasz. nevükkel.
Így nem veszed igénybe a szolgáltatásukat se és mindenki boldog.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
annyi infóm van még errõl a 25 megásrol, hogy itt már nem nevetséges a vállalt minimum érték, hanem egész tûrhetõ.
szal olyan nagy probléma reméljük nem lesz 😊
én nem is vitatom, csak valahol még ilyen sincs. :|
szar ez az egész DSL ugy, ahogy van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
gondolom megint pest a mérvadó ezen a téren.
mi külsõsök meg adhatjuk le az ujabb lassulásosokat, amiket ezrével küldenek az elõfizetõk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szerintem a valos érték lesz kb. 10 mega szerintem 😄 <#zavart1>#zavart1>
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
telefont csak akkor számol ha használjuk, net korlátlan
Elõtte T-com os voltam Enternetes nettel csak avval az volt a baj hogy alapdíjba 12000ft-re jött ki ha nem is használtuk a telefont,
enternetnél csak új bekötõnek éri + lenni a régi ügyfeleket leszarják 5-év múltán sem volt semmi kedvezmény.
8000ft-ot fizettünk a 4M-ás netért 2éven át de elõtte 3évet húztunk még le ott, új bekötõknek + alapból 5000ft hát érdekes.
Inkább váltottunk..........
mellesleg ennyi erõvel azt is kiírhatnák hogy 100mbit / min 5kbps aztán nesze bazmeg tárcsázz, a minimum az megvan. kapja be a tré online. bocs a sok szidós kommentért többet nem fogok.
nem akarok semmitse a falra festeni, ezért vagyok kíváncsi, hogy fog-e változni.
ha az ember T elõfizetõ, akkor több az esélye, mintha egy társszolgáltato ügyfele lenne, mivel azokat - szerintem - (tapasztalat) méginkább semmibe veszik.
eddigi netem, ADSL Premiummal (4mbit):
~3800kbps le
~210 kbps fel
jött az anyag 440-el, toltam fel 25-el
mostani, DSL Classic Medium (max 8mbit, min 480kbit):
~4000kbps le
~370kbps fel
most jön a cucc 480-al, tolom fel 43-al
szóval a 480 minimum megvan, de hát az közel sem 8mbit... na itt egy pici átverés... remélem csak átmeneti és begyorsul a letöltés is
Történt ugyanis, hogy hûségidõm lejártával az Externettõl szerettem volna átmenni a T-hez szolgáltatóváltással. Mivel nem ez lett volna az elsõ és mindenhol hirdetik én is azt hittem, hogy minden ok lesz de nem...Megkötöttem a szerzõdést 8 nappal ezelõtt a T-vel telefonon keresztül és hiába vártam nem történt semmi. Sehol egy email egy telefon.
Tegnap felhívtam õket és kiderült, hogy visszadobtak mondván a modem ami nálam van az nem az enyém hanem az övék. Ugyanis nem szereld magad csomagban vásároltam korábban a T-tõl így nem válthatok szünetmentesen.:S Tehát le kell adnom a modemet, fel kell mondani a jelenlegi szerzõdést elõbb és rendelni egy másikat (modemet szereld magad csomagban) tõlük és csak aztán mehet a móka. Ez a legjobb esetben nap kiesést jelent. Na szóval így vigyázzon aki hasonló cipõben jár és szünetmentes váltásban reménykedik.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Sanyix semmi sunyiság nincsen ebben.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
volt már dolgom olyan ÜF-sel aki azért elhintetted h oké h 4megabit helyett felet kapok, de ez benne van a minimumban, mondom tudom, de nem fogdaom el, ok akkor jelenti...szal sokat nemhiszem h fog jelenteni ez sajna, amikor olyanokat megcsinálnak h az ember 3 nap alatt leszed kb 15-20 gigát és tök véletlenûl 1 hétre fél megára csökken az internete, majd visszaáll...tök érdekes véletlenek történnek manapság :|
2. akkor menj fel az oldalukra, és olvasd el.
2.: ez tudtommal egységesen létezik midnenhol és szolgáltatóváltásnál ilyen nem létezik, a váltás szünetmentes.
VÉGRE MOSTMÁR A KIBA FELTÖLTÉST EMELHETNÉK AZ ISTEN BAXXA RÁJUK A POKOL KAPUJÁT MÁR.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯