4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
-
Melyik dolgot?:)) -
az nem rossz. -
ugytudom lehet igenyelni a regi 384 es vonalat is ekkor olcsobb a havibajod de gondolom raderoltetnek +1 evet (vagy sem). az 512 re meg igeretuk szerint mindenkit atraknak marcius vegeig legkesobb. -
az interware-ről beszélek... -
Egyáltalán nem jó az ExterNET ára az EnterNET-hez képest. -
Az ADSL-hozzáférések új nagykereskedelmi árajánlata mind a 384 kb/s-os mind a 786 kb/s-os sebességek esetében azonos technikai körülmények mellett drágított (!) az eddigi árakon. A számunkra küldött ajánlatokban pedig az 512 kb/s-os sebesség bármely formában drágábban (!) rendelhető meg, mint a jelenlegi 384 kb/s-os. Így tehát nem igaz a Matáv Rt. idézett honlapjának ezen állítása: „ A jelenlegi 384 Kbit/s sebességű hozzáférés ára csökken, emellett - a jelenlegi 384 Kbit/s hozzáférés árán - egy lényegesen gyorsabb 512Kbit/s sebességű - a kapcsolt vonalinál tízszer gyorsabb - hozzáférés lesz elérhető.”
Ebben az ExterNET-nek nincs igaza, mert a 384 Kbps-os csomagok olcsóbbodtak, az 512-esek, pedig olcsóbbak, mint a 384-esek voltak márc. 1. előtt.
Legalábbis az EnterNET-re ez igaz.
Azért az ExterNET-esek is kicsit belelovallták magukat a matáv szídásába... -
ezt még nem is néztem... -
jó, csak a nagyon olcsó csomag 3 éves szerződéssel érvényes :(
De egyébként jó. -
én is osztom ezt.
Válasz erre rulez :) -
AXELERO szar, van pár haverom akiknek azért van az,mert azt hirdetig TVben, de nagyon szídják, hogy lassú, meg minden. -
vicc :-D
Hülyék azok.
Egyébként fizetni kell a gyorsításért. -
Én most rendeltem meg az ENternetet, havi bruttó 12000 (körülbelül) és 512/128 Kbit/sec -
megáll az ember esze....lámák tömkelege... -
már megbocsáss, mégis mi lenne a datanet címe?
annyit elárulok, hogy nem www.buddhizmus.com :) -
nem igaz, hogy tudtok ti ilyen helytelenül írni??? -
rosszul írtad Medgyessy nevét.
Egyébként az internet ára nem csökkent 25%-kal, Medgyessy hülye.
Az ADSL ára csökkent, nem is kicsit, nem számoltam, hogy 25%-kal-e, de a 25%-os árcsökkenés nem a lakossági fogyasztókra vonatkozik. -
nem...
Egyébként az EnterNET is jó. -
Kérdezt Freak-et!
Ő ott dolgozott... -
Ajánlom, hogy használld esetleg a "válasz erre" kapcsolót!
Egyértelmüvé teszi az üzeneteidet!!! -
És ezt hogy sikerült????? Mert nekem maradt a letöltésem 50k....
Bp.-i vagyok, 6.ker.
ADSL otthon előfizetéssel az Axeleronál... -
Voltam a Datanetnél személyesen a sebességnövelés ügyében. A vicc az, hogy fogalmuk sincs, hogy mikortól lesz, kell-e a gyorsításért fizetni, vagy ingyenes az átállítás, a havidíj emelkedik-e, vagy marad a régi szerződésben megjelölt összeg. Kitöltöttek velem egy kérelmet, és, ha aktuális lesz a dolog, akkor megkeresnek majd.
Egyszerűbb lett volna, ha a telefonos ügyfélszolgálat azt mondta volna, hogy még nem aktuális a dolog, vagy még szervezés alatt van. Nekem azt mondta, hogy máris mehetek be átállítatni, csak egy szerződés az egész! -
Szintén Axelero, Lőrincen? -
énmeg jól megszoptam a téli akciójukkal...
Nincs belépési díj (az minusz 25 rugó), ADSL otthon csomag, viszont 2 éves szerződéssel havi bruttó 12900!!!!!!!
Viszont a kerületben nem volt más ami olcsóbb lett volna...
Mostmeg a Datanet nyomat egy ilyen akciót!
A hajam eldobom... -
A dataneté???
Ezt komolyan kérdezed? -
Medgyesi megmondta, hogy márciustól 25%-al csökken az internet ára. Szó szerint.
-
...meg a legdrágább... -
Szerintem az Axelero a legjobb, mert az matávos és ezért a matáv jobban igyekszik bevezetni. -
höhö -
Pedig én úgy tudom, hogy az Axelero pingekben nagyon nem jó... Ehh most még nagyobb a kavar :D -
Sőt vannak szerverek, ahova nekem 50-60 a pingem, Chellosoknak meg 200. -
Minden szerverre, amire a többi magyarnak alacsony a pingje, ott nekem is vagy esetleg nekem a legalacsonyabb. Régen volt csak szarabb a ping külföldre, de azóta fejlesztettek, és már tök jó. -
Axelero lergjobb! Nemrég növelték a sávszélt 384/64-ről 512/128-ra tök ingyen, és a havidíjat is csökkenteni fogják. Legjobb szolgáltató! Eddig egyszer volt olyan, beszart a net, és az is azért, mert elszaródott a DSL HUB. -
Nos ez olyan dolog, hogy az adsl-ek kb. fele Axelero, a másik fele meg a többi szolgáltató.Ebből következően az Axelerora eső szidások száma értelemszerűen több lesz.Én pl. csak azért nem hallottam rosszat a Datanetről, mivel nincs is Datanetes ismerősöm.Igaz én személy szerint az Axeleroról sem hallottam rosszat, de remélem érthető mire akarok kilyukadni. -
Még nem próbáltam, nem nagyon van időm játszani :((( -
És külföldre jók a pingek?
Az Axelerot meg sokan szidják, azt hallottam róla elég magasak a pingek, gyakran leáll meg hasonlók.. Persze nekem nincs vala túl sok tapasztalatom, de ha már ennyien mondják hogy nem túl jó, az már jelent valamit. -
A Datanet nekem folyamatos 49.7k-t produkál.
Egyszer kikapcsolt, este bejelentettem reggelre már volt megint. -
Mi a baj az Axeleroval?Nekem semmi gondom nincs vele.Nyár óta vagyok az Axeleronál és szinte tökéletesen működik.Gondolod, hogy a kisebb szolgáltatók megbízhatóbbak? -
:))))))))))) -
grrrr :D -
Nah szóval az a helyzet, hogy most akarok váltani Chello-ról (rohadt tetves rabló cigány banda az upc) ADSL-re. Csak az a kérdés, hogy mégis melyik szolgáltatót válasszam? Az Axeleroról elég sok rosszat hallottam, arra semmiképp nem akarok váltani. Az Interware és Datanet most az esélyes, csak nem tudok a kettő közt dönteni. Van valakinek valami pozitív/negatív tapasztalata ezekről? Melyik a jobb/stabilabb/gyorsabb meg hasonlók.