4394
2007. januártól-tól folyamatosan állítják át, A sávszélesség emelése minden ügyfél esetében automatikus.
  • Taranov
    Melyik dolgot?:))
  • Taranov
    az nem rossz.
  • Laalee
    ugytudom lehet igenyelni a regi 384 es vonalat is ekkor olcsobb a havibajod de gondolom raderoltetnek +1 evet (vagy sem). az 512 re meg igeretuk szerint mindenkit atraknak marcius vegeig legkesobb.
  • Taranov
    az interware-ről beszélek...
  • Taranov
    Egyáltalán nem jó az ExterNET ára az EnterNET-hez képest.
  • Taranov
    Az ADSL-hozzáférések új nagykereskedelmi árajánlata mind a 384 kb/s-os mind a 786 kb/s-os sebességek esetében azonos technikai körülmények mellett drágított (!) az eddigi árakon. A számunkra küldött ajánlatokban pedig az 512 kb/s-os sebesség bármely formában drágábban (!) rendelhető meg, mint a jelenlegi 384 kb/s-os. Így tehát nem igaz a Matáv Rt. idézett honlapjának ezen állítása: „ A jelenlegi 384 Kbit/s sebességű hozzáférés ára csökken, emellett - a jelenlegi 384 Kbit/s hozzáférés árán - egy lényegesen gyorsabb 512Kbit/s sebességű - a kapcsolt vonalinál tízszer gyorsabb - hozzáférés lesz elérhető.”

Ebben az ExterNET-nek nincs igaza, mert a 384 Kbps-os csomagok olcsóbbodtak, az 512-esek, pedig olcsóbbak, mint a 384-esek voltak márc. 1. előtt.
    Legalábbis az EnterNET-re ez igaz.
    Azért az ExterNET-esek is kicsit belelovallták magukat a matáv szídásába...
  • Taranov
    ezt még nem is néztem...
  • Taranov
    jó, csak a nagyon olcsó csomag 3 éves szerződéssel érvényes :(
    De egyébként jó.
  • Taranov
    én is osztom ezt.
    Válasz erre rulez :)
  • Taranov
    AXELERO szar, van pár haverom akiknek azért van az,mert azt hirdetig TVben, de nagyon szídják, hogy lassú, meg minden.
  • Taranov
    vicc :-D
    Hülyék azok.
    Egyébként fizetni kell a gyorsításért.
  • Taranov
    Én most rendeltem meg az ENternetet, havi bruttó 12000 (körülbelül) és 512/128 Kbit/sec
  • Taranov
    megáll az ember esze....lámák tömkelege...
  • Taranov
    már megbocsáss, mégis mi lenne a datanet címe?
    annyit elárulok, hogy nem www.buddhizmus.com :)
  • Taranov
    nem igaz, hogy tudtok ti ilyen helytelenül írni???
  • Taranov
    rosszul írtad Medgyessy nevét.
    Egyébként az internet ára nem csökkent 25%-kal, Medgyessy hülye.
    Az ADSL ára csökkent, nem is kicsit, nem számoltam, hogy 25%-kal-e, de a 25%-os árcsökkenés nem a lakossági fogyasztókra vonatkozik.
  • Taranov
    nem...
    Egyébként az EnterNET is jó.
  • Blasta
    Kérdezt Freak-et!
    Ő ott dolgozott...
  • Blasta
    Ajánlom, hogy használld esetleg a "válasz erre" kapcsolót!
    Egyértelmüvé teszi az üzeneteidet!!!
  • Blasta
    És ezt hogy sikerült????? Mert nekem maradt a letöltésem 50k....
    Bp.-i vagyok, 6.ker.
    ADSL otthon előfizetéssel az Axeleronál...
  • Ramore
    Voltam a Datanetnél személyesen a sebességnövelés ügyében. A vicc az, hogy fogalmuk sincs, hogy mikortól lesz, kell-e a gyorsításért fizetni, vagy ingyenes az átállítás, a havidíj emelkedik-e, vagy marad a régi szerződésben megjelölt összeg. Kitöltöttek velem egy kérelmet, és, ha aktuális lesz a dolog, akkor megkeresnek majd.

Egyszerűbb lett volna, ha a telefonos ügyfélszolgálat azt mondta volna, hogy még nem aktuális a dolog, vagy még szervezés alatt van. Nekem azt mondta, hogy máris mehetek be átállítatni, csak egy szerződés az egész!
  • schoma
    Szintén Axelero, Lőrincen?
  • Blasta
    énmeg jól megszoptam a téli akciójukkal...
    Nincs belépési díj (az minusz 25 rugó), ADSL otthon csomag, viszont 2 éves szerződéssel havi bruttó 12900!!!!!!!

Viszont a kerületben nem volt más ami olcsóbb lett volna...

Mostmeg a Datanet nyomat egy ilyen akciót!
    A hajam eldobom...
  • Blasta
    A dataneté???
    Ezt komolyan kérdezed?
  • Galy
    Medgyesi megmondta, hogy márciustól 25%-al csökken az internet ára. Szó szerint.
  • Blasta
    ...meg a legdrágább...
  • Taranov
    Szerintem az Axelero a legjobb, mert az matávos és ezért a matáv jobban igyekszik bevezetni.
  • dikki*yysw
    höhö
  • Lacc
    Pedig én úgy tudom, hogy az Axelero pingekben nagyon nem jó... Ehh most még nagyobb a kavar :D
  • I.C.ram
    Sőt vannak szerverek, ahova nekem 50-60 a pingem, Chellosoknak meg 200.
  • I.C.ram
    Minden szerverre, amire a többi magyarnak alacsony a pingje, ott nekem is vagy esetleg nekem a legalacsonyabb. Régen volt csak szarabb a ping külföldre, de azóta fejlesztettek, és már tök jó.
  • I.C.ram
    Axelero lergjobb! Nemrég növelték a sávszélt 384/64-ről 512/128-ra tök ingyen, és a havidíjat is csökkenteni fogják. Legjobb szolgáltató! Eddig egyszer volt olyan, beszart a net, és az is azért, mert elszaródott a DSL HUB.
  • Dynamic
    Nos ez olyan dolog, hogy az adsl-ek kb. fele Axelero, a másik fele meg a többi szolgáltató.Ebből következően az Axelerora eső szidások száma értelemszerűen több lesz.Én pl. csak azért nem hallottam rosszat a Datanetről, mivel nincs is Datanetes ismerősöm.Igaz én személy szerint az Axeleroról sem hallottam rosszat, de remélem érthető mire akarok kilyukadni.
  • shaba23 #8
    Még nem próbáltam, nem nagyon van időm játszani :(((
  • Lacc
    És külföldre jók a pingek?

Az Axelerot meg sokan szidják, azt hallottam róla elég magasak a pingek, gyakran leáll meg hasonlók.. Persze nekem nincs vala túl sok tapasztalatom, de ha már ennyien mondják hogy nem túl jó, az már jelent valamit.
  • shaba23 #6
    A Datanet nekem folyamatos 49.7k-t produkál.
    Egyszer kikapcsolt, este bejelentettem reggelre már volt megint.
  • Dynamic
    Mi a baj az Axeleroval?Nekem semmi gondom nincs vele.Nyár óta vagyok az Axeleronál és szinte tökéletesen működik.Gondolod, hogy a kisebb szolgáltatók megbízhatóbbak?
  • CSOCSO
    :)))))))))))
  • Lacc
    grrrr :D
  • Lacc
    Nah szóval az a helyzet, hogy most akarok váltani Chello-ról (rohadt tetves rabló cigány banda az upc) ADSL-re. Csak az a kérdés, hogy mégis melyik szolgáltatót válasszam? Az Axeleroról elég sok rosszat hallottam, arra semmiképp nem akarok váltani. Az Interware és Datanet most az esélyes, csak nem tudok a kettő közt dönteni. Van valakinek valami pozitív/negatív tapasztalata ezekről? Melyik a jobb/stabilabb/gyorsabb meg hasonlók.