13
  • mikezs
    Sziasztok!
    Valaki magyarazza mar el nekem mi a fene az az .NET mindenhol ezt haloom mostanaban de nem vagyok kepben.
    Mike
  • b
    az .so, meg a .dll-ek szerintem legkewlabb dolgok az ámitástechnikában. persze imho. :) a problé ma angol neve: "dll hell".
  • Gabest
    Régi értelemben vett dll-eket komolyabb programok már egy ideje nem is használnak, ott van helyette a COM. Amivel mindig is gond volt, azok a mára már elég jól védett rendszer vagy egy-egy fejlesztő környezethez kötődő run-time dll-ek. Ezeket néhány pofátlan program installkor mindig lecserélte arra, amihez linkelve lett.

Ja, az eredeti cikk .net dll-ekről ír, ezeknek a kiterjesztésen kívül semmi közük azokhoz a dll-ekhez, amikkel a probléma van. De ha majd mindenki .net programokat futtat, akkor az a probléma is mexünik, csak ezt így konkrétan nem írják.
  • Crazy Dog
    Hmm... Én még nem szembesültem ezzel a problémával csak vagy kétszer egész pályafutásom alatt, mikor szar MS Visual Basicben írt cuccost próbáltam futtatni. Szóval k.rvára nem értem mi itt a téma. Valaki homályosítson már meg.
  • [HUN]PAStheLoD
    háát ez komoly ez a m$ jó párszáz programozó nem tud csak félmegodást kitalálni és azt is csak 5 év alatt!
  • Lammer
    Illet vóna valami ilyesmit alkalmazni eddig is!
    2003at írunk, jééé rájöttek! >:-|