MP3 zene mobil csengőhangnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Munch
Ezzel én is így vagyok... De azt tényleg nem értem, hogy minek kell 3-4 perces csengõhang... Egyrészt 20-30 mp-ig van csörgés, másrészt aki ennyi idõn belül nem veszi fel, az azután se fogja. Ez is csak egy köcsögség a tizenéves lúzereknek.

Pheel
Különben is én legszívesebben agyonverném az ilyen dzsingülbelsz csengõhangos embereket. Az idegeimre megy 😊
Pheel
Nekem most is és ezután is egy sípolás marad a csengõhangom. Ha ebbõl nem veszem észre, akkor nem is akarom felvenni 😊
szurmakotium
2 éve mikor ezt mondtam hogy ilyen telcsik lesznek, jól kiröhögtek ...

egyébként az ericson alább emlitett készüléke
már tudja ezt.

By the perception of illusion we experience reality.

zakika
licenszdij...
hat szep, ha egy kiados babgulas utan veletlenul elfingom az oops I did it againt akkor azert is lecenszdijat kell fizetnem???

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Csudri
"Az átalakított zene hossza jelenleg legfeljebb 30 másodperc lehet, késõbb azonban akár egész zeneszámok átalakítása is lehetõvé válik." Minek? Ki a rák hallgat végig egy egész zeneszámot csengésként? Meg amúgy sem csörög egy telefon 3-4 percig! Bõven elég a 30mp!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Már létezik ilyen a Sony Ericcson P800-asa támogatja hogy mp3 vagy wav legyen a csengõhang..........
Munch
Ha áttérünk mp3-ba, nekem akkor is a ringring lesz. :-DDD