18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3460 Nem tudhatom, épp te mondtad, hogy te kiismerhetetlen vagy, szal. máris dolgoznak a logikai döntéshozó áramköreim, hogy most likvidálás, vagy sem ! :DDD -
#3459 És én ennyire buta vagyok??? :PP :) -
#3458 Ne aggódj, megtörtént ! :DDD -
#3457 Most jól elgondolkoztatok, hogy mit is kérnék, de én nem is gondolkoztam rajta, mivel roszul tippeltem, tehát ha piszkos is lenne a fantáziám, akkor sme gondolkodhatok a kérésen, mert elrontottam a tippet :D
Mindenki szűrje le ebből, hogy mit kértem volna :)) -
#3456 Szerintem meg nem, mert ha azt kérne amit szeretne, akkor lehet hogy sosem kapná meg, így ravaszul félrebeszél, szerénykedik, kormol és reméli, hogy mégis megkapja, amit nyíltan nem kérhet, de így ki tudja ! Éééérted ?!!! :DDD -
#3455 Az már az Ő baja, ha mást kér, mint amit valójában szeretne. :) -
#3454 Tudod, mi ha valamit nem értünk, vagy nem boldogulunk vele, akkor kiírtjuk ! Egyszerű megoldás. -
#3453 Rossz az aki rosszra gondol, amúgy meg nem tudhatod mi forog a "fejében", mikor udvariasan "mást" kér ! :DDD -
#3452 Kivéve engem megismerni :)) Mer az elég nagy kihívás lenne :P -
#3451 Jah, majd jön Tuvok, hogy szpemmelünk ! Na de kit izgat ! :DDD -
#3450 Ööö... izé
De azért nem félek, hogy olyat kérne, amilyenekre a Robot Úr gondol... :P :)))) -
#3449 Ezért nálunkfelé minden nő 17éves mindig, így nincs sértődés ! -
Lacika 79 #3448 Huh, egy kicsit összezavart ez a pár hozzászólás itt a végén. :-) -
#3447 Ez csak példa volt, mi robotok végképp nem kell hogy fogadjunk, hiszen emberfeletti intelligenciánk számára nicsenek igazi kihívások ! -
#3446 Inkább "bármit kérhet, mert nem rosszra tippelt" ! :DDD Khmmm ! -
#3445 És milyen ember??? Úri robot talán, nem? :P :) -
#3444 a füles? :PPP :)
Te honnan tudod amit tudsz? :) -
#3443 Amúgy tudom, hogy rosszra tippelt, ezért nem ugázok bele. Ez olyan, minthogy úriember nem fogad olyasmire amiben biztos ! Nem lenne sportszerű. -
#3442 Freudi elszólások rulez ! :DDD -
#3441 Ezt eléggé elírtam... szóval
*fülébe
*bármit kérhet mert rosszra tippelt
-
#3440 :*:)
[SQJ fülébes súgja: bármit kérhet, mert nem rosszra tippelt, de pssszt! :)]
Amúgy nem mondtam, hogy meg is kapja... csak kérdeztem, hogy mit szeretne ;P :) -
#3439 Provokatív kérdés... :DDD -
#3438 Mit szeretnél? -
#3437 Arch: Ha emlékeztem nem csal, akkor 23, de mivel most volt a szülinapod így talán 24. A kettő közül vmelyik.
Bár én az utóbbira tippelnék.
Ha nyertem, akkor mit kapok? :D -
Zoleeca #3436 Szerintetek az gáz, hogy nem köszönünk egymásnak az exemmel? Elég gyakran csak úgy elmegyünk egymás mellett. Persze nem rajtam múlt a dolog(ő meg minden bizonnyal úgy gondolja hogy pedig de), csak a büszkeségem már egyáltalán nem endedi, hogy még csak véletlenül is hozzászóljak. -
#3435 pénteken bevetés...
mondjuk nem mintha nem menne magamtól, csak hát hátha újjat tanul az ember :) -
#3434 héé... mindenkinek minde rendben ? hm ? taktikákat ide :P -
#3433 khm -
#3432 20 -
#3431 Amúgy tudja vki a koromat?:)) -
Yoz #3430 Talált sülyedt... -
#3429 :D -
#3428 Így van :) -
#3427 :) -
#3426 asszem ideje pár új cuccot venni és jöhet a hódítás :D -
#3425 -
#3424 khm... nah jót tett a mai 'suli'.. bementem tételórára... elfeledtette velem a dolgokat a sok ökör :D -
Lacika 79 #3423 Megnézve a képeket, én 20-nak tippellek. Persze a mai világban már nem lehet tudni, hgy egy nő valójában hány éves is lehet. :-) -
#3422 Ha nem lenne a tablókép, 17-et mondanék :D -
#3421 Szvsz 19-21