18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #4260 És még egyéb bajokat is orvosol. Pl. ha az ember nagyon szeretne szexelni, még arra is jó. :-D -
#4259 :DDD Na jó, hagyjuk ezt a sztorit :)
Segíteni úgyse tudunk... pláne megmagyarázni, hogy egy nő miért csinál ilyet. Még én se tom -
#4258 a pletykák még sokat árthatnak egy kezdődő kapcsolatnak, ha ilyen olyan baráti ismerettség van a két fél között. (szép mondat:) )
de mindig is mondtam, h a beltenyészet nem jó dolog -
#4257 De igen. Az orrduguláson is segít! Nekem is ez a tapasztalatom. :) -
#4256 már megint lbsztam szemét Zita! -
#4255 jaaaaaaaaaaaaaaa akkor fordítva! -
Lacika 79 #4254 Mostmár picit én is összezavarodtam. Ki van kivel? :-) -
#4253 Mér??? -
#4252 Kérdezte tőlem, hogy én mint nő ezt hogy látom. Hát... úgy, hogy a csaj hülye. De ezzel nem sokat segítettem neki :( -
#4251 A pasi részéről menne a kapcsolat. Ő sem érti mi történt... -
Lacika 79 #4250 Há'denemígyva'? :-) -
#4249 LOL lol lol -
#4248 jha N a pasi.. a akkor szemét Norbi :P -
#4247 nem feltétlen! vagy a csaj a baj, vagy a pasi, ez két esélyes. Itt csak egy valki tudná megmondani mi a gáz a pasi.
-
#4246 Tom. -
#4245 Nekem néha migréntől fáj a fejem.
(azon a fájdalmas nyafogó hangon, amit csak férfiak tudnak kiadni) "Jajj cica most ne. Fáj a fejem"
Ilyenkor vagyok általában Lküldve a picsbe... pedig az nem tesz jót a migrénemnek :P -
Lacika 79 #4244 Szerintem segít, hogy elmúljon a fejfájás. Legalábbis addig, míg csinálja az ember, biztosan. :-) Jah, és az orrom sincs bedugulva, ha éppen "akció" van. :-D -
#4243 A migrén az más. Az télleg nagyon tud fájni... legalábbis ahogy ismerem a dolgot. -
#4242 Persze, hisz a szex köztudottan tágítja az agyi ereket, amitől elmúlik a fejfájás, és tényleg ! :))) -
Lacika 79 #4241 Aha, de ez persze semmit nem javít a helyzeten. :-) -
#4240 a válasz helyes ott a pont! -
#4239 Na állj. Nem értem ki kivel van:)) N. a pasi... ok? Na most kérem a véleményeket :)))) -
#4238 Te nem mondtad de neekm is mondták már, most fáj afejem, bár az migrénes volt vagy mi a szösssszenet. és én hívő elhittem, mert szarul is nézett ki a buciból -
#4237 Uhhh, ennyire tényleg nem súlyos, ilyen csajt én se bírnék elviselni . Max a ruhásszekrényben, és ha épp 'kell', akkor előveszem . -
Lacika 79 #4236 Én olyankor mindíg veszek egy nagy elvegőt, és csak pár nap múlva engedem ki, adig csendben vagyok. Ugyanis utálok, és nem is tudok vitatkozni. :-) Inkább hallgatok, és megpróbálok kedves lenni. Általában sikerül, ugyanis szeretem a D'ágámat. :-) -
#4235 Én azért mert fáj a fejem, sosem mondtam, hogy ne... sőt! :))))))
Amúgy sztem az egyik legrosszabb kifogás. -
#4234 Miért, lehet, hogy kicsi (vagy csak ő hiszi annak) a micsodája, és emiatt önbizalomhiányban szenved .
Bár ez kicsit extrém, nagyon sokminden lehet ... -
#4233 hja jönnek a "nem benned van a hiba, hanem bennem" szöveggel. Hál Istennek ilyet nem kellett hallgatnom. -
#4232 De az a lány buta! És olyan dolgokról csacsog órákat, még egy nőt sem érdekel annyi ideig, nemhogy egy pasit :)) Mondjuk milyen műkörmök vannak, és azok miért jók és miért nem és mondjuk azért nem evett egy steak house-ban bélszínt, mert mit fogunk gondolni róla, hogy egy nő bélszínt eszik. Mondjuk, hogy jó az ízlése?? :)) Úgyhogy inkább salátát evett, azt sem sokat, mert egy nő nem eszik sokat... ugye. Szóval igen. Azt értem, hogy belőle miért nem kellett több a srácnak. De gondolom a Te Barátnőd nem ilyen... :) Tehát lényegesen könnyebb elviselni/élni Vele. :) -
#4231 "egy súlyos oka (probléma) van a pasinak"
-itt nem a pasi testi v. egyéb saját probl.ra gondoltam! -
#4230 Szerintem valamilyen testi / lelki problémája van / volt a palinak . -
Lacika 79 #4229 Jó kérdés. De még én sem bírtam rájönni. :-( Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én megfelelek a leírt kritériumoknak, de általában eddig velem szakítottak, nem én szakítottam mással. :-)
És mi volt az ok? Túl jó ember vagyok, jobbat érdemlek, bla-bla-bla. Mondjuk lehet, hogy kamu de amúgy tényleg nem vagyok annyira rossz, legfeljebb picit lusta és nagyképű.
:-) Na jó, annyira nem is. -
#4228 Zolika találkozott a forróvérű R, mint ribanccal, akinél már meg is volt az első oboa is.
Ezzel se nem R-t és főleg nem N-t akarom megbántani, hanem Zolika egy szemét. -
#4227 1xerű, egy súlyos oka (probléma) van a pasinak, de intimféle lehet mert nem beszélt erről nyíltan csak kiszáll a buliból, vagy egy fenyegetés, vagy Z 1xerűen bebutult püffff.
Nekem is volt hasonló, de az testi dolog volt -
#4226 Ősember odamegy a feleségéhez:
- Ungabunga, dugunk ?
- Nem .
- Miért nem ?
- Nincs kedvem .
Ősember jól fejbevágja az asszonyt egy fabunkóval .
- Na asszony, dugunk ?
- Nem !
- Miért nem ?
Fáj a fejem !
-
#4225 Nekem is csacsogós, sokat mosolygós, derűs nőm van, de nemhogy nem tudnám lerázni, fél óra különlét után elfog a hasamban egy rohadt szar érzés, és (ha nem is fizikai fájdalom) rosszul érzem magam ... -
#4224 Na. Az alapkérdésem egy olyan szituáció miatt merült fel, hogy:
Adott az ember, akit leírtam. Legyen N. Talákozik egy ellenkező nemű egyeddel, aki aranyos, kedves stb. és bejön neki. Legyen Z.
Találkozgatnak, mennek együtt ide-oda, jól elvannak, sokat dumálnak, tabuk nincsenek stb. Láthatóan bejönnek egymásnak, minden jó. Megtörténik az első csók, ami szép, jó. Aztán Z. visszakozik. Úgyértem nem a fizikai továbbhaladásról, mert arról nincs szó még, hanem az egész kapcsolatot értve.
No. Ezmérvanez?? -
#4223 Nem mert kidobta... Tehát a lány is meg a fiú is egyedül van. -
#4222 A tanulság:
Csak én vagyok 1ke, má' megint :))) -
#4221 Amiket elmesélt róla, azok után már értem, miért dobta ki!! :)