A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL.
Kardos amazon?
Mii hegyesfülû?
Kardos amazon?
Mii hegyesfülû?
esetleg elektromos sokkoló
szakácskönyv
sport évkönyv
pizsoma felsõ
alsónadrág kollekció
nyaklánc
hûbelebalázs
stb.
szakácskönyv
sport évkönyv
pizsoma felsõ
alsónadrág kollekció
nyaklánc
hûbelebalázs
stb.
Az ellenállás hasztalan vazz!
Hosszú életet!
Ja és kis off:
El kéne kezdeni kitalálni, hogy mit adjak barátomnak, meg a szüleinek karácsonyra, hogy nem megint 24.ére maradjon

El kéne kezdeni kitalálni, hogy mit adjak barátomnak, meg a szüleinek karácsonyra, hogy nem megint 24.ére maradjon

Aham, mi is így kezdtük ... 😄 70k fele van a topik, csak sajna a scene elköltözött, de 100k már meglenne 😛
Dehogy is!!! Kicsit group, ahol mja'nem midnent szabad. Nem baj az! És néha esetleg talán egy-két hozzászólás nem kapcsolódik a Tibiához! 😄
[/spam]™
😄DDDDDDD
Ha már itt tartunk, télleg ránéznék ..
Mitöbb !!!!!!!!
Topik újonnan idekavarodott nõegyedeinek színes fotográfiáit privátban várom 😉))
Ha már itt tartunk, télleg ránéznék ..
Mitöbb !!!!!!!!
Topik újonnan idekavarodott nõegyedeinek színes fotográfiáit privátban várom 😉))
Aláírásból ? 😄
Meg tudtommal a Tibia topik is hasonló spambabérokra tör, mint anno a BF topik 😊
Meg tudtommal a Tibia topik is hasonló spambabérokra tör, mint anno a BF topik 😊
Hmmm, hát azóta voltam, sazl akkor felejtettem
És Te ilyen harcias amazon lennél vala íjjal felszerelkezve ?
És Te ilyen harcias amazon lennél vala íjjal felszerelkezve ?
eltüntél, és volt valami bajod,hogy nem lehetsz már itt a fórumon, valami ilyesmit írtál, és azért csodákoztam😊)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
szijjaa Tuvok
Há Te?
Há Te?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
melóhelyemnek van egy kis érdekeltsége olaszban, mikor kollégám kimegy, hoz kávét. Mert ott ugye mind a sega, mind a lavazza féláron van. Hozott mindkét félét, és egyöntetüen a Lavazza mellett raktuk le voksainkat.
Úgyhogy most már minden reggel lavazza val indul a nap😊
Úgyhogy most már minden reggel lavazza val indul a nap😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
A Bravos magyar kv?

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0