18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Breki33
    vagy lányra :-)
  • Breki33
    most egy békanyálra :-)
  • Sir Quno Jedi
    Vagy nem is olyan fontos neked a nő. ELőfordul.
  • KranaZoli #9018
    Azt hiszem ez nem én vagyok. Ez a helyzet vagy jól sül el, vagy sokkal rosszabbul, de sokkal rosszabbul. Ez már veszélyes játék szerintem. Azt hiszem én ehhez kevés vagyok... és nem is akarok ilyet...
  • Glpetyus
    Hmmm?
  • Sir Quno Jedi
    Ja a 20onévesektől lassan kihullik az ember haja, már ami maradt ! pedig én bazitürelemes mackó vagyok, de néha nálam is már-már kiolvad a biztosíték. Ezért az átlgjától jobb távol maradni, tisztelet a kivételnek. Jobb a lelkibéke...
  • Sir Quno Jedi
    Nos, akkor tartsad lazább pórázon, de mindig legyél a közelbe, légy te a szimpatikus Zorro, aki amikor és ahol kell segít, és felszívódik azután. Aztán csapj le újra a megfelelő időben, ha kell többször is. Szupportáld mint egy "barát", aztán újra kerülj közelebb hozzá apránként, alapos aknamunkával ! Mindig lesznek gyenge pillanatai, amikor csakis te fogod tudni őt megvígasztalni. Légy te a támasza a viharban ! Ja és minden jó anya szívéhez a gyermekein keresztül vezet az út (mintahogy kutyásoknak a kutyájukon keresztül pölö). Ha náluk jó vagy, ha elfogadnak téged, már félig bent is vagy a családban ! Már persze csak ha valóban fontos neked.
  • KranaZoli #9014
    Én is ezért próbálkoztam ilyennel mert a 20onéves nyávogásokból már elegem van. Ez a harmincas korosztály amiben én is vagyok azért gázos szitu, mert a csajok többsége már gyerekes, elvált, ... Ui. szépen logikusan úgy gondolkodtak, hogy 20onegynéhány éves fejjel már gyereket akarnak és családot, ...

Viszont nagyon jó társak tudnak lenni, mert jobban megbecsülik a társat. Asszem nálam az időzítés volt rossz, vagyis nála még csak zajlik a válás, gyerekek elhelyezése, ... akinél ez már megoldott és túltette magát a volt kapcsolatán, na szerintem Ők tudják megbecsülni az új társat.

Persze lehetséges, hogy hülén gondolom...
  • Sir Quno Jedi
    Nem is neked szólt, hanem Glpetyusnak közvetve, nem ?
  • Glpetyus
  • KranaZoli #9011
    Köszi, jól esnek ám a bíztatások! (komolyan)
  • Sir Quno Jedi
  • Sir Quno Jedi
    Nekem nincs bajom a gyermekes, pláne elvált nőkkel, azok már tudják mi a csízió és nincsenek feltétlen buta illúziók már (általában). Azonban a gond a volt pasival és csládjával kezdődik, khmm ! Na az a gáz !
  • KranaZoli #9008
    Most mire gondolsz pontosan?
  • CattiBrie
    végül minden nő az
  • Glpetyus
  • Breki33
    ilyenkor van az, hogy a pasi hergeli magát aztán a végén odamegy, hogy hülye kva P
  • Glpetyus
    Ez a beleesés olyan mint a nátha,...majd elmúlik :D
    [reméli]
  • KranaZoli #9003
    Én is ezzel vígasztalom magam :)
  • Breki33
    honnan tudod? :-)

sose lehetsz biztos benne
  • hykao #9001
    Ez mind szép és jó...de ha közben beleestél másba...na akkor most? :)
    Szal akkor már az átalakulás túlment a határon...eNber! :)
  • Glpetyus
    Ték :)
  • Glpetyus
  • hykao #8998
    Értem én, de egy 2 gyermekes anyát a nyakadba venni (még ha pénzes is :DDD), nem olyan jó! Talán jobb lesz neked így...ha elmúlik a fájdalom...
  • Breki33
    melyik filmben is volt az amikor a faszi azzal dicsekedett a barátjának, hogy a telcsijében minden telefonszám betelt a bárban? :-)
  • KranaZoli #8996
    Én beismerném! Miért ne?! De csaj nem tud átverni az ágyban, legalábbis ahhoz nagyon rafkósnak kellene lennie. Azé érezni azt, amikor elmegy csaj, bakker! Ha nem veszed észre, hogy megjátszott az nagyon gáz...
  • KranaZoli #8995
    Szerintem azzal nem volt probléma. SŐT!
    Tudom, hogy neki is keggyetlen jó volt!

Imádom ha egy nő van felül és Ő szeretett és szerette hátulról. Tegnap az volt.

Nem ez a gáz. Az a gáz, hogy állítólag én keggyetlen hasonlítok a mentalitásomban a volt férjére akivel most van a válópere. Mindig úgy érezte, mintha Ő lenne mellette. Aztán szépen úgy is alakította mindig a szituációkat, hogy ez az érzés is jöjjön elő belőle.

Ezzel meg nem tudtam mit csinálni, mert engem is őrölt az egész, hogy most nekem bizonyítanom kellene, hogy énvelem másképp lesz, stb...

Szar ügy! A csajszi tök csinos volt, meg aranyos is, de állandóan ez a dilemma. Volt, hogy én mondtam neki legyen vége. De Ő nem akarta. Mert jószívű, jólelkű srác vagyok olyan amilyen neki kellene, de mégsem ...

A csajszinak egyébként van kettő gyermeke is 4 és 6 évesek, féltem Tőle, hogy mi lesz ha komolyabbra fordul, vajon valóban akarok-e egy kétgyermekes anyát még akkor is, ha anyagi problémák nem lennének mert elég jól áll anyagilag.

Gondoltam megütöttem a főnyereményt, lesz egy pénzes csajom :(

Az a keggyetlen szar az egészben, hogy én már megszerettem Őt pedig nem akartam! Nem akartam magam belelovallni mert ismerem magam, hogy hamar tudok kötődni valakihez! Megtörtént :(

A csajszi keggyetlenül szinusz görbe most a válás, gyerekek elhelyezése miatt és talán Ő sem tudja mit is akar pontosan, de ma ezt akarta akkor legyen úgy!

Tudom, hogy neki is fáj, de meghozott egy döntést és ha ésszel állok hozzá akkor meg is értem. Nem tudjuk kihasználni egymást. A szex miatt semmi értelme együtt maradni, mert annál rosszabb lesz.

Ő írt egy levelet, hogy azt szeretném ha elengedném, mert Ő nem tudja kimondani a nem-et. Hát kimondtam én.

Túl fogom élni, csak most kibaszottul szar ez az egész! Mert férfiasan bevallom, hogy keggyetlenül fáj! Nem hiszem, hogy szerelmes lettem belé, csak megszerettem és elkezdtem kötődni hozzá.

Ez van!
  • CattiBrie
    Hejj, de jól megy egyeseknek! :D
  • CattiBrie
    Pusszancs!
  • Glpetyus
    Mivan veled eNber? Nem ismerek rád
    Szeretem a barátnőmet,nem mondtam,hogy nem...csak MÁR nem vok belé szerelmes...az elmúlik egy idő után...illetve ÁTALAKÚL.
  • Glpetyus
    Tudom
    [tapasztalt:P]
  • Sir Quno Jedi
    Szerinted egy férfi beismerne ilyet, hogy "szarul kúrt" ??? Khmm ! S ha még, honnan tudná, hogy így volt-e, avagy sem. A nők ebben nem segítenek általában, hagyják, hogy jóhülye maradj és tapogatózz a homályban ! Aztán meg jól meglepődöl...
  • Sir Quno Jedi
    "Pinából pinába dőlni !" Asszem ez lesz a brend nyú jelmondatom ! :DDD Jessz...oké ! :DDD
  • hykao #8988
    LOL! Nem lehet, hogy szarul kurtál? :)
    Te ilyen legurulós mókus vagy?
  • hykao #8987
    Baromság! Mintha csak ez a két választás lenne, na meg csak ez a két nő az egész világon...
    Mi van veled? Ha már kihűltek az érzéseid a mostani csajod iránt, akkor váljatok szét! Hosszú távon mindenki így jár jobban! Minek erőltetni azt, ami elmúlt? Az idő kereke sohasem fog visszafelé forogni, mégha sokszor kívánatos lenne is...
    A másik csaj meg ha nem jön össze, akkor mi van? Bazz túl fogod élni, ha egyedül maradsz egy kis időre!
    Muszáj pinából pinába dőlni?
  • gergou
    Hat ja, az ilyen noktol nekem is a faszom kivan, megertelek ember:) Volt par ilyen, raadasul tavaj pont egy ilyen helyzet miatt basztam el a fosulin 3-4 targyat....:( aztan most meg szivok de rendesen, annyit kene tanulnom...:)
  • Sir Quno Jedi
    Naés, nekem egy csomó jó nő telószáma megvan, az még nem jelent semmit ! Van ami már jelent valamit, nade az nem a telefonnál kezdődikő...
  • Glpetyus
    Na,a telefonszáma megvan
  • Sir Quno Jedi
    Eltűnt, már nincs hely a zŰrhajón ! :DDD
  • Glpetyus
    :)))))