18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Tuvok #9101
  • Breki33
    Ez egy hajó?
  • CattiBrie
    :))

Egésségedre! :)

• Lacika 79
    Én csak egy gyenge kis "büfiröfi"-t engedtem el. :))
    Amúgy cija. :)
  • Tuvok #9097
    Hmm
  • Arch
    Vigyort Neked is.
    Mindegy. Majd még dolgozom rajta :) Vagy inkább nem:)
  • Tuvok #9095
    Asszem kezdem elveszteni a fonalat
  • Arch
    Neked is :D
  • Tuvok #9093
  • Arch
    Nem is ezt mondtam... :)
  • Tuvok #9091
    Sztem meg nem szabad azzal foglalkozni, hogy mennyire szeretjük a másikat, mindig a lehető legjobban kell ...
  • CattiBrie
    hát te :)

te röfögtél :D
  • Lacika 79
    Kicsoda? :)
    Amúgy hali all! Régen jártam erre.
  • Arch
    De egy jó kapcsolatban nem feltétlen mindig csak pl a nő, vagy csak a ffi szereti jobban a másikat. Hanem hol ez, hol az, és amikor mindketten éppen egyszerre "szeretik jobban" a másikat, akkor a legjobb... sokminden. :DD
  • bogyoka
    disznyó
  • Lacika 79
    röff. :D
  • bogyoka
    Háát, tudod, erre én is gondoltam, és igazad van, mert a #9072 hsz. végén amit olvastam, az eléggé annak tünt, és fura volt nekem az is.:))
    Főleg, ha azt mondta, hogy nem tudja viszonozni a szeretetet amit Ő kap, szóval érdekes nagyon.:))
  • Tuvok #9084
    Asszony is mindig ezt mondja ... :)
  • SinClaiR
    szóismétlés, bocs
  • SinClaiR
    Ha így nézzük, tekinthetnénk más szemmel is a párunkra, mert nincs olyan pár, ahol az egyik ne szeretné jobban a másikat, vagy ha van is olyan, hogy egyformán szeretik egymást, csak nagyon elvétve.
  • Vlala #9081
    nem igaz, van aki még csak malac
  • Breki33
    nem szereti csak kell neki a sex P

• Sir Quno Jedi
    A férfiak mind disznók ! Anyám is megmonta !

Röff !
  • bogyoka
    Hát persze, az tényleg pozitívum, hogy nyíltan és őszintén elmondta, az tetszik nekem is, erre elfelejtettem kitérni, csúnya módon nem vettem figyelembe.:))

Abban is egyetértek, hogy persze, nálam is előfordulhat végül is, hogy nem akkora szeretettel szeretem az illetőt mint Ő engem, és az nekem is kényelmetlen lenne.

Egyébként Én is ilyen vagyok, hogy tisztázzam a dolgokat, és hogy őszintén elmondjam azt, hogy én hogy látom a dolgot, és szeretném, ha tudná az illető, illetve tisztán lássa, hogy mi a helyzet, és ne vigyem tévútra.

Tulajdonképpen az előző hozzászólásomban azért írtam azokat a dolgokat, meg el is tudtam képzelni a szitut, nem volt nehéz, mert én el akartam válni, bár ez nem történt meg, és tényleg ilyenkor az ember nagyon törékeny lelkileg, és nehéz túllépni az ilyen dolgon, azért gondoltam bele, hogy ha szeretjük egymást egy férfival, hogy örülnék neki.
    Én csak ezt láttam magam előtt:))
  • Arch
    Sokmindenben egyetértek, csak egy dolog hozzáfűznivaló:
    Én el tudom képzelni, hogy valakit nem tudok úgy szeretni, ahogy Ő engem. De nekem nincs gyerekem... ez nyilván teljesen más helyzet lenne. De magában, csak a ffi-nő kapcsolatot nézve, el tudom képzelni. És az talán egy pozitívum, hogy őszinte ez ügyben, nem?
  • bogyoka
    Az én véleményem az, hogy eléggé furcsa egy asszonyka.:)

Itt nálam nagyon sántit ez a dolog.

Persze, különbségek vannak emberek között, de én nem bírom megérteni, hogy Neki megadatott egy olyan lehetőség, hogy van olyan férfi, aki mellette áll, és szereti is és Ő inkább szakit.:(

Azt, hogy nem akarja, hogy a válás alatt látszódjón, hogy van valakije, arra is meglehet találni a módját arra, hogy ne látszódjon.

Én beleképzeltem magam a hölgy esetébe, mivel nehezen tudok én is feldolgozni lelki dolgokat, de én biztos,hogy örülnék, ha látom, hogy egy férfi engem megszeretett és ráadásul én is megszerettem, és kedvelem, és a látom,hogy a férfi vállalná a gyerekeimet is, na, azt már én nem engedném el magam mellől, örülnék neki.

Nem értem, hogy, hogy nem tudná viszonozni azt a szeretet amit Ő kap?

Akkor meg semmi nem igaz amit mond, mert ha érez valamit is irántad, igenis visszatudná adni, ez hülyeség amit mond, én szvsz. nem érdemes vele foglalkozni, nagyon nem tiszta számomra ez az egész.

Már bocsi, de ez az én saját véleményem.:))
  • Glpetyus
    Ehhh...zűrös "ügy"-nek tünik ^.^
  • KranaZoli #9074
    Na én mára búcsúzom, holnap folyt. köv.

Tök jó ez a topik :)
  • KranaZoli #9073
    Ma megfogadta amit kért. Se SMS, se levél, se semmi. Kicsit szomorú is vagyok :(

De remélem azért görcsöl(t) egy kicsit.
  • KranaZoli #9072
    De fotón :)
    Nem, azokat direkt hagyta ki eddig az egészből. Több oka is van.

1.) Mivel a "volt" férjének is van v.mi új csaja, akiket már a gyerekek is láttak és Ő nem szeretné ue. eljátszani a kicsikkel

2.) Nem igazán volt rá alkalom

3.) Szerintem Ő sem gondolta olyan komolyan még, hogy bemutasson a gyerekeinek, mert akkor ki is vagyok én?! Gyereknek nehéz elmagyarázni dolgokat, ha meg megérti akkor hova lett amikor mégis eltűnök?

4.) A válás alatt szerintem Ő nem akarta azt játszani, hogy neki is van pasija...

5.) Egyébként tök extrém ám a dolog. A csaj volt férje lelkész :) Így egy papnéval jöttem össze :) Emberek, ha minden papné ilyen az ágyban ÁÁÁÁÁÁÁÁ! De ezt mondtam is neki :) Ez engem 1xerűen hergel, hogy papné és combfixben dugni hátulról :))) nyamnyam

Aztán próbálta volna szájjal, de mondtam ahhoz kúrva sokat kellene dolgoznia, mert ezt agyilag csak én tudom magamnak (hüle beidegződés), pedig aszongya ekkor, hogy élvezzek a szájába.

Hirtelen nem tudtam hol vagyok :o Még most se nagyon. Eddig Tőlem ilyet még egy csaj sem kért :(

Asszem ögencsak vezet a farkam ;)
    (még)
  • Breki33
    nemis láttad a gyerekeket?
  • KranaZoli #9070
    Nem hiszem ám! Me akkó nem lenne egyire ki szerintem. Ill. valóban hívta őket telcsin, után beszélt a volt férjével is, ...

* vagy mással?
    * és más miatt mondta, hogy nem jó neki a hétvége?

(nem azé, mert ott vannak a gyerekek, akkor)

Jajj! Tudom, hogy igazat mond :) Azonban feledtébb érdekes. Tegnap este óta se SMS, se e-mail :o (fejvakarás)
    Nyjólvan, gondolkozzon, gondolkozzon... Ezt már szeretem :)

* Vagy mással van?

:)))
  • Sir Quno Jedi
    Sok nő szerint az ilyesmi nem hazugság, csak jószándékú titokzatosság ! :DDD Már persze csak ha ők csinálják !
  • Arch
    Csak ha már most hazudik, az régen rossz...
  • Sir Quno Jedi
    Lehet csak tesztelt, hogy így is kell-e neked, hogy 2*es anya ! :DDD
  • KranaZoli #9066
    Most is ilyen vékony és nem látszik meg rajta külsőleg, hogy lenne kettő gyermeke. Mondjuk én se láttam őket, csak a hangukat hallottam. Lehetséges, hogy nincs is :o

Akkor már nem is érdekel :)

Tudod, ilyenkor még aranyos. Aztán lehetséges pár hét és minden lesz csak az nem :)
  • Sir Quno Jedi
    Köszike! Tudod a név kötelez !
  • CattiBrie
    "az már smafu"

Na, ez LOL! :D
  • Sir Quno Jedi
    Há a mosolya és a pajkos szemek az már smafu ?! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Samúgy 2 gyermek után nehéz megint formába jönni, bár egyik közeli hölgyismerősömnek egy után sikerült még talán jobb formába is jönnie mint előtte. Feszes has/fenék/combok/mellek, sazlé ! Igaz gyúrt/sportolt is hozzá szegényke...