A Microsoft kilép az OpenGL csoportból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windows ezzel a lépéssel nagyon megnehezíti, hogy valaki két platformos játékot fejlesszen. Gyakorlatilag lenyúlja a játékokat, mert azok mostantól csak Windows alatt fognak futni, portolás Linux alá nagyon költséges lesz. Kivétel persze az XBox, mert az majdnem egy PC...
namost ha ez vicc lenne, akkor nevetnénk rajta egy jót. azonban sajnos ez a véres valóság. a dx8.1 *nagyon* hajaz az opengl-re. ez mozzanat fontos darabkája bill "kígyónyelv" géc világuralmi törekvéseinek. pár éven belül a világra fogja szabadítni redmondi balrogjait és akkor majd csak egy emberben bízhatunk: linusz "mitrandír" torvalcc-ban.
Ja es videotelefonalok meg minden 😊)) Sajnos meg a Linux nem ellenfele a Winfosnak 😞(( En legalabb probalok atterni. De a Linux lassu inkopatibilis meg minden, es sajnos ez igy van hiaba isteniti mindenki. Szetanyaztam magam mire talaltam egy azaz 1 db jo nvidia drivert ! ( GF 440 ti ) gigabyte alaplap samsung ram meg mindembol a leheto legjobbat gepem van legalabbis szerintem!
Hello Johann!
A MicroSoft igyekszik a konkuens OpenGL szabványt "kilökni" a Windowsból. A cél: tovább szilárdítani saját 3D szabványuk, a DirectX helyzetét.
A MicroSoft igyekszik a konkuens OpenGL szabványt "kilökni" a Windowsból. A cél: tovább szilárdítani saját 3D szabványuk, a DirectX helyzetét.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Rossz a szemlélete az MS-nek. Ahelyett hogy az egységes szabványokat támogatnák, és arra törekednének, hogy a különbözõ rendszerek minden tekintetben együtt tudjanak mûködni, inkább még nagyobb hegyeket görgetnek közéjük! Én is úgy látom, hogy ez a stratégia nagyon rossz irányba vezet a jövõt tekintve.
Most hogy erõsödnek a nyílt rendszerek ahol viszont fontos a szabványosság és kompatibilitás, lehet hogy az emberek okosabbak is lesznek, és nem az elszigetelt világot választják.
És már nem is beszélek a platformfüggetlenséget szem elõtt tartó fejlesztésekröl, ahol igazán jól jön majd ez a lépés az MS részérõl...
Most hogy erõsödnek a nyílt rendszerek ahol viszont fontos a szabványosság és kompatibilitás, lehet hogy az emberek okosabbak is lesznek, és nem az elszigetelt világot választják.
És már nem is beszélek a platformfüggetlenséget szem elõtt tartó fejlesztésekröl, ahol igazán jól jön majd ez a lépés az MS részérõl...
Na akkor most ki akar monopol helyzetbe kerülni a számtech piacon? Kinyirt mar minden epkezlab rendszer amelyik egy kicsit is jobb mint az ove es lenyult mindet ami jobb volt mint a sajatja! Be kell, hogy ismerjuk egesz ugyesek! Nem ????
En is lelkesen probalom hasznalni a LINUX-ot ( redhat 8-am van ), de hetkoznapi hasznalat soran lasd multimedia meg miegyebek nincs jobb mint az MS op. rendszer. Csinaljon valaki jobbat es azonnal letorlom!!!
En is lelkesen probalom hasznalni a LINUX-ot ( redhat 8-am van ), de hetkoznapi hasznalat soran lasd multimedia meg miegyebek nincs jobb mint az MS op. rendszer. Csinaljon valaki jobbat es azonnal letorlom!!!
Baker, kinek hiszi magát M$.Már ideje lenne valakinek valogbarugni öket.Csináljon már végre egy normális OP rendszert.És ne olyanba piszkálojon bele amihez végképp nemért.
Hallatlan
Hallatlan
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
inkabb pe'nz