31
 • Kinca
  #31
  Én letöltöttem a http://7wrz.warez.hu/-ról, és nem tudtam kitömöríteni mert azt a kódot amit írt az oldal azt nem fogadta el. :-(
 • b
  #28
  mordor műhelyeiből újra terjeng a füst, a vas és a szar szaga. bill gecit most kellene elkapni hátulról, seggbe, telibe, yól. :)
 • Laci73
  #23
  Akkor vegyél eredetit :)))))))
 • Laci73
  #20
  Hello Lapu!

  Maga a MicroSoft (Balmer ha jól emlékszem) mondta vala régebben - igaz akkor még az XP kapcsán - hogy nem félnek a kalózverzióktól, sőt, bizonyos értelemben még előnyös is számukra abból a szempntból, hogy mégnagyobb százalékarányban terjesztik a rendszert.
  Nézd meg pl. Kínát: a Win felhasználók döntő többsége illegálisan jutott a rendszerhez, de ezzel megalapozták a MicroSoft későbbi egyeduralmát.
  Tehát a LÉNYEG: az hogy TERJEDJEN a Win oprendszer. Ezért nem nagy áldozat egy korai bétaverzió - hiszen mindenki kíváncsi rá - reklámnak a lehető legjobb. Nem tűnt fel neked soha, hogy PiciPuha soha nem rendezett a RIAA-hoz hasonló vadászatokat az illegális Win userek ellen? Légy nyugodt: minden egyes Windows Update letöltésnél, de akár az IE6/WinPlayer használata esetén már tudják hogy milyen verziót használsz... de még mindig jobb a számukra ha illegális Win-t telepítessz a gépedre, mint Linuxot, vagy PC helyett MAc-et használsz...
 • Troll
  #19
  Na, b+! A hülye csicsás baromságaik...
  Azt hiszem, a mostani PIII-asomat már akkor sem adom el, ha veszek egy tök új gépet. Meg kell őrizni a "biztonságos" hardvert, amibe még nem kódolták bele a M$ köcsögségeit. Meg a Linuxot is el kell kezdeni tanulmányozni. És persze Macintosh rulezik, abba senki sem akar Palladiumot teleepíteni.
 • Inquisitor
  #11
  "inkább hol lehet letölteni? :-)))))))"
  Nos a HardwareOC.hu oldalnak volt egy WinOC nevű ága, amit megszüntettek.
  Például ott voltak a linkek, néha a www.techconnect.nl oldalon is láttam.
  Amúgy meg itt sasolj: http://www.betanews.com/ persze inkább a fórumokon.
 • Inquisitor
  #10
  Na tessék a lenti linken bementem a DesktopX screenshotokba és ott van legfelül a fenti skin. Windows 2005 a neve ...
 • Inquisitor
  #9
  Én a DesktopX-re tippelnék, ahoz láttam hasonlót.
  Ennyi erővel Talisman vagy Winstep is lehetne ... :)
  Egyébként http://www.stardock.com/ és ott baloldalt a download menüből kiderül, hogy szinte minden skin programhoz közük van :D
 • ZoRaL
  #8
  hi
  a kép nem fake :) nekem fentvan longhorn és király lesz....kinézetre :D
 • pofy
  #7
  A második kép úgy emléxem WindowsBlinds-os skin (vagy DesktopX).
 • Inquisitor
  #3
  Miért lenne az? Bizonyos skin programokkal ennél 10x durvábbat is feltehetsz! :)
  Csak azt nem értem mi itt a hír?
  Többszáz oldalon folyamatosan kint voltak az előző 10-20 Longhorn változat letöltési linkjei, és senki se szólt érte nekik. Ehez képest most jöttek rá???