22
Nexus - Feltámad a Nintendó???
-
#22 Erdekes ezeken peldaul mar spontan nincs GB/GBA slot :) Es mar alapbol eszre kellene venni hogy kamukepek. Hogy miert? Neztek meg jol a kis zold led=et (fenyecsket) ott az oldalan elol. Nem fura?:) A POWER gombnal az R betu alol el van mosodva pl. es a madosik kepen egy gepen sincs gombok allati iras.
Nah szal erosen kamu -
#21 nah:) -
#20 CSOCSO mester... akkor franko a visszhang ha nem Nintendos oldalon ismerik el ezt a sz*rt:)))
Ha egy Nintendo feliratu tehenfoskorong lenne az Uj masina azt is aldanak...:) -
#19 Hat pedig nem egy vilagszepe gyoztes szvsz:)
-
#18 nem fogtam még az sp-t de kinézetre tetszik nagyon is.. jobban mint akármelyik -
#17 :)) -
Inquisitor #16 -
Inquisitor #15 Na igen. Nekem annyira nem tetszett az SP (kinézetre meg fogásra), hogy elhatároztam tervezek egy kamu NextGen GameBoyt én is. -
#14 Szerintem meg ugy néz ki mintha a milka tehén rászart volna az N64-re. -
#13 Igen ha a pletyla fake kep eljut Kyotoba s a ceg megfontolja hogy mekkora pozitiv visszhangka van... szvsz talan meg lehet belole valami... pl. GBA SP is megjott, hallgatva a nep ohajara..:) -
Inquisitor #12 Nem erre gondoltam! Ezen nincs rajta a piros! -
Inquisitor #11 Na igen az a kép is brutál, ahol a "szinválaszték" látható.
Woow micsoda színek! Tényleg kér, hogy kamu.
A készítőjét én felvenném design tervezőnek rögtön. :D -
#10 -
#9 szvsz több mint 1 honappal vagy lemaradva de mindegy:)))
amugy minenkinek tetszik a gép..esküszöm nem láttam még olyan a consoletalkon vagy gc fan oldalakon ahol nem azt láttam volna HOGY EZT CSINÁLJA MEG A NINTENDO MERT EZ PERFECT....
mindenkinek tetszik..megmondom az igazat nekem is... tök ari hogy n64 lába van.. király a teteje is .. a neve is nagyon zsír.. az adatok meg zoralok...
a 256 mosys ram egyenesen brutálisan hangzik..ebből a gc ben kemány 1 mega van... -
Inquisitor #8 Azok után, amiket a PS3-ról írtak, nem is annyira. -
Inquisitor #7 "Matt responds: I saw that picture floating around our message boards. It's really nicely done. To answer your question, it's a fake. The creator added the specs to make it seem even more realistic, and apparently it's fooled more than a few."
Válasz egy olvasó kérdésére, aki beküldte ezt, kérdezve, hogy fake cuccot ábrázol e.
http://cube.ign.com/mail/2003-02-05.html
Azért Csocso, mondhattad volna (azon kívűl, hogy fake), hogy 1 hónappal le vagyok maradva! -
#6 260 gigaflop vicces lenne... -
Inquisitor #5 Kár ha kamu.
Pedig nagyon ealista a leírása, ellentétben a PlayStation 3-al.
Aminek meg a kamu képét közölte egy csomó újság! :)
Biztos, hogy nem igazi??? -
#4 amugy szép is lenne.. -
#3 nagy kép:
-
#2 ez fake:)))))))) -
Inquisitor #1 Napok óta téma, hogy az ATI a GameCube utáni konzolhoz is gyártani fogja a 3D chipet.
Roadside bátyó kipakolt egy pár képet az új NINTENDO Nexus konzolról a www.hardwareoc.hu oldalára, érdemes megnézni!
Sajnos nem tudok linket csinálni, itt az URL:
http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2471&mode=thread&order=0&thold=0
De rá is lehet keresni.
Ha valakinek elég jó a szeme, akkor a gép tulajdonságainak egy részét is leolvashatja az egyik képről!
Ami tuti: Gameboy és Gameboy Advanced kártyák futattása, GameCube játékok futatása (még jó), Nexus játékok futatása.
Ha minden igaz ez már talán DVD-t is lejátszhat. Támogat nagy felbontást egyészen HDTV legnagyobb üzemmódjáig.
A központi proci egy 0,13 mikronos 2.07GHz-es IBM Risc C4 (? Ha jól olvastam) proceszor.
Támogatja a Dolby Digital (5.1) és Digital EX (6.1) valamint a Prologic II hangformátumokat is.
Teljesítményről semmi adat még, csak ennyi:
262.5 Gigaflops???
A grafikus proci: ATI/Nintendo Radeon Flipper II