Vodafone GPRS forgalmi korlát!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cheky
én se filmeket töltök le...

Néha elkezdek egy albumot letölteni, 100mb, 3 nap múlva lejön... ennyi

Igazából lemondanám az egész szart, csak nyáron akartam új telcsit venni, elõfizuba. 7650est nem kapsz 60k-ért! 😊

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

En is szeretnem atirni az elofizetoi szerzodesemet, holnaptol enyem az egesz vodkafon, mert olyanra irom at. 😊
Azert 1-2 driver, stb. letoltesere alkalmas (este ralokod, reggelre lejon), meg aztan a fasze' kell szopatni az embereket? Ez a napi 30 mega tenyleg 0, nemcsak a letoltest akadalyozza, de meg a normalis netezest is. Amugy se ertem mit akarnak lekorlatozni, ez eddig se volt 1 kabelnet hogy az ember letoltogessen filmet, gamet.
Cheky
De "korlátlan internet"rõl beszéltek, ez pedig koránsem korlátlan! Most nem csak a letöltõkrõl beszélek, hanem azokról is akik nem napi 3 órát neteznek, hanem többet!

Különben a vodkafone Ferb. 28án megváltoztatta a szerzõdési feltételeket azért, hogy ezt megtehesse!!! Gondolok egyet és átírom a szerzõdést???

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Laalee
amugy mert nem eleg 1giga/honap egy olyan szolgaltatasnal amit jatekra sem lehet hasznalni? 2-3K val meg ertelme sincs letolteni. webezni meg bosegesen eleg

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
amikor meghirdettek hogy altlanydijas lesz mar akkor elmondtak hogy csak idoiglenesen, es elobb utobb korlatozzak valahogy...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

2XP
Szerintem aki egy 2x kbps sebességú internettel akar letölteni, az meg is érdemli. Ezt nem erre találták ki, de ettõl függetlenül még etikátlan amit a voda mûvel, de vele szemben se sok esélye van annak, aki perelni akár, a honlapukon is olvasható: "A mobil csúcstechnológia lehetõvé teszi, hogy ne a hálózaton töltött idõ után fizessél a GPRS szolgáltatásokért. Az egyszerûbb átláthatóság és az elõre tervezhetõség érdekében a Vodafone kezdetben átalánydíjas számlázást vezet be." Gondolom a szerzõdésben is benne van ez a jog 😞

St
Nagyon helyes döntés, végre használható lesz. A korlátozást a letöltõk miatt hozták, és miattuk sz.pott az aki normálisan akarta használni.
a.carkey
Mert olyan is kellett az "Europunnó"-ba. (HGY)
A TV net is készül vmire, de egyelõre csak az új belépõknél. (Huh)
A régi szép idõk (250kb/s idén július)
már elmúltak ...

A medve nem játék.

Cheky
A cikk szerint egy napra 33Mb jutt átlagos böngészéssel és mailezéssel. Ez kb napi 2 óra, am ez igencsak nem felel meg a "korlátlan" internet fogalmának! Ráadásul én letölteni is szöktam, ami persze nem sok - napi 30-40Mb - de most...

Tikal
nem értem miért kell mindent korlátozni (chello sux), tessék itt a nagy demokrácia, szabadság minden, aztán szopunk, mondjuk engem nem érint ez, csak nem értem minek van pl informatikai miniszter vagy mi a fasz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

2XP
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=20125

Tikal
mi ez? mit jelent?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Cheky
Mit tudtok errõl?