1406
kedvenc történeteim cötebergről
  • vittorio
    ha dormi behumorizál hétvégén (márpedig befog), ne felejtsétek emlékeztetni, hogy az ossián-rock katonáit kell elénekelnie a főutcán, 6 decibell hangerővel

éjjen a primátor-priluki kombó
  • vittorio
    ma én is varrok 1 Lecce mezt.

peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh

kűdök egy Primátort
  • vittorio
    tirmacsek!

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=686

mindenképp csekkold
  • vittorio
    dob.eá. eeeeeeeeeeh
  • türmy
    na még 1 hülye...
  • vittorio
    hajrá everton
  • türmy
    bodrikk!!

ezért a merdázásért külön bőrözés járna, de megbocsátok, mert vasárnap úgyis szopni fogtok..
  • vittorio
    egyébként mi a szakvéleményetek a megújult sérójáról?

kenyér over,
    cipó is here.
  • vittorio
    rikk

ha azt akarod hogy kenyérfej szanaszét feszüljön, találkozáskor csak annyit mondj neki: cső-cső

aztán meneküljetek, mert toporzékolás várható
  • vittorio
    interbank match

tube tube

all-in
  • vittorio
    udine lesz a champ?

csak annyit tennék hozzá: 6-os kettes: DOB, 4-1 (vbk): MEGAAAAAAAD
  • zambrotta
    de még az is elképzelhető, hogy egy bizonyos LECCE mezét veszem fel, tisztelegve a hétvégi eredményüknek

Merda lazio!

az ideji olasz bajnok fehér-fekete csíkos

• türmy
    6-os 2-es dob!
  • türmy
    Rikk!
    Tudom mit vegyél fel! Az idei olasz bajnok vinner mezét, azaz segítek csíkos és piros fekete színü.
  • zambrotta
    tür

bajban leszek a szombati foci előtt: melyik mezemet vegyem fel? a juve idei hazai mezét DEL PIERO felirattal, vagy a LIVERPOOL hazai VÖRÖS (nem igénytelen fóleres, szürke) mezét SEGÍTS
  • vittorio
    vigyázat! szakkerdormi 12%-os emelkedőn nagytányéron zúz
  • zambrotta
    akkor én az éven már nem tekerek mert a tegnapi Velencei tavi túra 100km felett volt

meg volt még egy két kisebb az elmúlt hetekben

Kell valakinek egy kibaszott jó bicikli január 1-ig?
  • zambrotta
    Egyébként csoda történt !
    Láttam a Mestert! na meg persze csöcsöt is, aki eszméletlenül nézett ki, rózsaszín szerű száj, otthonka féle ruha, aztán a könyökig érő fülbevalóról már nem is beszélek

a mester lapátfoga meg inkább hasonlít egy kiflire - szétégett - , mint fogra
  • zambrotta
    hahahahaha

hogy lehet egy családban két ilyen poénzsák?
  • vittorio
    "rossz infok, mert a visszapillantó tükör lemaradt, de áálítólag szarul jártam, mert 15e helyett kemény 6e fizettem"

a megtakarított 9 rugót felajánlod a – miattad – csőd felé zakatoló T-Mobile-nak?
  • vittorio
    ez annyira vérkomoly mintha lance és jan vitatkozna.
    mindketten csövesek vagytok mert évi 150 km-t zúztok, muhaha. shark meg 5000 felett
  • türmy
    Nade Rick!
    Lehet hogy elfelejtetted, de azért értél utol minket, mert megvártuk a hülye fejedet újhely előtt, utána + ha jól emlékszem, eggyütt álltunk meg, tehát nem értem ezt a három kilóméteres szökést, de mind1..
  • zambrotta
    Jaj, most aztán tele van a gatyám!
    Csak emlékeztető: mikor a fékes túra volt, kb 3 km-es előnyötök volt, és kb 5 perc múlva már a hátamat néztétek és azért értetek be, mert megálltam,nyolcasom lett és beleért a fék

hihihihihi
  • türmy
    Rick Bád!

Te ne legyél kritikus, inkább tekerj készülj, mert nyáron kellemetlen meglepetések érhetnek, és akkor már nem fogod olyan könnyen elintézni, hogy rossz a féked+ satöbbi...

Ja és remélem a legközelebbi piáláshoz többet hozol ki mint "D" Ft-ot, mert nincs kedvem megint kisfröccsözni.
  • zambrotta
    SZENZÁCIÓ!!!!

Állítólag a Mátrix 4-ben Neo biciklivel fog járni és a jeleneteket a Hármashatárhegyen forgatják!

A mozi a bankárok és újságírok könyörtelen küzdelmét mutatja be!
  • zambrotta
    rossz infok, mert a visszapillantó tükör lemaradt, de áálítólag szarul jártam, mert 15e helyett kemény 6e fizettem
  • vittorio
    nem azért hajolnak meg, mert kutyaszart keresnek a járdán, hogy azzal dobáljanak?

tényleg igaz, hogy a pözsó a szervízben kapott még ilyesmiket:

- dinamó
    - 2 cickaszem
    - tacskó chopper-kormány
    - duda
    - sztendely
  • zambrotta
    a 35ös átlagot hiszem, ha majd nyáron nem utánnam 300 méterre kullog vérvörös fejjel és sípoló tüdővel

mikor végigmegyek fehérváron a BRINGÁVAL mindenki meghajol előttem, erről ennyit
  • vittorio
    türel koma 35-ös átlaggal abszolvált egy 95 km-es, 2 heggyel nehezített szakaszt. pedig akkor még megvolt a kenyérfej, mint többletsúly és aerodinamikailag hátráltató tényező.
  • vittorio
    kormánymarkolatot már az is bandázsnak mondja aki csak inni jár a 28-as tanyabike-kal. rikk, nem vagy szakértő.

tehát rózsaszín + kék kombináció a bringa? mi ez, valami bugyikiállítás???
  • zambrotta
    na de tür és mi lesza dave imázzsal

jövő héten kűdöm az emilt a bringáról, ami már nem lesz hiteles mert volt szervízban és nagyon odavág: kék Continentál gumik, kmóra, kék kormánymarkolat,meg egy két javítás,centírozás olajozás, ne sírj türel,a bianki sem olyan szar
  • vittorio

ez szertartááááás, komoly ünnep mindig nekem!

azaz, thürellnekho'
  • vittorio
    előre szólok, nehogy sokkoló legyen a meglepetés:

city-szakker-bianchi dörmi ma drasztikus lépésre szánta el magát: rövid(ebb)lesz a sérója. azaz, kenyérfej is over.
  • zambrotta
    meg lettünk fenyegetve, ha el jár a szánk ránk küldi a szomszéd tikokat

nem tudtam érvényesítőt szerezni
  • vittorio
    konkrétan mit művelt abban a híres repp buliban?

**egyébként egy ideje gyanús a csóka, szóval vaj van a füle mögött. bár ez kenyérfejeknél előfordul. **
  • vittorio
    héj bodrikk

szombaton voltam a fehérvári sport-ban
  • zambrotta
    lehet, hogy az Ossiant csak színleli, az érti hogy miről beszélek, aki látta őt Spatakon a bizonyos repp buliban
  • vittorio
    türi valóban nem DM fanatic, de a rap se érdekli.

az új türi istenzene: Ossián

az "acélszív" és a "rock katonái" c. nótákra zúzza szét az agyát a kenyérfejű rém
  • zambrotta
    mélen se tudom mer nincs róla még kép
  • vittorio
    küdd mélen