cöteberg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

be van feszulve hogy nem latja a juve romat
most éppen mos fõz takarít, de szólok neki
na mi az tür, sikerült mán kijózanodni és elõvenni a tankönyveket

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

és milyen jól tette

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

ne is mondd! thürmynek reszeltek. annyira kiborította a meló, hogy figyelem: 22,30-kor már aludt, mint egy nyugdíjas kõmûves.

álmában ilyesmikrõl pofázott:

- hatszoros tõkeáttétel
- márciusi lejárat
- részvényopciók
- éjjen a kötvénypiac!

stb, stb

teljesen átmosták az agyát
feldobnám a topikot egy titokkal:

szakker dormi barátunk - mielõtt a pedagógusi pályára sasszézott - zenei karrieren filózott. 4-5 éves korában lelkesen léggitározott a bátyja elvis presley szóló Gibson-ával, a kertben lévõ cseresznyefa alól robbant ki a kétszemélyes (bátyó és a szomszéd hülyegyerek) közönség ütemes tombolásától felbuzdulva, és a Sokol rádióban dübögõ Pokolgép - A jel c. számra kergette õrületbe saját magát.

szóval egy Jimmy Page, Slash, Al di Meola lehetett volna belõle, de õ inkább az alkesz vonalat választotta.
a válasz egyszerû:

ez egy kép a jövõbõl, melyet csak a véletlennek köszönhetünk, egyébként cõd látható rajta 43 évesen

thürmy komoly hallgatásba burkolódzott, ennyire fárasztó a bankárok élete?

"persze a piros igénytelen diszkós felsõ nem hiányozhat"

mi??? ez egy csúcsszett, csak mi hülyék vagyunk hozzá, hogy megértsük. be kell látni fogatlan prókátor barátunk diktálja a divatot.

na de ki ez a szaki a 1046-os képen? csak nem egy vaymikiféle türmi exkollega?
persze a piros igénytelen diszkós felsõ nem hiányozhat

semmi baj, nem kell spekulálni, már több mint két évesek csöccsel

türi tanulj szépen, most eszedbe jut milyen volt a TUDOMÁNYI egyetem.....

kenyérfejnek mátol mossák az agyát a bankban

cimbró nem volt didzsiben, viszont itt egy fickó, aki igen, és szerintem hatalmas arc lehet:

lárva,

feliratok hu, ocean 12

pókos
cym4, millar (cof), giro, GC: 2nd (+4 mp)

feszület ölt szét
türi,

hétfõtõl kötelezõ viselet a kypa?

dazor
Féreg! Most hívtak a city b-tõl, oszt hétfõn megyek...
türi,

http:/cycling.tv
azt hiszem ezzel az 1-0-al a kutyaütõ macskazabálók jutnak tovább sajnos.

budikiller!

Kill deine self.
nos, még ne igyunk elõre a medve bõrére, de a job interjú köetkezményeként nem kizárt, hogy Öreg Dörmi Bácsi minden ismert és ismeretlen cimboráját konyakban füröszti, több hétvégén át.
országos figyelmet kérünk!

dirmi dormi 10 órakor job interjún nyomul. a blikk élõben közvetít...

master is everywhere, most épp középen

egyébként érdemes végigböngészni a tripla kollekciót. ennyi szutyok arc egy helyen!

egyszer ez mind az enyém lesz! a függönnyel együtt

cimbró péntek hiperparti

csak spekulálok. vagy cimber barátunk két vasat tart a tûzben? azaz kétfelé osztja a hírhedt 1-hetes túrót?

türmi!

te akkora sötét vagy hogy valóban a szakkerban kéne megöregedned!!! csodálkozol, hogy budipapírnak használják az önéletrajzodat???? az ELTE úgy van beleírva hogy "...Tudományi Egyetem""

tudományi bazze tudományi! ebbõl azt veszik le hogy túlképzett vagy!!!

láccik hogy az agyad csak a call of duty-n mozog
na állj

lemaradtam vmirõl?

csöcs ki lett baszva

Dörmi,

mi lesz ha a kaller alászagol a jegyho'?

mi vót a kaja a móricnál? hagymaleves cipóban?

muhahahaaaaaaaaaaaaaaa
eriggy a móricho' azt küdd a szádba a minimálkaját!

mondhatni: fél fogadra se elég, bár ez azt jelenti hogy cimbró barátodnak bõven elég lenne, mert õ ugyebár félfogú jellegû.

jó dübögést estére. szakad a hó, azaz a 3 órás vonatútból lesz 13 is. majd hajnal 4-kor, amikor gyössz, halkan gyere ....
TÁLEN!
Nem az a lényeg, hanem hogy szopott a ton..
emberek! egy hónap után Dormi Szaki végre nem csak a netet babrálja melóidõben, hanem valóban melózik. vajh' mi történhetett? talán csak nem a pékségben segít? úgy hallottam modellt áll egy forradalmian új cipóforma kifejlesztéséhez.

GEK

(Grabanc Elkapók Klubja)
sziki szakker dormi,

most nézem hogy a chievo - lazio 0:1 lett, nem 0-0

háde, háde!
türi,

ha átlagot számolok hétfõ és péntek között akkor 9,50 jöb ki, azaz átlagosan ilyentályt ébredek.

jóltévedek, hogy te egy keppet korábban????
amióta cs.ö.cs. le lett pattintva by the master, azóta mindenki dj-be menne. még huge ass is.
menjél. a didzsiben úgyis alulreprezentáltak a pékek.

fotókat akarok rólad hétfõn a hírhedt weblapon, ahogy épp vajjal kenik a fejed.
cõdi ma hívott 8-kor hogy menjek partyra vele...?
pözsó!
Csak gyere haza! Tudom hogy te is doppingolsz és már azon filózól, hogy miként szabadulhatnál meg a fél herédtõl...
tür

pénteken partyon ott leszel

Azé vigyázzunk mindenféle meggondolatlan kijelentéssel!

Kedves thürmy minden évben legalább 2 hétig azzal fáraszt a tour elõt, hogy

"Láttam képet Janról és még soha nem volt ilyen vékony, szálkás, sovány!"

Aztán mi történik minden touron? Az elsõ igazán komoly hegyen azt se tudja, hol hol van, fiú e vagy lány, csak egy sárga trikót lát valahol a hegytetõn maga elõtt és sírdogál magában! Bár én ennek örülök, fõleg mikor tür utánna megint meg akarja magyarázni náci félistene bizonyítványát, amit persze csak úgy lehet, hogy szét lett alázva a jobb által, és Lance ennyivel jobb, de õ persze :

"Ha Jan is doppingolna akkor õ nyerne........stb!!!!!!"

Na errõl ennyit, aztán majd lehet megint sírni!!!!!!

Egyszerûen esélytelen, de az a baj, hogy õ is tudja, csak nem érti meg!!!!!

jóhogy! szerintem nem rossz
valószínû, otthon se vótam. mi az mptroá? pörög a hüpp3 chat?
Amit tnnap írtam azt letöltötted?
van új massive attack. mit nem mondjak, kegyetlen tépõs lett. viszont az új chemical brothers dûtborít, übereli dj rásst is.
jó hogy. sport szelet lett a gatyámban.

a feliratban maradt pár angol rész (hülye szlengek). az volt a gáz hogy nem volt itt a film és nem tudtam épp melyik jelenet megyen. pár tréfa répa azért beleszövõdött.
jobban beszartál, mint amikor ceccegõ-brekegõ akciózott?
nem baj, majd kifizeted.

éjjel arra ébredtem, hogy 10 köbméter hó lecsúszott a tetõrõl. rozbaj gyött rám.
danke!
Látom sokáig fennt voltál. szenvedtél vele?
Most néztem ez krva sokk.
tür,

trekkek a yahoos címen,

felirat a cõtés mélen

kill
your
self
http://index.hu/sport/shirek/?main:2005.02.16.&211868

állítólag fehér bianchival fog menni, ami colombus SL csövekbõl készült.
én azt olvastam, hogy csak a párizs nizzán..
kenyér,

pil strüng ma jelentette be hogy indul a touron. rikk zokoghat majd hogy kedvence lecsúszik a dobogóról
mi a péró már nem csak 2 sms-t/nap tucc kûdeni?

azzal kezdtem a napot, hogy egy köbméter havat górtam pókos fejére