cöteberg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
álmában ilyesmikrõl pofázott:
- hatszoros tõkeáttétel
- márciusi lejárat
- részvényopciók
- éjjen a kötvénypiac!
stb, stb
teljesen átmosták az agyát
szakker dormi barátunk - mielõtt a pedagógusi pályára sasszézott - zenei karrieren filózott. 4-5 éves korában lelkesen léggitározott a bátyja elvis presley szóló Gibson-ával, a kertben lévõ cseresznyefa alól robbant ki a kétszemélyes (bátyó és a szomszéd hülyegyerek) közönség ütemes tombolásától felbuzdulva, és a Sokol rádióban dübögõ Pokolgép - A jel c. számra kergette õrületbe saját magát.
szóval egy Jimmy Page, Slash, Al di Meola lehetett volna belõle, de õ inkább az alkesz vonalat választotta.
ez egy kép a jövõbõl, melyet csak a véletlennek köszönhetünk, egyébként cõd látható rajta 43 évesen
mi??? ez egy csúcsszett, csak mi hülyék vagyunk hozzá, hogy megértsük. be kell látni fogatlan prókátor barátunk diktálja a divatot.
na de ki ez a szaki a 1046-os képen? csak nem egy vaymikiféle türmi exkollega?
semmi baj, nem kell spekulálni, már több mint két évesek csöccsel
türi tanulj szépen, most eszedbe jut milyen volt a TUDOMÁNYI egyetem.....
cimbró nem volt didzsiben, viszont itt egy fickó, aki igen, és szerintem hatalmas arc lehet:

feliratok hu, ocean 12
pókos
feszület ölt szét
hétfõtõl kötelezõ viselet a kypa?
dazor
http:/cycling.tv
Kill deine self.
dirmi dormi 10 órakor job interjún nyomul. a blikk élõben közvetít...
master is everywhere, most épp középen
egyébként érdemes végigböngészni a tripla kollekciót. ennyi szutyok arc egy helyen!
egyszer ez mind az enyém lesz! a függönnyel együtt
cimbró péntek hiperparti

türmi!
te akkora sötét vagy hogy valóban a szakkerban kéne megöregedned!!! csodálkozol, hogy budipapírnak használják az önéletrajzodat???? az ELTE úgy van beleírva hogy "...Tudományi Egyetem""
tudományi bazze tudományi! ebbõl azt veszik le hogy túlképzett vagy!!!
láccik hogy az agyad csak a call of duty-n mozog
lemaradtam vmirõl?
csöcs ki lett baszva
mi lesz ha a kaller alászagol a jegyho'?
mi vót a kaja a móricnál? hagymaleves cipóban?
muhahahaaaaaaaaaaaaaaa
mondhatni: fél fogadra se elég, bár ez azt jelenti hogy cimbró barátodnak bõven elég lenne, mert õ ugyebár félfogú jellegû.
jó dübögést estére. szakad a hó, azaz a 3 órás vonatútból lesz 13 is. majd hajnal 4-kor, amikor gyössz, halkan gyere ....
Nem az a lényeg, hanem hogy szopott a ton..
GEK
(Grabanc Elkapók Klubja)
most nézem hogy a chievo - lazio 0:1 lett, nem 0-0
háde, háde!
ha átlagot számolok hétfõ és péntek között akkor 9,50 jöb ki, azaz átlagosan ilyentályt ébredek.
jóltévedek, hogy te egy keppet korábban????
fotókat akarok rólad hétfõn a hírhedt weblapon, ahogy épp vajjal kenik a fejed.
Csak gyere haza! Tudom hogy te is doppingolsz és már azon filózól, hogy miként szabadulhatnál meg a fél herédtõl...
pénteken partyon ott leszel
Kedves thürmy minden évben legalább 2 hétig azzal fáraszt a tour elõt, hogy
"Láttam képet Janról és még soha nem volt ilyen vékony, szálkás, sovány!"
Aztán mi történik minden touron? Az elsõ igazán komoly hegyen azt se tudja, hol hol van, fiú e vagy lány, csak egy sárga trikót lát valahol a hegytetõn maga elõtt és sírdogál magában! Bár én ennek örülök, fõleg mikor tür utánna megint meg akarja magyarázni náci félistene bizonyítványát, amit persze csak úgy lehet, hogy szét lett alázva a jobb által, és Lance ennyivel jobb, de õ persze :
"Ha Jan is doppingolna akkor õ nyerne........stb!!!!!!"
Na errõl ennyit, aztán majd lehet megint sírni!!!!!!
Egyszerûen esélytelen, de az a baj, hogy õ is tudja, csak nem érti meg!!!!!
a feliratban maradt pár angol rész (hülye szlengek). az volt a gáz hogy nem volt itt a film és nem tudtam épp melyik jelenet megyen. pár tréfa répa azért beleszövõdött.
éjjel arra ébredtem, hogy 10 köbméter hó lecsúszott a tetõrõl. rozbaj gyött rám.
Látom sokáig fennt voltál. szenvedtél vele?
Most néztem ez krva sokk.
trekkek a yahoos címen,
felirat a cõtés mélen
kill
your
self
állítólag fehér bianchival fog menni, ami colombus SL csövekbõl készült.
pil strüng ma jelentette be hogy indul a touron. rikk zokoghat majd hogy kedvence lecsúszik a dobogóról
azzal kezdtem a napot, hogy egy köbméter havat górtam pókos fejére