Siemens mobilok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
mondhatni jah. béke poraira.

ibrik
Most, hogy már nincs a Benq-Siemens (állítólag csõdbe ment), ez azt jelenti, hogy már nem lesznek Siemens mobilok? (legalábbis jó ideig...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A SIM-hez kötést ki kell kapcsolni az eredeti SIM-mel!
Lehet, hogy SIM-zár néven szerepel...

Memento Mori!

csá! kéne egy jobb photoeditor a siemens m65-ömre ( ha van)
ha tudtok légyszi segítsetek.
elõre is köszi
SzarvasA
Sziasztok! Van egy kis gondom: vettem egy M65-öst, és ha beteszem a SIM kártyámat, akkor azt írja ki, hogy adjam meg a készülékkódot. ha a srácét(volt tulaj) tesszük be akkor meg nem kéri, elindul rendesen. mit lehetne vele kezdeni? amúgy vodás a teló, az én kártyám is vodás.

kulabácsi
sziasztok!! bár elég régi a fórum, de hátha😄
szal nekem egy olyan program kellene, ami a siemens mobilok álltal mentett .smi kiterjesztésû sms-eket alakítja át txt-re, vagy vmi olvasható formátumra!! segítségeteket elõre is köszönöm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

scorpeeon
ennyire nem egyszerû sajnos...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni siemens c75 függetlenítésben?Pannon/IMEI:357981002779569 Vagy nem ilyen egyszerû?
Köszi: kiskíváncsika
itt nézz szét...
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_siemens_ME75.asp

bld
az a baj h sztem mindenki leszarja ezt a topicot..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

én egy siemens cxt65 ös telót szeretnék függetleníteni és hogy mint kéne van e hozzá kód stb valaki segítsen pls.jah és az imei számom 353541007005883
Supersix
HI!Nem tudja valaki hogy a CL75-ös telóban van-e sms számláló?

bld
ma rendeltem egy me75-öst érdekelne h van e vkinek ilyen és milyen tapasztalatai vannak stb

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Még annyit ír ki,hogy hiûnyzó beáll.:
CSD adatok
-Tel.szám (opc.)
Sziasztok!

Lenne egy kis gondom.Van egy siemens M65-ös telefonom.A gondom az, hogy kaptam egy mms-t és nem tudom megnézni.Amikor le akarom tölteni azt írja ki,hogy hálózati vagy konfigurációs hiba.Nem tudná megmondani valaki mit kell beálíítanom ahoz,hogy menjen?Elõre is köszi
csá valaki nem tudna egy kikódoló sort simsens CFX65-höz

Cukros
erre meg anyit mondok 1 mekkora a hely a telon 2 töredezt mentesiteni szoktad?
ha esem vaálbe akkor formázás
elöre elmondom hogy idályiga forázás volt a legjobb
és nekem bevált

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Cukros
ez nekem is volt ár ilyen hogy kikapcsolt nekem sl 65 van de ez okozkatja valami kép vagy video degy formázás a telonak és utána egy darabig nem lesznek ilyen gondok

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Magától kapcsol ki, de ijenkor nekem az a kép jelenik meg ami az utolsó volt
Szal ha videóztam és kikapcsol akkor az utolsó képkockát lehetett látni úgy 3-4 mpercig
Ez eddig 3-szor volt<#nemtudom>

ha kikapcsolom az enyémen is megjelenik mindig a kijelzõn a fekete-fehér szín és utána kapcsol ki
Nekem rendes <#confused>
Viszont van egy ojan probléma h néha egyet kattan és kikapcsol,viszont a kijelzõén még pár másodpercig látszik a kép fekete-fehéren és egyre halványul...<#szomoru1> nem tom mi a hiba

a sms jelzés nekem nagyon halk, a többi haghoz képest, ez másnál is így van vagy az enyémmel probléma van?
Nekem is az van<#eljen>

Hali! Van egy C75-töm, t-mobilos tudtok-e valami progikat a telóval kapcsolatban esetleg lehet-e kóddal unlockolni. Elõre is kösz!
Hi mki vki nem tudja honnan szedhetném le a c65-ös telefonomhoz a függetlenítési kódot ha igen akkor légyszi külld el az oldal címét a [email protected] vagy a [email protected] címemre kössz Zoli
Pyotr
ennek pedig nem olyan nehéz utánna nézni!
egyébként nem lehet😊
10megabyte áll rendelkezésedre ebbõl 8 amit szabadon felhasznélhatsz!

&#9608;&#9608;

Lehet a C75 memóriáját bõvíteni???

Cukros
nem ugy megy ám ahogy te gondolod

Pyotr
szerintem nézz köröl te is az alább linkelt oldalon!
én 1979es szériaszámú madzaggal mindent meg tudok a telón csinálni (menücsere,swfrissités..stb)
total commanderes plugint használok, sokkal jobb min a mobil phone manager!

&#9608;&#9608;

Pyotr
gtasok
B.É.K.<#integet2>

laci 700
Buék<#bohoc>

gtasok
nem tudna valaki segiteni? kábel kéne és seho sem találok.<#wilting><#gunyos1><#falbav><#guluszem1><#conf><#rinya>

Most szereztem kábelt /usb/ s65re /eredetileg cx65re/ de galibázik keményen törölni mappát másolni lehet rá de se olvasni se bemásolni nem most mivan???
/GYÁRI SOFTOT HASZNÁLOM/

Cukros
sl 65 tuttok e témát
elöre köszönöm

Hello

Siemens CXT65-höz létezik rádiós headset?
scorpeeon
megújult: ingyen JAVA játékok, alkalmazások, csengõhangok, sw-k, menük, témák, sémák Siemens C65re SL65 CX65re M65re S65re: c65.try.hu

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Astra, rohadt jó az oldal!

http://astra2005.uw.hu
Siemens 65-ös, 70-es és 75-ös szériára képek, játékok, videók, csengések

ASUS P4 C800 E-Deluxe, Intel P4 3,0GHz 800MHz FSB 1MB L2 cache Hyper-Threading Ati Radeon X800XT 256MB (8X AGP),2X512MB RAM Dual Channel 800MHz

Dóraa
Lítiumos. És akkor tudod megoldani, ha találsz egy 45ös szériaszámú nem polifonikus siemenst dallamszerkesztõvel, és arról küldöd el smsben.

Dóraa
Hi! Nekem 1 évig volt C35i, 1 évig C45, most egy éve van SL55 😊

Ramore
Le tudnád fordítani?
Lteebee
Igaz ez?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
There is a local and remote vulnerability and
Siemens *35 and *45 series phones.

A message of the form "%String", where String is on of the
languages from the phone language selection menu, will
completely disable *35 series phones and result
in a 2 minute read delay on *45 series phones. Note that
the first letter of language should be capitalized and
the quotation marks should be present in the message.

i have to add the S55 to the list here.
I sent a message as described to my friend and then read it im my "Sent"
folder => 2 min delay. no chance to abort. so a real DoS.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Ramore
4 pénz
metgnéztem. NIMH 😞((((( Mennyi egy litiumos aksi bele?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ramore
A westel tudomásom szerint nem litiumossal árulja.
Én a Westelnél vettem. Ott nem tudod mien? Vagy honnan lehet megtudni?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

cSuwwi
lehet, és érdemes is 😊

shit happens

Ramore
1. Attól függ, hol vetted. A Pannon speciel litiomossal árulta.
2. Adatkábellel, vagy olyan oldalról, ahol sms-ként el lehet küldeni. Nem tudom van-e ilyen.
Oldal 1 / 2Következő →