Ceebot-programozni jatekosan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem is gagyi, de legalább aranyos!!!
Ellehet vele lenni ideig óráig. 😊
De aki tud programozni, az unni fogja!
Ellehet vele lenni ideig óráig. 😊
De aki tud programozni, az unni fogja!
Þór vígi þessi rúnar
Te olvasol rendesen ?
En nem Colobotot irtam, hanem Ceebotot.
Azert a ketto nem ugyanaz.
Ja es meg valami ez lehet szamomra kisse keves, de en ismerem a programozas alapjait, mig sokan masok nem.
Azoknak pedig eppen megfelel a program.
Szal a topic tajekoztato jellegu azok szamara akik nem tudnak abszolut programozni, viszont olvasni igen {😊} es szeretnek jatszani.
En nem Colobotot irtam, hanem Ceebotot.
Azert a ketto nem ugyanaz.
Ja es meg valami ez lehet szamomra kisse keves, de en ismerem a programozas alapjait, mig sokan masok nem.
Azoknak pedig eppen megfelel a program.
Szal a topic tajekoztato jellegu azok szamara akik nem tudnak abszolut programozni, viszont olvasni igen {😊} es szeretnek jatszani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ajanlom mindenkinek aki megakar tanulni programozni.
Az alapok elsajatitasahoz tokeletesen megfelel.
Raadasul ami jo az egeszben hogy jatekosan sajatitja el a programozast az ember , igy kevesbe unja, mint a szamtech orakon. 😊
Az alapok elsajatitasahoz tokeletesen megfelel.
Raadasul ami jo az egeszben hogy jatekosan sajatitja el a programozast az ember , igy kevesbe unja, mint a szamtech orakon. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.