EU: 5 évet kaphatnak a hackerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez csak annyit fûzök hozzá, hogy.... ROTFL

Ha egy hackert ennyire büntetnek, akkor szerintem azt is büntetni kéne, aki hagyja, hogy betörjenek a szerverére. Mármint nagy ívben leszarja, illetve nem idõben frissíti/javítja a rendszerét. Többek között a biztosítók sem fizetnek, ha úgy rabolnak ki, hogy nyitva hagyom a lakás ajtaját.

Mike
elég dedós hozzáállás

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Ma Mo-n azt csuknak le, akit akarnak

Mike
ergo: vírusírás helyett az eredeti tõkefölhalmozáson járjon az eszed

majd ha hackerek ülnek a komrányban, akkor mindjárt csak megrovás lesz a büntetési tétel

[HUN]PAStheLoD
"150 milliárdos vagyonvesztés felelõseinek felkutatása érdekében."

2 ?? legalább a Földalatt egy -1 °C -os extra szigaroított buzikkal teli 2x3 m-es helyen ?? mert akkor talán méltányos de így hogy kap kaját, tv-zik , meg ágya is van és olvashat, van fény, legalább 8 M^2 -es helység meg "kedves emberek" 😞

magyar igazság szolg suxx :'(

én már több tucat vírust kaptam azt mégse történt semmi mert azonnal kuka...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

1. Vírusterjesztésért?
Ha elolvasol egy levelet és láma vagy megnyítsz egy hozzácsatolt doksit, ami elküldi az összes ismerõsödnek magát, akkor te terjeszted!
Vaze, nagyon sok embert le fognak csukni.
2. Szerintem a 150 milliárdért meg minimum az kellene, hogy fizesse vissza, ha nem tudja, akkor az 50 év is kevés.
Laci73
Aki vírust ír, szívjon vákumot. A hackereket pedig nem féltem.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket