Webes számláló

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hu, most elgondolkodtattál, mert én külsõs számlálóban gondolkodtam, de egy php-s jobban süllyed az oldal dizájnjában, thx

Dj Faustus
kéne valami diszkrét, magyar számláló
tud valaki ajánlani ami bejött?

nesto
kihalt?

pedestrian
Tettem a honlapomra egy számlálót és úgy mûködik, hogyha valaki oda-vissza lépked egy aloldal és a fõoldal között (ahol a számláló van), akkor mindíg számol egyet. Ez így mûködik, vagy van olyan is ami nem számolja bele a honlapon belüli lépkedést csak a ténylegesen újonnan belépetteket?

na igen, de amióta fizetõs lett?!

viccesimike
Szerintem a Statsector a legjobb.

Azt a viccet ismeritek, hogy ...

2XP
Nekem ez jön be a legjobban.

Koszi az infot Csarli! Ahogy elnezem a try.hu eleg korrekt. Semmi felugro reklam, van latogatottsagi statisztika is tok szep grafikonokkal, a szamlao pedig csak hab a tortan. Remeljuk maradnak a feltetelek, mert akkor vegre lenne egy normalis free redirect site itthon is. Ajanlom mindenkinek hogy nezze meg, erdemes.
dikki: Köszönüm szépen, megnézem azt is. 😊 A fenti a www.try.hu volt egyébként.
Nemrég kerestem honlapomba illeszthetõ számlálót, de sajnos csak olyanokat találtam, amik iszonyú lasssssssúúúúúvá tették a lapomat. Most találtam egy normálisat végre, és szeretném megosztani veletek. Szerintem szuper, és ráadásul magyar, és gyors! Megpróbálok beszúrni egy képet tõlük.