12
Webes számláló
-
blackgamer #12 hu, most elgondolkodtattál, mert én külsős számlálóban gondolkodtam, de egy php-s jobban süllyed az oldal dizájnjában, thx -
#11 Válogathatsz
Szkriptek -
blackgamer #10 kéne valami diszkrét, magyar számláló
tud valaki ajánlani ami bejött? -
#9 kihalt? -
#8 Tettem a honlapomra egy számlálót és úgy működik, hogyha valaki oda-vissza lépked egy aloldal és a főoldal között (ahol a számláló van), akkor mindíg számol egyet. Ez így működik, vagy van olyan is ami nem számolja bele a honlapon belüli lépkedést csak a ténylegesen újonnan belépetteket? -
blackgamer #7 na igen, de amióta fizetős lett?! -
#6 Szerintem a Statsector a legjobb. -
#5 Nekem ez jön be a legjobban. -
DirkG #4 Koszi az infot Csarli! Ahogy elnezem a try.hu eleg korrekt. Semmi felugro reklam, van latogatottsagi statisztika is tok szep grafikonokkal, a szamlao pedig csak hab a tortan. Remeljuk maradnak a feltetelek, mert akkor vegre lenne egy normalis free redirect site itthon is. Ajanlom mindenkinek hogy nezze meg, erdemes. -
Csarli #3 dikki: Köszönüm szépen, megnézem azt is. :) A fenti a www.try.hu volt egyébként. -
Csarli #2 Nemrég kerestem honlapomba illeszthető számlálót, de sajnos csak olyanokat találtam, amik iszonyú lasssssssúúúúúvá tették a lapomat. Most találtam egy normálisat végre, és szeretném megosztani veletek. Szerintem szuper, és ráadásul magyar, és gyors! Megpróbálok beszúrni egy képet tőlük.