cdt törlő program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Írtál már újraírható cédére több sávot?
Ha megnézed a cédé felületét látszik rajta hogy holvannak a TOC-k, és csak a legutolsó szokott érvényes lenni, pedig a többi is rajta van, csak nem látja a vindózod...
De törölni akkor sem fogod tudni úgy hogy hely felszabadúljon...
Ha megnézed a cédé felületét látszik rajta hogy holvannak a TOC-k, és csak a legutolsó szokott érvényes lenni, pedig a többi is rajta van, csak nem látja a vindózod...
De törölni akkor sem fogod tudni úgy hogy hely felszabadúljon...
Nem, nem; cd-rw az van nekem is.De van egy program ami az elrontott cdket törli.Mihelyt megkapom haverom haverjának haverjától :-)), felrakom a linket!Addig is köszi az infókat, tippeket!
szerintem cd-rw gondolt, szt lehet torolni pl. neroval
Cd-rt lehetetlen!!! torolni az anyaga miatt!!!
Cd-rt lehetetlen!!! torolni az anyaga miatt!!!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Murcy: Megítrnád hogy miért akarsz cédérõl törölni?
nemcsak az használja
a Nero Direct CD ui.
irhato, olvashato médiát készít kb. 550 MB-os lemezt ugy 30 perc alatt, es utana joval gyorsabban irhato, mint általában.
egy darabig hasznaltam. A cd-re tesz egy kis exe-t, hogy azon a gépen is lehessen olvasni, ahol nincs telepitve....
a Nero Direct CD ui.
irhato, olvashato médiát készít kb. 550 MB-os lemezt ugy 30 perc alatt, es utana joval gyorsabban irhato, mint általában.
egy darabig hasznaltam. A cd-re tesz egy kis exe-t, hogy azon a gépen is lehessen olvasni, ahol nincs telepitve....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Köszönöm az ötleteket, de folytatom a kersést!
ÜLJ RÁ!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Kis darabszám esetén a manuális módszert ajánlom, amikor is a lemeztányér síkjára merõlegesen nyomást gyakorlunk arra, egy speciális reccsenõ hang megjelenéséig.
Nagyobb mennyiség esetére a kombinált fogó, ill. 10 dkg-s kalapács az üdvözítõ megoldás!
Nagyobb mennyiség esetére a kombinált fogó, ill. 10 dkg-s kalapács az üdvözítõ megoldás!
Törlés az egyszer irható cédékre nem mûködik, csak az hogy a cédérõl elrejti az adott könyvtárat, fájlt, tehát hely nem szabadul fel. Ennek szerintem csak elég speciális esetekben lehet értelme..
Én ezt a dolgot a DirectCD vel láttam, de aszem csak akkor mûködik ha azzal van "formatálva" a lemez, és azzal is írod. Egyébként hasznos prg újraírható cédékhez. Pocket writingot használ, tehát fájlonként tudsz írni a cédére, bármilyen alkalmazásból ( pl. word).
Én ezt a dolgot a DirectCD vel láttam, de aszem csak akkor mûködik ha azzal van "formatálva" a lemez, és azzal is írod. Egyébként hasznos prg újraírható cédékhez. Pocket writingot használ, tehát fájlonként tudsz írni a cédére, bármilyen alkalmazásból ( pl. word).
jaja..
az nekem is kell !!
😄
az nekem is kell !!
😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
szerintem az egyszer irhato cd-t nem lehet törölni
de ha igen, engem is nagyon-nagyon érdekelne
:-()
de ha igen, engem is nagyon-nagyon érdekelne
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Létezik egy program ami cdr-t is tudja törölni, nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni?