Nero Burning Rom konfigurálás
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mind tudom, azert irtam oda kulon hogy a kiirando film valoban 730-750 MB, es nem csak annyinak laccik.
Nem az számít hogy az Intézõben mi látsz fileméretként 😊
A valós kiírt adatot a Nero-ban könnyû ellenõrizni írás elõtt, csak klikk az írandó CD "nevére" (képen "NEW") - jobbegér - Properties (Tulajdonságok),
és a képen sárga színnel jelöltem hogy melyik adatot kell figyelni. Az kerül ténylegesen a lemezre.
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com
A valós kiírt adatot a Nero-ban könnyû ellenõrizni írás elõtt, csak klikk az írandó CD "nevére" (képen "NEW") - jobbegér - Properties (Tulajdonságok),
és a képen sárga színnel jelöltem hogy melyik adatot kell figyelni. Az kerül ténylegesen a lemezre.
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Nekem meg a nero csak elbassza a cdt. Sajna az nem kamu. Raadasul a nero vagy 3 centi piros csikkal jelzi a merettullepest.
Ezek vannak nalam beallitva:
-iso level2
-mode2/xa
-joliet
-DAO
-tuliras engedelyezve
Mi nem jo?
Ezek vannak nalam beallitva:
-iso level2
-mode2/xa
-joliet
-DAO
-tuliras engedelyezve
Mi nem jo?
750-es fájlt (intézõeztmondta méret) feltúrtam 700-as cdre, és még hely is maradt. Nahoppá, valamelyik hazudik! (valsz az intézõ 😊 )
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ekkora tulirast nem engedelyez. De az altalam hasznalt cd-re is fel kell fernie, mert ha nem vinyora masolom, es onnan irom ki, hanem cd-rol cd-re 1:1-ben, akkor lazan rairja. Ugyanarra a nyersanyagra. Na ilyenkor mi van?
Itt is +kerdezem, hatha itt se tudja senki: 730-750 megas filmet hogy lehet kiirni 700-as cd-re? Olyaanrolmasoltam le, tehat valahogy biztos ra lehet buvolni, de hogy?
A hardvered ismeri a 90 és 99 perces cd-ket? Én azért nem tudom írni, mert csak 80 percig ismeri fel
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
az a baj, hogy csak 70 percesnek ismeri fel a 90 perces lemezt, és azt írja ki, hogy nincs elég kapacitása a lemeznek
nahaszondja egy problémám van amikor beszerelték a CD iromat és felrakták a nero jó akkor még müködött simán minden de amta ujra felraktam a
Windows-t és a nero-t is nem látja az iromat egyébként egy 48×-os Teac-om van
sztem a CD-keyyel van valami gáz jó volna ha valaki tudna segiteni mert csak az Image Recordert látja! 😞((((((
nagyon rossz ez igy
remélem udtok segiteni elõre is köcceh
Windows-t és a nero-t is nem látja az iromat egyébként egy 48×-os Teac-om van
sztem a CD-keyyel van valami gáz jó volna ha valaki tudna segiteni mert csak az Image Recordert látja! 😞((((((
nagyon rossz ez igy
remélem udtok segiteni elõre is köcceh
Nyíri! Tesómat azért nem engedtem cd-t írni, mert folyton csak én szponzoráltam a gépfelújítást, õ meg mindig elbulizta a pénzét. Mondtam neki, ha kicsit hozzájárul a géptuninghoz, akkor használhatja. Nem sikerült mellesleg jobb belátásra bírni, de megsajnáltam, úgyhogy lehet cdt írni szabadon ... 😊))
Sux=?
Warez=??
Notgood!!!
Warez=??
Notgood!!!
Notgood. Ezzel az erõvel akár fel is rakhatnák az írandó cuccot a serverre. Pont az a lényeg, hogy a munkához tartozó cuccokat ki tudják írni cd-re, de ne tudjanak pl audiocd-t másolgatni. (most szinte csak erre használják...)
sawo: ilyen kis mocsok vagy? miert nem engeded a teso cdt irni? 😄
Fuh! Értem a problémát, de én nekem egy ötletem lenne. Win xp alatt meg lehet azt csinálni, hogy mikor instalájuk a nero-t akkor megkérdezi a windows, hogy minden user számára telepítsük-e föl, vagy csak egy adott célszemély (pl rendszergazda) legyen jogosult. Na én ezt itthon megcsináltam, és a dolog úgy néz ki, hogy ha én (azaz a rendszergazda) bejelentkezem, akkor tudok cd-t írni, de ha a tesóm a saját loginjávLal jön, és indítaná a nérót, akkor csak image file-t tud készítenii, mert az õ hozzáférésébõl nem ismeri fel a néró a cd-írót, tehát magát a hardware-t. Jó, mi? Remélem lehetett érteni, miket zagyváltam itt össze, ha nem, küldj mailt.
Hö?!?
Szexoldalak letiltva?
← ElőzőOldal 2 / 2