162
t.A.T.u.
-
#24 tatus bugyi:
-
#23 nekem bejönnek...
-
#22 Most mondta a TV, hogy az egyik csajt kitették vagy 3 suliból, mert tapizta a csajokat. -
#21 Affene! Szószerint ugyanezt akartam írni, kár volt lenéznem:-) -
#20 ja, en is vagy tiz evet -
M.A.D. #19 én még tanultam oroszt a suliban. -
#18 nem tudom menyien tudtok itt meg oroszul, de a szoveg se semmi (marmint az eredeti orosz)
nem vagyok oda az ilyen dance stilusert, de most megfogott valami a zeneben es a szovegben is... -
#17 ij klipnem de gáz mikor a kiscsaj élvezkedik:( -
#16 nekema zenéjük tetszik..leginkább a hangjuk és főleg az orosz zenéjük!!!! -
#14 Izeke, vannak akik penzt gyujtottek Esmeralda szemmutetjere, es Isaura felszabaditasara, roluk meg is van a velemenyem eheh -
#13 "Azt viszont nem szeretem, ha valaki ketsegbevonja agyi kepessegeimet, ES gondolkodasra, esetleg a jo/rossz eldontesere kesztet" vagyis a mondat masodik fele nem kovetkezmenye az elsonek...az agyi kepessegeim ketsegbevonasa ott jelentkezett, hogy "sok hulye rakattanjon", meg "probalj meg neha gondolkodni", es a masodik idezetnel lep ervenybe a mondatom masodik fele, miszerint "nem szeretem, ha valaki gondolkodasra kesztet". Azt azert meg el tudom donteni, mi nekem a jo, mi rossz, es mit fogadok el a media altal (semmit, de ez mas teszta) :P -
M.A.D. #12 hát így 30-on túl nem hiszem, hogy Brintey szűz lenne, viszont tőlem az.:) -
M.A.D. #11 az irányított zenéket én sem szeretem, de ez akkor is ott van. :) jók ezek az oroszok.
igaz, 10 évvel ezelőtt volt egy Autografh nevezetű rockbanda.Iszonyatos jó volt, dehát....akkor még... -
#8 pfff...ugy oszinten rohadtul nem erdekel a media altal vezetett marketingstrategia, magas ivben teszek arra, ki mit mond divatosnak, es ki mit nez le. Azt viszont nem szeretem, ha valaki ketsegbevonja agyi kepessegeimet, es gondolkodasra, esetleg a jo/rossz eldontesere kesztet. Ugy itelem, el tudom donteni, mi a jo, mi a rossz, es nalam ket leszbikus lanyka (ebben az esetben ket igen fullos holgyrol, es nem a topik temajat kepezo lanyokrol beszelnek) egymasbafonodasa eroteljesen jo dolognak szamit, es barmennyire hihetetlen is, nem a reklamgepezet mondja meg nekem, hogy ez a meno, meg effele dolgok.
A reklamgepezet pedig csak annyit mond nekem, hogy hallgassam a zenejuket, de mivel szomoru tenykent kell kozolnom, hogy idestova ket honapja nem nezek/hallgatok demoralizalo jellegu tv, es radio musorokat/adasokat (hala a jo edes istennek, es oszinten nem is hianyoznak), ennek ilyen szempontbol nezve nincs semmifele jelentosege. -
#6 de azok -
Játékos #4 Kicsit vékonyak , de azért okoznának otthon némi ajtócsapkodást :)). -
#3 Mármint külsőleg, vagy zeneileg?:) -
#2 nekem is bejönnek -
M.A.D. #1 Nem is rosszak ezek az orosz leszbi csajok! :))