The Longest Journey 2 !!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, most látom, nem a sima TLJ-be írtam! 😊

Sziasztok!
Rég írtam már ide. Ma kipróbáltam végre a Reprobates-t. Illetve csak akartam. Nagy nehezen megszereztem a német változatot (angol még nincs). Feltelepítettem a patchet, megcrackkeltem, majd a magyaírtást is feltettem, ahogy írva van, és elszáll a progi. Inditóexeben hibát talál. 😞

nekem ugyanez a problémám ha valaki tud rá megoldás az szóljon
kösz
Sziasztok!Tegnap megpróbáltam felrakni a játékot,de már a telepítés legelején kiírta,hogy nincs elég lemezterület ehhez a mûvelethez,válasszak másik meghajtót.De hogy válasszak,amikor még csak a végfelhasználó szerzõdést fogadtam el?Másnál is jelentkezett ez a probéma?

Sziasztok!

Elkészült a magyarnyelvû végigjátszás, képekkel, elmentésekkel együtt: Dreamfall: Longest Journey végigjátszás
takysoft
Legalább ne mindkét topicot Sephi indította volna....

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Tatyla
és akkor most ezzel a topikkal mi van?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hi!

Sikerült már valakinek indulásra birnia? Nekem curerom pro-val nem indul. Lite verziot honnan tudom leszedni? Sehol nem lelem....
Csuhai G
2006-04-22 PC Game ISOs Dreamfall: The Longest Journey 2 (C) Tri-Synergy RELOADED 282x15 MB

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

nocsak úgytünik kijött...elég durva 6 cd..nemhogy dvd-n jönne ki.

LezLee
Az utolsó kép szerintem sokaknak ismerõs lesz, már akik játszottak az elsõ résszel. És nagy valószínûséggel nem Longest journey 2, hanem Dreamfall néven fog megjelenni, de ez hálisten a minõséget nem befolyásolja 😊
LezLee

Hupsz most láttam csak hogy kicsit régi.
Itt egy újabb:A norvég filmipar támogatja a játékot

The Longest Journey 2
Egy kis hír.

LezLee
Már megint igazad van! Mint mindig 😊))))
Amúgy meg nem vagyok pesszimista, csak óvatos. Mostanában elég sok elb.szott játékot láttam, sajna...
MIMACSKA
Ne légy pesszimista LezLeeeeeeee!
Egyszer már profi játékot csináltak....Nagyon roszz nem lehet

www.extragyongy.hu

LezLee
Csak sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ebbõl is action/adventure gamet csinálnak, nagyon remélem hogy nem baltázzák el. Végülis a Broken Sword 3. részében elég szépen megoldották az irányítást, és az ún. akció-részeket.
Sephi
http://www.hardwired.hu/img.hw?id=23703

Szal itt

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Na kerem. Arcadia varosanak utcaja ahol betertunk a kis fogadoba... csak most telen!!!!! Elso kep a masodik reszbol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MIMACSKA
A www.longestjourney.com -on vannak jó kis háttérképek
Szóval azért annyira nem izgi😊)

www.extragyongy.hu

LezLee
Milyen kép? Felkeltetted kíváncsiságomat 😊)
Add meg a kép linkjét...
MIMACSKA
nem sikerült 😞
Pedig jó kis kép lett volna...

www.extragyongy.hu

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

LezLee
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

LezLee
Jaja, jó poén lenne,ha mondjuk egyszer csak kijönne ehónapban. Na jó van ne álmodozzunk itt 😊))
MIMACSKA
aztán lehet,hogy egyszer csak hoppácska és kijön a játék😊)

www.extragyongy.hu

LezLee
Hát igen sajna semmi hír. De egy ilyen nagy múltú játék folytatása csak nem fog eltûnni a süllyesztõben, vagy igen???
MIMACSKA
Sajnos semmi új hír.
Nagy a csönd a házuk táján.
A játék fejlesztõ oldalán is semmi
szal karira még máson kell gondolkodni

www.extragyongy.hu

Ombika
HAt jo jatek volt csak nehez en ugy emlexem ra!

LezLee
Húú. Micsoda hír. Most komolyan. Ideje lenne kicsit feléleszteni ezt a topicot, mégis minden idõk egyik legjobb kalandjátékának folytatásáról van szó. Remélem hasonlóan hosszú lesz, mint az elsõ rész. Szerintem biztos nem fogják elrontani. Ha valaki esetleg tudna valami közelebbi dátumot mondani a megjelenést illetõen, akkor ne folytsa magában.
hali
hát, biztos csudi jo lehet, de sajna az elso rész kimaradt az életembõl 😞

www.napisajto.hu

Sephi
Bazzeg. En nem tudom elhinni hogy ennyi ido allat ket hozzaszolas ment a topikhoz. Ennyire nem ismerik az emberek a jo jatekokat?

Hej mikor????Ez nem semmi lenne azer foleh ha hasonlo az 1hez.

Sephi
http://www.longestjourney.com/news/general/sequelannounced.html

Igy van igy van hajra ejjjene szuper anyuuu!! JEEJEJEJEJEJEJ!! Hajra eskuszom egy uj monkey island resznek sem orulnek ennyire!!!