Adobe PREMIERE 6.5 hol?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
latom ertetek is hozza...
az adobe oremieret meg nem probaltam, de az ulead eleg jo... (nincs viszonyitasi alapom)
van meg egy power director nevu progim, ezzel be lehet jaccani a digitalis videot, altalaba aviba szoktam de kiprobaltam mpg 1 formatumba is (VCD). csak azt mondhatok ra amit a mirigy - hu de szar... sokkal jobb az eredmeny, ha siman TMPEGggel bekonvertalom ...
az adobe oremieret meg nem probaltam, de az ulead eleg jo... (nincs viszonyitasi alapom)
van meg egy power director nevu progim, ezzel be lehet jaccani a digitalis videot, altalaba aviba szoktam de kiprobaltam mpg 1 formatumba is (VCD). csak azt mondhatok ra amit a mirigy - hu de szar... sokkal jobb az eredmeny, ha siman TMPEGggel bekonvertalom ...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Letöltési helyet nem tudok, de már használtam a prg-t.Szerintem az UleadMediaStudio 6.5 jobb, azzal a kivétellel hogy az eddigi (4.12,5.02)es DivXbe nem tudtam 2 menetes tömörítésben kimenteni a kész avit..
A Premierben viszont nem lehet mpeget importálni, és nem találtam használható többlet tudást az uleadhoz képest (a divx bugot kivéve), és ez vagy 3× akkora (ez inkább csak modemeseknek érdekes, na de akkor is..).
A Premierben viszont nem lehet mpeget importálni, és nem találtam használható többlet tudást az uleadhoz képest (a divx bugot kivéve), és ez vagy 3× akkora (ez inkább csak modemeseknek érdekes, na de akkor is..).
Nem tud valaki a premier 6.0 hoz leirást?
Help
Help
Itt vagyok
én is tegnap elkezdtem leszedni dc++ -rol, de kilépett a srác felénél és utánna meg csak dsl-est találtam de az negyon lassan jött....
Hát egyik haverom már letöltötte a DC++-ról. Ennyit tudok én ugyan nem ismerem de hallottam hogy õ onnan töltögette le 😊)
Youth
Szükségem lenne erre az editorra; tudna valaki segíteni?