11
-
zeb #11 Igen. Külföldön voltam ahol három hónapig egy szigorúan titkos projecten dolgozatam amiről természetesen nem árulhatok el részleteket, de még ha meg is tehetném, az átlagfórumozó agya úgy sem lenne képes felfogni miről is beszélek. -
#10 ZEB! Újra köztünk? Már hiányoztál... -
zeb #9 Egy magára valamit is adó felhasználó csak is UNIX-ot telepít a gépére.
A Windows egyenlő a dilettantizmussal. Azt minden agyatlan hülye képes telepíteni, de még így is hozzám futnak ha valami baj van, de én már rég túlléptem az ő szinjükön, én már kizárólag csak Unixban gondolkodom. -
Yfel #8 Active Directory...
Ha az neked nem központosított management akkor nem tudom, hogy milyen elképzelésed van az ilyesmiről :)
Y -
#6 Lehet hogy üzemeltet csak egyszerüen nem tudja kihasználni a windows adta lehetőségeket..... :o))))))))) Me max te igen ő nem.. GDF ??? RuleZ -
#3 "Azt akartuk, hogy az NT 4.0 felhasználói átálljanak a Windows Server 2003-ra."
En meg azt AKAROM, hogy...
Meg a vegen betiltjak az NT4.0-t es kotelezove teszik a 2003 hasznalatat. Akinel meg NT van azt lecsukatjak a BSA-val. :-D
-
#2 hoppá, úgy láccik billgeciék hanyagolják az xp meg a .net csicsás, elitista elnevezéseket. hmm.., 1 azaz egy darab mezei pirospont nekik. ugyanakkor remélem ez az utolsó dögvész és pusztulás, amit a májkroszoft a világra szabadít. >) -
Yfel #1 Majd szóljatok az SP6 után :)))
Y