170
Klántagokat Keresek!!!
  • Lacc
    Szvsz rossz helyen jártok ha klánt/tagokat kerestek. Menjetek serverekre aztán ott nézelődjetek. Egy klánnak nem arról kell szólnia hogy összeverődik hirtelen egy rakás ismeretlen, elvannak 1-2 hónapig aztán feloszlik az egész. Élesben kell keresni az ilyesmit, aki nagyjából jól játszik szerintetek meg egyebek azt megkérdezitek, stb. Én legalábbis igy látom. 2 hetes klánokból annyi van mint a szemét, ez szúrja a szemem csak azért irom le ezt.
  • bazze
    Hello mindenkinek!
    Én a Counter 1.6 hoz keresek klánt!A játékkal kb.4 éve játszom singleben és LAN on.Interneten 1 hónapja tolom és még eddig minden serveren megálltam a hekyem.(kivéve 10-1X amikor nem kapom el a formát de ez ritka mint a fehér kóla)
    Na szal én olzan klánt keresek akik kezdőkkel vagz haladókkal foglalkozik és nem vérprofikkal.
    Én úgy vagyokvele fejlődni még rengeteget fofok és 1 klánnal gyarsabban menne a fejlődés!
    15 éves debreceni gyerek vagyok egy mezei 512 ADSL el.
    Ha valaki tud valami megoldást írjon ide vagy az [email protected] ra és megbeszélhetünk 1 próba játékt is.
    Előre is THX
  • Palika1989
    Halihó!
    A PreDatorS Klán alapítója vagyok. (Gondolom nem halottatok még róla, mivel most alakult ;)) CS:Source-al és UT 2004-el toljuk! Jelenleg 2-en vagyunk a csapatba.
    Nem vagyunk vérbeli profik. De azért a középszintűek vagyunk, ha jasonló tulajdonságod van akkor jelentkezz a klánba! :D
    Honlapunk: http://predators.uw.hu
    E-mail:[email protected]
  • Thunderstorm
    en nem klántagokat hanem klánt keresek.15-eves vok es mindig ráerek.2eve csezek.adslem van.mail címem:[email protected]
  • Novca
    Üdv Mindenkinek!
    Squadunk a Delta Force Hungary folyamatosan keres tagokat a Delta Force: Black Hawk Down játékhoz.
    Várunk minden érdeklődőt!
    http://dfh-squad.uw.hu
  • Ion5
    ja ma 8:00-kor mi!!
  • Ion5
    Helló!!
  • Ion5
    Pituska hol vagy!!
  • Ion5
    Nekem gari!!
  • Ion5
    Kerüljél!!
    minket nem zavar!!!
  • The Garrett
    mi van ott lejjebb velem?
    kinek kellek ennyire?
    ja én az NS be szeretnék bekerülni :)
  • Ion5
    Nézd meg a mohán a Klántagokat kere....
    szobát!!
    Cső!
  • Ion5
    hova!
  • Ion5
    Alszik és halkaban beszéj nehogy felébregyen!
  • Ion5
    OOOps elszóltam magam:)
  • Ion5
    Riagy meg
    ithon felbontotuk azt nnnnaaaaGGGGGGYYYY tábbbblaaa cccccsssssswsokkkkkkkkiiiiitt6tttt!!!
    tudod!
  • Ion5
    A mohán most szoltam be a beny bo-nak !
  • Ion5
    Hol vagy lesli
  • Ion5
    Korcs!!
  • Ion5
    Miért!!
  • Ion5
    Helló!!
  • Ion5
    ne itt roncsad a "csipeket" !!
  • Ion5
    Na mi van Garet!
  • The Garrett
    te meg minek jössz utánam? :DDD nem attól hogy magát a gamet utálom mint a szart.. attól még van 1-2 jóarc mohaa-s :)
  • Taptarap
    na-na.
  • The Garrett
    a Mohaat nagyon utálom.
  • Ion5
    Hé emberek én most Clan tagokat keresek!!!
    Úgy hogy ha valakit érdekel akkor írjon az [email protected]!!!!
    pituska:teljesen igazad van de akkor is mohha,cs,nőőők=rulz!!!!!
    na csá!!!!
  • Ams
    meNNYek ki? L0L
  • The Garrett
    SOf&CS&AAO foreva egyebet nem tudok mondani.
  • magus
    pffff meg jo hogy senki sem vagyok:)

ams mar mondtam szallj le rolam menny ki es fuss par kort.
  • Ams
    "magus te meg mondhatsz nekem akármit csben senki vagy."
    nem csak a csben :D
  • magus
    nana azert ne hasonlitsd ossze a cs-t a q3-al. a cs egy lassu taktikus game, a q3-ban meg olyan gyorsan mozognak az emberek hogy kovetni is nehez oket.
  • Jacek
    mmhhmm
  • G. Joe
    fél éve felraktam a cs-t, egy havre berángatott egy hivatalos szevrerre,(mivel eredeti) fél ora gyakorlas utan átmentünk egy kb 16 playeres szerverre, ahol 10 kör utan lazán középmezönyben voltam. Senki nem hitte el jhogy elöször latom az egészet. " hete felraktam a q3-at, bementem egy magyar szevrerre, 10 ember volt kb bent, fél ora uta nszintén középmezöny. A tanulsag, mindenhol számit a skill, és az is amit más fps-ben szedtél össze. természetesen, a csucsjátékosok ellen nem sok sanszom lett volna, de is az volt a cél. Mindkét játék jo game. Ami el tud rontani a egy játékot az a sceene mentalitása, és stilusa, és az ott jellemzö viselkedési normák.
  • Jacek
    1on1=Q1\Q3 na jo UT de az gaz a loser mozgasaval:D
  • Tikal #122
  • Jacek
    meg milyen 1on1 egy team base jatekban:)))))))))))))ezen szoktam a legnagyobbat rohogni:)))
    Jatszottam jo playerek ellen elvertek mivel en nem jatszom vele, de volt fragem mert ez egy ilyen game.
  • Jacek
    szepen leirtam nem baj:DDD
  • Jacek
    figy kb 0.3nal netem a gamet 1.3 utan mar semmit nem jatszottam vele na egy lol az egesz.
    Igen vannak profi emberek de ez kb a cs scene 1%-a mint minden mas jateknal.
    De menj be egy Q3 serverre es megnezem kezdikent hany fraget losz?? menj be egy cs serverre es ott is:)))
    Hat kelekszepen minuszba leszel rendesen ugyanis nem makon mulik az egesz!!!
    Mondok egy peldat es utanna abba hagyom, hetvegen lanon jatszottunk Raven Shield-et tudod mit mondtak a cs-sek??? "ez milyen mar egybol meghalok" "ez tul realistikus!!" na ez a lol nem az volt hogy meglatjak egymast az egyik pukkant egyet a masik fel tarat bele engedi!!! ez lol
  • dikki*yysw
    akármelyikőtök kiállna egy jobb játékos ellen 1on1-be, egy nap alatt sem lenne fragje :)
    mák ide, mák oda. ez az igazság.
    valószínűleg a WCG-n is azért szerepel a CS, mert ha ti ketten elmentek leveritek 3D-t :))