13
Szal...
  • JonasSandor
    #13
    Sapphire Yours
    Ez a játék nagyon hasonlít a supaplexre modern feldolgozásban. XDXD
  • K.András
    #12
    Normális tratégiát mutassál konzolra...
  • K.András
    #11
    Probáld ki a SimCity 4-et, szerintem az lesz az év játéka ez szinte biztos!!!Nem unalmas, honapokig eltart egy egy jobb város kiépitése, gondolkozni is kell nem csak löni,jol is néz ki ebben minden benne van ami kell én már elég régen nem játszom de erre most nagyon rá vagyok kattanva...
  • mohus
    #10
    Kedves Sephi...

    kár a PC-t veszed bele a napjaink játékainak hordozójába. A konzol erősödésével a PC-s játékok kissé háttérbe szorultak vagy elsöprő előnye erősen lecsökkent(kinek hogy tetszik). Ez tény.

    Az Xboxos Splinter Cell, Panzer Dragoon Orta, DOA beachball mindenképp szép sorozat.

    De egy PS2 full 3D Sims is nagyon kellemes. Nem izometrikus már...így sokkal szebben vizelnek maguk alá az emberek:)Van itt még Tenchu 3 vagy SuikodenIII,DMC2, Virtua Tennis 2 és a karácsonyi morzsákat is most szedegette össze az ember Getaway...de még a Vice city-t is sokan nyüstölnek.

    Nintendo idén a Zeldával alkotott valami egészen egyedit megint.

  • Árnyvadász
    #9
    Én már lenyugodtam játék téren. Fent van a Diablo II a gépen és már 1,5 hónapja azzal játszom. A többi nem is érdekel. Kezdek megfásulni a sok hiper játéktól. Meg a gépigényüktől is. Bár jó gépem van, de nem hiszem, hogy egy új játék miatt fejleszteni fogok. DOOM III is majd fut, ahogy fut. Én lassan kiszálok ebből a játékörületből. Épp eleget játszottam már. A Dio meg egy-két évig biztos kitart nálam, aztán meg kitudja mi lesz. Kevés az igazán új, nekem meg a klónok hada nem kell. Beleuntam. Hát ez van. Egyszer ez is eljön.
  • Sephi
    #8
    Ez a te velemenyed es en tisztelem. Bar nekem nem nagyon teccetek az ilyen ur szimulatorok azert a Wing Commander 3 4 5 6 reszeket vegig vittem es eszmeletlen elvezet volt. Meg volt valami amit jacottam de nem emlekszem:)

    Az meg hogy nem kell vas gep? Nekem az elejen a Generals a gepemen ami 1600 XP+ , 256 ddram , gef 3 ti200 (128ddram) , mindent low ra kellet alitsak hogy jacchassak es ugyis akadozott. Tudod mit csinaltam? Vettem + 256 ddram-ot es most minden fullon van es tep a jatek.

    Ellenben a Splinter Cell akadozik meg most is es felo hogy igy lesz a lentebb emlitett jatekokkal is.

    Mondjuk a Freelancer az minden full es tukor :)
  • FREAK
    #7
    "De a Doom3 meg a Deus Ex 2 re miert varjak ha mar egybol azt irtak hogy akarmilyen geped lesz tuti nem lesz eleg. Szomoru de igaz"

    Azért ezeket is PC-n fejlesztik, és nem is MA kezdték, tehát nonszensz para, hogy nem lesz alá vas.....
  • FREAK
    #6
    a Freelancer sem a legjobb a kategóriájában, ha nem lenne a multi, hozzá sem érnék....
  • Sephi
    #5
    Errol van szo. Minden egyes jatekot amit szivbol varunk nagy csalodas! En amr egy jatekert se fogok izgulni... legfejjen ami meg szoba johet az a Metal Gear Solid 2 az Indy jones uj resze no meg a Enter The Matrix lesz... igaz legfobkeppen a Gta: Vice City de abban 100% os vagyok hogy az lesz e ev legjobb jateka! Ps2 mar ki is probaltam es igy is igaz. Meg talan meg a War3 addon.

    De a Doom3 meg a Deus Ex 2 re miert varjak ha mar egybol azt irtak hogy akarmilyen geped lesz tuti nem lesz eleg. Szomoru de igaz.

    Jah es csak szolok hogy elertem a napi 15 ora jatekot nons-stop a Freelancer-el. Eletembe csak a Suikodennel es a Final Fantsy 7 essel jacottam tan ennyit.
  • Alastor
    #3
    #3 :P
  • Sephi
    #1
    Nos kerem eddig veve az oszes jatekot ami ebben az evben megjelent kijelentem hogy mind egy nagy adag csalodas volt ugy ahogy volt.
    Es nem csak igy gondolom. Mindegyik stilusban jelent meg valami es semmi sem volt kielegito.

    FPS : ott van a Unreal 2 meg a IGI 2 amik semmi ujjat nem hoztak

    RTS: C&C Generlas errol nem is tudnek nyilatkozni a joizles hatarain belul.

    Meg sorolhatnam oket.

    Azer volt egy ket jatek ami erdekes mint a Splinter Cell meg az Impossible Creatures. De ezek se tartotak sokat mert vagy tul rovidek vagy nehezek.

    Azert irom ezt mert fel szeretnem hivni a jonep figyelmet az eddigi ev legjobb jatekara aminek a neve egyszeruen Freelancer es egy CD-es anyag. Attol hogy ezt a Microsoft (Age Of Mytologies , Impossible Creatures) csinalta meg nem kene olyan jo legyen de ez a jatek fenomenalis. En csak annyit mondok hogy eletmeben nem jaccotam egy jatekkal non stop 12 oran at. A Splinter cellt pl 15 ora allat vegig lehet vinni ebbe meg alig vagyok az elejen :)

    Az a baj hogy mostanaban semmi jo nem jon ki es ha ennyire feldobnak minket a jobbanl jobb cimek es folytatasaok sajnos eddig mindben csalodtunk nem igaz? Remelem azert csak lesz valami mas is ami a gep ele kot.

    Addig is Freelancer AZ EV JATEKA! (egyenlore)