GPRS probléma HELP!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pannon sztem olyanokra gondol akik utazáson, autóban, vonaton akar internetezni...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
És van az ISDN, ami még freestarttal is egy eldorádó
NEkem az van. Leszámítva, hogy drága, egy leányálom. Ott ahol nincs ADSL. NAgyon szuper...
NEkem az van. Leszámítva, hogy drága, egy leányálom. Ott ahol nincs ADSL. NAgyon szuper...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hát van a Matáv...az azért jobb...
Én nem tudok hozzászólni, bár ha nem tudok hozzászólni, kár volt üzenetet írni...
Nekem a voda nem igazán jön be, ha a letöltés 2k- val jön már örülök, pest közelben lakom (35km), nagyon sürün leáll, egyszoval ha lenne más dobnám a picsába..
Pannon átalánydíjas. 5K-val töltöget. Feltöltõs kártyával. 6400 Ft. bruttó/hónap
A problematura lényege (arghhh) hogy amikor GPRS elérést használok és töltés van folyamatban, akkor nem tudok gépelni, vagy ha igen, akkor kihagy betûket. Ez alapvetõen alá ássa a csetelési terveimet GPRS-el. HELP! Walakee árulja el plíz, hogy mit lehet tenni? XP-t használok. A gépelési probléma egyébként más alkalmazásokra is igaz. Tehát ha pl. wordpad-ben akarok gépelni, ott is gond van.
HEEEELP!!!
HEEEELP!!!