270
Robot Arena: Design & Destroy
-
Ja amúgy képeket bmp filebe menti le ezért érdemes áttkonvertálni jpg-re mert az kisebb! -
F11-el lehet robotjaidról is készitteni képeket csak én levágtam a felesleges részeket Photoshoppal.
A képeket a gamé könyvtárába menti le screenshots nevű mappába. -
antijedi #148 izé f11 utánai képeket hova menti a game? meg amiket ti csináltok uyganu7gy f11 vagy pedig ki lehet valahogy horgászni a gépből a robotképeket maiket ő használ ha "lefényképezed" a robotod? -
antijedi #147 szvsz az előre gyártott cuccok közül nekem csak egy robot teccet féligmeddig, öszes többi szvsz halva született 5let volt... :P -
Hilyába épitted meg egyedül ha nem saját 5let...
Amúgy nekem mindegy hogy mikor vered szétt vele az AI robotokat csak multiba ne használd, nemintha nem tudnám semlegesitteni csak multiba inkább egy saját 5let alapján legyártott gépet érdemes használni :) -
az extrákat én építettem, de ha akarod megépítem egyedül is :), csak gondoltam spórolok egy kis időt :) -
Team spark-ban van benne. -
Ez egy áttalakitott Emergency
Szal nem te épitetted... -
Miután megépítettem ezt a gépet, meguntam a játékot :) muhaha -
majd holnap berakok egy párat :) -
antijedi #139 ok :) -
Van egy 5letem :)
Rakjatok majd ide battle action képeket is.
Játékban F11 lenyomásával lehet screenshotot csinálni. -
antijedi #137 igéretesek, főleg a felforditos stilusuak tünnek tápnak , mongyuk közelebi ismeretség hiányában nehéz itélkezni ;P
majd eccer talán mutliban megtapasztalom milyenek :) -
OK akkor megvárom a késszet :)
Amúgy én gépeimhez mit szólsz? -
antijedi #135 de készült csak mostanában nem sokat volt időm gamelni és hát még félkész a kicsike :P -
nem készült még egy új robot sem? :( -
Ja hát single nem sokat ér :P
akinek van kedve egy multira az keressen meg ICQ-n:172842236 -
antijedi #132 jah nagyon haldoklik pedig jo game, csak hát singlenek nem sok teteje van :P -
Nah kine haljon a téma! :) -
antijedi #130 szvsz az votl a gondja mint nekem hogy 2 file rossz volt az isoban, de ultraisoval simán meg lehetett javitani :) -
antijedi #129 nah énis leszedtem, majd ha gyártotam valamit rakok képet :P -
És mivolt a gond?
UI: Ha csinálsz valami gyilkológépet akkor rakd be ide a képet.
Tárhely ajánlat: www.srv.hu -
Mert ha leszedted és abban hibás a cucc akkor kerezsd meg DC-n a gamét mert más helyet nemtudok. -
Már leis szedted? -
Lehet lassan fogod tudni letölteni mert igen kaki szerverenn van de megéri.
Jaés patch-re is ida rakom a linket:
ftp://ftp.infogrames.net/patches/robot_arena2/Robot Arena 2 Patch V_1.20.exe -
http://www.lkaehler.brturbo.com/mgs/RobotArena2.ISO -
Hátő :)
www.srv.hu -
Braveheart #118 Oké :) Nem tudsz vmilyen jó tárhelyet? -
Hi. Multit még csak angolokkal nyomtam de valamikor iszonyat laggolt. Igen az a 2. rész :)
Kamerát az options-ba vagy játék közbe állithatsz F1-F4 asszem, irányittást meg ott ahol a robotot csinállod a team hq-n belül kiválasztod a robotot és a Wiring menübenn.
Majd ha csinálsz vmi zúzógépet akkor dobd be ide a képet :) -
Braveheart #116 Irányítást és kamerát hol lehet állítani? -
Braveheart #115 Ez a játék ugye a Robot Arena 2, amivel Ti is játszotok? -
Braveheart #114 Na most szedem én is a kicsikét, szoktatok multizni? Mert ha igen, én is beszálnék. -
Kicsit javítgattam a Killert.
Képet kicseréltem a tárhejemenn úgyhogy a lentebbi hozzászólásoba meg lehet nézni hogy hogy néz ki most. -
Nemmondom hogy mindegyik fúde jó gép de gép ellen hatásosak(Emergenci ellen nem mindegyik ).
Ezéris jobba a Player VS Player :) ami reméllem nem nagyon fog laggolni amikor egymás elle megyünk. -
Killer:
Tudom hogy a motrok nincsenek jó hejenn de eddig nem volt gond vele de majd kijavittom a hibát.
Atomspike:
Látvényos de fürge is, nem hijába van benne 4 db Z-Tek High Power beállitású motor.
Flip up: Hát a sújproblémát már kijavitottam azóta. 2 ballast volt az elejébe berakva amire rájöttem hogy felesleges.
Zeus: 1. gépem. ill 2. a testgép utánn ami nagyon vacak volt. Azok a tüskék kiugróssak szal van benne CO2 palack dögivel :) ezzel már egy csomó kupát nyertem igaz 1x 2x lekapták valamejik kereket de aztis csak akkor ha 3 ellen mentem, amúgy 1-et pár pillanat alatt kinyirok vele (Emergencit is).
Grinder:
Bármijen hihetetlen a fegyverzet eléri az ellenfelet.
Alsó tüskék becsúsznak az ellen alá ami nyirja is de felsők jobban nyirják, a belső 4 meg azért van hogy ha olyan ellen harcolok aminek valami kalapácsa vagy hasonlója van akkor ne tudja egyhamar lekapni az egész korongot habár hamarabb a kalapácsa sínyli meg mint az én fegyverem. -
az általam felpakolt gépek közül is csak kettő igazi harci cucc, a többi csak látvány machine. -
A gépek nem rosszak, sőt! Még kisebb gyermekbetegségekben szenvednek, de jó próbálkozások. Én március óta nem játszottam, majd összedobok néhány gépet holnap és meglátjuk, hogy az "életben" milyenek, tükrözi-e a kép a valóságot. -
Grinder: a gép formája jó, a kerek elrejtése pedig újabb jó pont. A fegyverzet viszont nem az igazi, mert nem nyúlik túl a "karosszérián", ezért nem fér hozzá az ellenfélhez. -
Zeus: ezek a kerekek nagyon sérülékenyek :::> AZONNAL lecserélni! Sajnos nem tudom, mi van a tüskék fölött, mert nem látszik rendesen, úgyhogy a fegyverzetről nem tudok nyilatkozni. -
Flip up: Jó kis gép, de egy ilyen gép ne legyen ilyen nehéz. Egy olyan gép, ami arra hajt, hogy felborítsa a másikat nem lehet "nehézsúlyú", hanem fürgének kell lennie. Ha nehéz, akkor meg legyen rajta egy kar, amivel a másikat fel lehet borítani!