509
Üdv minden akváriumosnak!
-
#27 -
#26 Nem semmi. De az nem merült fel benned, hogy "osztódnak" a helek, nem kihalnak? :-)))))
-
#25 Nekem eccer volt 2 rákom az akváriumba a halakkal együtt. Úgy adták őket, hogy teljesen ártalmatlanok. A halak meg egyre tűnedeztek az akváriumból a rákok meg nőttek.:) Először nem tudtuk elképzelni, hogyan kapják el a halakat, aztán kifigyeltük: fölmásztak a növényekre és egyszerűen ráugrottak egy halra, marha jól nézett ki, csak nem bírtuk halakkal...:))) -
#23 ja.. El tudom képzelni. -
#22 Az enyhe kifejezés :D -
#21 Ma veszek egy algaevőt, meg vagy 2 plattit.
Nem tudjátok, üvegharcsát hol lehet venni? -
#20 Akkor már aszaltszilva volt, ugye?? :-)-: -
#19 Nekem a macskám szedte ki a teknőst az akváriumból.Reggel történt és este 9 óra körül találtam meg! -
#18 Nekem egyszer egy borostyán molly ugrott ki, csak órákkal később találtam meg. -
#17 Én is rendkívül féltem őket. Egy plattim egy este kiugrott, délután megtaláltam, olyan volt, mint egy aszalt szilva. :-( -
magyar ember 2 #15 Te hal-a'lta'bort uzemeltetsz hogy minden halad kifexik? :) -
magyar ember 2 #14 Passzol hozza a kaktusz, maris kesz az igenytelen szobanovenyzet. :) -
magyar ember 2 #13 Aszittem ez olyan mint a rendorvicc: ... -van akvariumod? - nincs. - akkor te buzi vagy.
:) -
#12 Akkor biztos, hogy az egy piros xifó volt. Azok ugrálnak ki. -
#11 A platti milyen??
Nekem 4 guppi, 4 molli, 3 neon, 2 xifóm van, meg vagy 20 kisguppi. -
#10 egyszer nekem is eltünt egy halam, kb 3 nap mulva találtam meg a földön...
de volt egy happy and story is: az akvárium tetején volt egy kis rés ( a másik hal is ott jutott ki szerintem :) a két üveglap között amivel le volt takarva, éppen enni adtam nekik mikor az egyik ugy beindult a kajára hogy kiugrott az asztalra, egy kicsit vergödött de aztán megnyugodott majd visszatettem szegényt -
#9 Meg hal se, mert megeszi, tapasztalat ;) Nekem olyan nagyok lettek, h kénytelen voltam őket leadni ... -
#8 vegyé' teknyőst
az egyedül elél sokáig, és nem kő' neki sok víz, meg növény se...
:-()))) -
#5 csak kicsi
mindenből kell.
növény kisebb-nagyobb
hal kisebb-nagyobb
mint a természetben.
csak nem kell sügér pl, mert megeszi a kicsiket... -
#4 Hmm, nekem a guppi nem annyira jön be... Ha veszel neont, akkor más már nem is kell, mert az magában szép, legalábbis szerintem. -
#3 neon, platti, guppi, vitorlás, neon kalászhal, ékfoltos razbóra.
Nagyon szép az akvárium velük. -
#2 Vegyél díszharcsát, meg "tapadókorongosat" (a pontos nevét nem tudom), nekem azok tetszenek a legjobban. Nekem is voltak, de sajnos szétrepedt 1x az akvárium, és utána már nem vettem újakat ... -
#1 5 év után újra vettem halakat.Nagyon szeretem a díszhalakat, nyugtató őket nézni. Szerintetek milyen halakat érdemes venni? És tudtok akvarisztikat oldalakat? Előre is kösz!