285
Kedvenc állatom a hörcsög, mert ha rálépek szörcsög! :)
-
#85 :((((((( -
#84 Részvétem!:(
A miénk tegnap halt meg 4 évesen...
Reggel találtuk meg, hanyatt feküdt a magjain!
Nem voltam nagyon szomorú, mert négy év egy aranyhörinél nagyon nagy kor, szóval már tudtam, hogy lassan elbúcsúzunk tőle, de azért hiányzik. -
#83 :(((( -
#82 tegnap is így volt de még lélegzett -
#81 épp bújt volna be a házába vagy mi mert a segge látszott -
#80 azaz ma -
#79 Meghalt Pufi 3éves volt. :( -
#78 Nekem is volt úgy hívták hogy HÖRBI.Nagyon szép hosszú,szürke szőre volt.
k.b. 2éves korában elpusztult.Nagyon sajnáltam.Egész nap csak bőgtem.:(((((( -
meg ők -
#76 ekkora baromsag :)
valami horcsog eggyutes :)) es 1clip szeruseguk itt ennyit talaltam
:DD -
#75 ja jelenlegi horim is :)(2,5 eves) -
Braveheart #74 Nálam az életének az utolsó fél évében (2 és fél évig élt) szinte mindig aludt, néha kajált meg elvégezte a dolgát, aztán ennyi :) -
#73 leszarom :D -
#72 hörcsög nem alszik téli álmot:) -
#71 akkor jo -
#70 mondom ezt nekem is csak emsélték... nemértek a hörcsögökhoz :) -
#69 enyém soha nem aldut télen -
#68 A horcsog teli almot alszik????enyemis sokat alszik
de este kajara kijon es aligtudom letenni a taljat -
#67 "csak utána benéztünk és ott volt" nem pont utána hanem kb reggel is be néztünk nem láttuk és este megint be néztünk és akkor láttuk meg :((((((((((( -
#66 "csak utólag vettük észre hogy be bujt a kanapéba és azt meg össze csuktuk" nem ugy értem hogy amikor észre vettük akkor gyorsan össze csuktuk! Hanem hogy nem tudtuk hogy ott van de a kanapét össsze csuktuk és csak utána benéztünk és ott volt :((( -
#65 Nah akkor most mesélek 1 történetet...
Megtörént vala amaz nyékládháza nevű városban, hogy a helyi (nemvicc:) tehénmegtermékenyítő szakmunkás fia hörcsögöt kapott ajándékba. Eljött a tél, a hörcsög 1 szép napon elaludt, mint köztudott téli álmot alszik, a tehénmegtermékenyítő szakmunkás fia pedig jóóóóól kidobta a kukába mer azthitte meghalt.. Aztán este mikor valami kaparászott a kukában rájöttek hogy bizony a hörcsögnek is 2 élete van.
Szegény állat viszont nem húzta sokáig... mint köztudott a hörcsög 2 pofára zabál, ilyenkor a 2 pofazacsija megtelik...
a tehénmegtermékenyítő szak feltételez bizonyos alapvető Biológiai alapismereteket, ám az apa mégis felkiálltott: Nini bement valami a bőre alá! ...és összenyomta vala amaz hörcsögnek pofazacskóját... NO COMMENT!
mikor ezt előadták ma nekem megzuhantam a röhögéstől... remélem visszajön v.mi a hangulatból :) -
#64 A Picur elött meg Maszat volt 2napig volt itt de olyan kicsivolt hogy ki fért a rácsok között(ő is törpe höri volt) másnap raktunk mindenhova almát,magot de csak utólag vettük észre hogy be bujt a kanapéba és azt meg össze csuktuk.... szegény masnap vettuk a picurt, picur 2évig élt -
#63 Nekem Picurnak, 2hetehalt meg dzsungáriaitörpe hörivolt
olyan aranyos volt ha vizesvolt a kezem leitta róla. A kezemben tartottam és tök ari volt.
De sajnos meghalt :((((( -
#62 Nekem is volt(van masik)horcsogom 2,5 evet birt :(
lany neve Ödön :) -
#61 Nekem is volt két hörcsögöm (egy fehér, piros szemekkel és egy amolyan szabvány barnás). Az egyik úgy halt meg, hogy megzabálta a szőnyeg rojtját és hát ugye nem bírta megemészteni... :( Ez már jó régen volt, vagy 15 éve...
Úgy hívták, hogy Moszat. -
#60 :( -
Braveheart #59 Szmötyike... -
#58 az enyémet Borisznak, végelgyengülésben múlt ki a srác... :( -
#57 Vasorral?
©-=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::..™® -
#56 Az enyémnek Hearbie volt a neve. -
#55 Az enyém múlt héten csütörtökön halt meg. de amúgy mostanában nagyonsokhörcsög hal meg. csomó imerősömnekaz elmúlt 1-2 hétben halt meg, meg braveheartnak is. különös.
a tieteket hogy hívták?
az enyémet Kavicsnak. -
#54 Nekem is anno így pusztult el az egyik.Nekem ugyan senki nem mondta, hogy rakjam ki, de kicsit kókadtnak tűnt és azt hittem jobban lesz a friss levegőtől.Sajnos 1-2 óra múlva amikor hazajöttem már nem mozgott:( -
#53 Nekem a mostohaanyám folytom mondta, hogy tegyem ki a hörcsögöt néha az erkélyre, had szíjjon friss levegőt. Kiraktam. Meghalt a nagy forróságban. Aztán meg m.anyám még engem hibáztatott mert én raktam ki.
A ROHADT SZEMÉT KÖCSÖG GECI KURVA!!!!!!!! -
#52 Ne is mondd, 8 éve tartok hörcsögöket, már kertünk egyik sarka hörcsögtemetővé vált! -
#51 ez igaz
akkor inkább gyere Morrowindezni egyet... -
Braveheart #50 Én nem azt mondtam, hanem azt hogy az ilyen kis állatok nem élnek sokáig... -
#49 de ilyen alapon ne szeressünk senkit, mert egyszer úgy is meghal -
neménvoltam #48 :(
Nekem is volt 2. Egyik se élt 2 és fél évnél többet. Pedig nagyon szerettem őket. :(( -
Braveheart #47 Eltemettem... nos, akik olvassák ezt a topicot, azoknak adok egy jótanácsot: csak akkor vegyenek vmilyen hobbiállatot, ha nem fognak hozzá nagyon kötődni érzelmileg, mert nagyon szar érzés... -
#46 temesd el