21
Szal...
  • Sephi
    #21
    21 eves csak elirtam nah...

    Dynamic... nem tudom de most mar nagyon ugy nez ki hulye vicc volt bar en rohatul nem ertekeltem...
  • Dynamic
    #20
    Lehet, hogy az ismerősödett is beszivatta valaki, ő meg gyanútlanul tovább adta.Az ilyen ezután úgy terjed, mint a vírus.
    Emlékeztek arra, milyen beszédtéma volt amikor állítólag Korda György megölte a feleségét(Balázs Klári)?Bár erre szerintem csak az idősebbek emlékezhetnek, a 25 év felettiek.
  • Frank99
    #19
    egy újszülöttnek minden vicc új

  • Sephi
    #18
    En felhivtam ismerost de nem vette fel a talefont. Baszotul megharagszok ra ha kamuzott :(
  • GregSB
    #17
    2 verzió van.

    1. Vagy kamuztak neked Sephi, ezesetben rúgd jól seggbe aki ezt tette.

    2. A gyilkos is ismerte ezt az Urban Legendet, és direkt csinált majdnem mident ugyanúgy.(anélkül is felírta volna vérrel a falra a szöveget ha nem megy vissza a szobatárs)
  • Sephi
    #16
    Most bazke tenyleg kirazott a hideg! En bazzdmeg nagyon remelem hogy aki nekem ezt meselte nem kitalata merty eskuszom ugy agyon verem hogy ilyen dolgokal viccelodik :(((

    Ez amit most olvastam majdnem ugyanaz es lehet hogy csak ocska humoranak koszonheto de mondom en ismerem a csajt akirol meselt ( egyszer taliztunk ) es a hapi aki meselte nekem is jol ismeri.

    Eskuszom hogy utanajarok es ha kamuzott nagyon ideges leszek >:(
  • Whir
    #15
    itt a sztori forrása angolul, egy urban legend-es oldalról... és az Urban Legend című filmben is benne volt ez a történet...

  • [HUN]PAStheLoD
    #14
    az lehet hogy másodéves :)
    de akkor is mért nem volt aláírás a falon ? :(
  • The Garrett
    #13
    jah és gyilkosságot nem lehet tulélni :/
  • The Garrett
    #11
    azta rohadt eget. Beparáztam ez tényleg igaz? DE nem értek valamit mit keres egy 2 éves lány a koleszban?
  • Frank99
    #10
    gyerekek.
    ez a sztory egy filmben már megtörtént.
    valami lányok kollégiumban, amcsi horror...
  • Dynamic
    #9
    Hát most lehet, hogy anyázni fogtok, de ez olyan Urban Legend kinézetű sztori.Azt nem tagadom, lehet, hogy megtörtént ez a szörnyű tett, csak a körítés tűnik UL-nek.Esetleg nincs valami linked amiben le van írva a hír?
  • petee
    #8
    Ja és ha ez igaz,hogy ezt a hosszú szöveget vérrel felírta az illető, akkor nagyon nagyon szomorú,hogy léteznek ilyen degenerált állatok....
  • petee
    #7
    szomorú.......
    részvétem Sephi....
  • ThePartyFace
    #6
  • [HUN]PAStheLoD
    #5
    ha ismerted akkor az tenyleg nagyon "szar" dolog.
  • [HUN]PAStheLoD
    #4
    te voltál ott?? mennyire igaz ez? de ha csak a fele akkor is elég szörnyű, de mit is várunk ? nyakunkon az újabb háború igaz nem itt lesz de nem tudjuk elfordítani a tekintetünket róla ugyse.
  • Sephi
    #3
    Az bisztos hogy nem lennek a csaj helyeben sem a szobatarsaenak. Csak belegondolni is rosz mi let volna ha felgyujtja a villanyt.

    A legszomorubb az hogy az aldozatot ... ismertem.
  • Sephi
    #2
    Szeretnem veletek megosztani eletem tan egyik legremesebb torteneset. Mint tudngyatok (egyesek) en Nagyvaradi vagyok de fel szoktam jarni Kolosvarra ami kb. 3 oranyira van az en varosomtol. Mikor utaojara lementem (azaz tegnap) oda szerintem a legremesebb dolgot hallotam.

    Egy lany koleszben ami kolosvaron talahato borzasto gyilkossag tortent. Megoltek egy 2 eves lanyt. Ez meg eddig tan nem is annyira erdekes.

    A szobatarsa a lanynak Pentekenkent haza szokon menni falura es igy tett ez alkalommal is. Este 7 orakor elment az alomasra de valamit elfelejtett es viszafordult a koleszba. Amikor benyitott a vilany le volt kapcsolva es gondolta hogy a szobatarsa alszik igy nem kapcsolta fel hanem gyorsan kivette a szekrenybol ami kellet neki es szepen element.

    Tegnap este a aldozat egyik baratnoje a koleszbol furcsalta hogy a baratnoje nem nyit ajtot. Pedig telefonalt is neki es halotta hogy csorog bentrol. Sot ha elment volna akkor a kulcsot lent kelet volna hagynia a portan. Benyitot de sotet volt ezert felkapcsolta a villlanyt es elmondasa szerint alitolag spontan elajult. Ket masik lany koleganoje lelte meg az eleajult lanyt az ajtoban es ok is bementek hogy megnezek mi van.. Azonnal jelentetek az esetet.

    a furcsa dolgok a storyban a kovetkezok. Amikor a rendorseg atkutatta a szobat a falra volt irva verrel a kovetkezo szoveg : "Szerencsed hogy nem gyujtottad fel a villanyt mert kulomben teged is megoltelek volna"

    Ez persze az aldozat koleganojenek szolt aki gondolhatjatok hogy be van most szarva. A masik fura dolog hogy akarhanyszor valaki elhagya a kollegiumot lent kell hagya a kulcsot a portan. Az aldozat szobatarsa becsukta az ajtot mikor penteken elment megis nyitva volt az amikor a masik lany ( egy baratno aki elajult ) benyitott.

    Szoval vagy belso dolog volt vagy valaki bessurrant.

    Nah most kerdem en. Ha filmben lett volna szar kis kriminek minosul. De ez igazabol tortent meg egy johiru kolegiumban!!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    én túléltem az iskola 1 8 osztályát. na ez már telesítmény ?