Tulelt Gyilkossag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dynamic... nem tudom de most mar nagyon ugy nez ki hulye vicc volt bar en rohatul nem ertekeltem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Emlékeztek arra, milyen beszédtéma volt amikor állítólag Korda György megölte a feleségét(Balázs Klári)?Bár erre szerintem csak az idõsebbek emlékezhetnek, a 25 év felettiek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Vagy kamuztak neked Sephi, ezesetben rúgd jól seggbe aki ezt tette.
2. A gyilkos is ismerte ezt az Urban Legendet, és direkt csinált majdnem mident ugyanúgy.(anélkül is felírta volna vérrel a falra a szöveget ha nem megy vissza a szobatárs)
Ez amit most olvastam majdnem ugyanaz es lehet hogy csak ocska humoranak koszonheto de mondom en ismerem a csajt akirol meselt ( egyszer taliztunk ) es a hapi aki meselte nekem is jol ismeri.
Eskuszom hogy utanajarok es ha kamuzott nagyon ideges leszek >😞
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
de akkor is mért nem volt aláírás a falon ? 😞
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez a sztory egy filmben már megtörtént.
valami lányok kollégiumban, amcsi horror...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A legszomorubb az hogy az aldozatot ... ismertem.
Egy lany koleszben ami kolosvaron talahato borzasto gyilkossag tortent. Megoltek egy 2 eves lanyt. Ez meg eddig tan nem is annyira erdekes.
A szobatarsa a lanynak Pentekenkent haza szokon menni falura es igy tett ez alkalommal is. Este 7 orakor elment az alomasra de valamit elfelejtett es viszafordult a koleszba. Amikor benyitott a vilany le volt kapcsolva es gondolta hogy a szobatarsa alszik igy nem kapcsolta fel hanem gyorsan kivette a szekrenybol ami kellet neki es szepen element.
Tegnap este a aldozat egyik baratnoje a koleszbol furcsalta hogy a baratnoje nem nyit ajtot. Pedig telefonalt is neki es halotta hogy csorog bentrol. Sot ha elment volna akkor a kulcsot lent kelet volna hagynia a portan. Benyitot de sotet volt ezert felkapcsolta a villlanyt es elmondasa szerint alitolag spontan elajult. Ket masik lany koleganoje lelte meg az eleajult lanyt az ajtoban es ok is bementek hogy megnezek mi van.. Azonnal jelentetek az esetet.
a furcsa dolgok a storyban a kovetkezok. Amikor a rendorseg atkutatta a szobat a falra volt irva verrel a kovetkezo szoveg : "Szerencsed hogy nem gyujtottad fel a villanyt mert kulomben teged is megoltelek volna"
Ez persze az aldozat koleganojenek szolt aki gondolhatjatok hogy be van most szarva. A masik fura dolog hogy akarhanyszor valaki elhagya a kollegiumot lent kell hagya a kulcsot a portan. Az aldozat szobatarsa becsukta az ajtot mikor penteken elment megis nyitva volt az amikor a masik lany ( egy baratno aki elajult ) benyitott.
Szoval vagy belso dolog volt vagy valaki bessurrant.
Nah most kerdem en. Ha filmben lett volna szar kis kriminek minosul. De ez igazabol tortent meg egy johiru kolegiumban!!!!