262
Mert szerintem nem....:-/
-
[Walaki]D`Lair #92 ARABOK : -
[Walaki]D`Lair #91 Találtak "Fegyverre utaló nyomokat"....aha...meg a nagyanyám....állatkertbe ne vigyem őket???
USA : -
[Walaki]D`Lair #90 akkor nem marad más hátra mint ? -
#89 De ez nem arról szól, hogy "valamiért" hisz a világ neki!
MUTASSANAK BIZONYÍTÉKOKAT A FEGYVERZETELLENŐRÖK!
Ha ugyan ez lenne Magyarországgal a helyzet, miszerint Bush bácsi habzó szájjal ugázza szerte a világnak, hogy igenis nekünk TPF-eink vannak (igazából nincsenek), akkor vajon hogy vélekednél?
De sajnos semmi...
Husszein bácsi nem fenyegetett senkit ilyesmivel, nem tiltotta ki az ellenőröket, oda mehettek ahova és amilyen kísérettel csak kedvük tartotta.
Mutassanak fel bizonyítékokat, és akkor azt mondom, (meg a világ is, akik "valamiért" hisznek Saddamnak), hogy ATTACK!!!!
Addig kurvamindegy ki mit hisz, mert ez a háboru bizonyítékok híjján, csak agresszió. Semmivel se jobb mint a terrorizmus...
Mindazonálltal, én is rühellem az egész középkeleti iszlám embercsoportokat, hisz nem telik el úgy nap, hogy valaki nem kavarná arrafelé a szart. Amióta megszülettem, abban a kurva régióban mindig történik valami, és ez már kezd kissé aggasztó lenni.
A faszom kivan a hülye vallásukkal, meg az egész szarkeverő kócerájjal, úgy ahogy van!
De akkorsem így kéne egy ILYEN hatalmat képviselő kormánynak a dolgot elintéznie...
-
[Walaki]D`Lair #88
affene.... -
#87 arról már úgyis lekéstél :D -
[Walaki]D`Lair #86 Fél tőlük a faszom....csak nem akarom hogy tudják, hogy kell ide betelepülni.... -
#85 sajnálatos, de igaz tény, hogy ha nincs az atombomba, Japán ma is a többi ázsiai putri szintjén állna, mert nem saját erőből jutottak ide, az is nyilvánvaló -
#84 pontosan azt kell értékelni bennük, hogy ennyi idő alatt majdnem minden téren világelsők
ezt az is kénytelen elismerni, aki utálja őket
de mit tud ezzel szemben felmutatni az arab világ?? őskori, primitív törvények, szegénység, szellemi nyomor, a nők elnyomása, terror
persze engem mindez nem zavarna, ha nem lennének emberek, akik az utóbbit akarják a saját testükkel megvédeni a gonosz amerikai rakétáktól
nevetséges -
#83 Ki érdemli meg ? Megérdemli valaki azt, hogy másokon uralkodjon ? -
#81 és ha tudják??? nehogy azt hidd, hogy gyártottak minden fővárosnak egy nagy hatótávolságú atomrakétát....... mert más útvonalon ide nem jutnak el
a terrortól sem kell tartani, bőven lesz dolguk az igazi ellenségeik országaiban -
[Walaki]D`Lair #80 Legalábbis nagyon remélem hogy enm tudják... -
#79 így van
mellesleg nem tudom, belegondoltatok-e egyáltalán a helyzet iróniájába
-adott ugyebár Bush állítása, miszerint Hussein rendelkezik tömegpusztító fegyverekkel (TPF)
-adott Hussein állítása, miszerint ez nem igaz
-a világ (valamiért) Hussein-nek hisz
-elkezdődik a háború, és 2 dolog történhet
1. Irak nem vet be semmiféle TPF-t, mivel nincs neki, vagy van, csak nem meri. Ebben az esetben jön a szokásos egy hónapos bombázás, lerohanás, nem volt mitől fosni.
2. Irak TPF-eket vet be, mondjuk Izrael vagy a törökök ellen, és meghal párszázezer ember. Nos, ezzel Bush állítását igazolná, és AZ EGÉSZ VILÁGOT maga ellen fordítaná, ebben az esetben kevesebb mint egy hónap alatt sivagat lenne Irakból.
Vagyis, sakk-matt Bush javára, Hussein maximum azzal kerülheti el a vereséget, ha felborítja az asztalt, de akkor tutira nem fog többet sakkozni.
és a végére csak Frankot tudom ismételni: NEKÜNK EHHEZ SEMMI KÖZÜNK, jó esély van rá, hogy 100 arabból 99 azt sem tudja, hogy Magyarország a világon van -
[Walaki]D`Lair #78 egyik sem. -
#77 srácok!
ha mondjuk a Parlementet valakik tökik lerombolják (és nem ilyen kis porbafingó ki ország vagyunk) akkor addig mennénk a felelősök után, amíg bosszút nem állunk.
A bosszúállás mi magyarokra nagyon is áll ("dögöljön meg a szomszéd tehene is") ezért nem kell csodálkozni, hogy ha USA ezt teszi.
Hogy igaza van-e? IRAK-nak tuti van köze az iszlámhoz -ugye- hogy Laden barátunkhoz van-e kérdés?
Hogy esetleg USA profitál belőle (olajmezők) akkor mi van? Erősen kétlem, hogy csak az olajé' van, hiszen Kuwait bábkormányát ők tették oda, és Kuwait is igen gazdag olajban.
A háború szar dolog, de tőlünk messze van, és kétlem hogy komoly veszély fenyegetne minket.
USA-nak és Londonnak megvan az esélye egy kis terrorista csapásra, sajnálom.
Ki a fasz mondta, hogy kínlódjanak velük?
Amúgy meg mi itt a SG fórumon nem fogjuk a világot megváltani...
Bush sem fogja.... -
#76 személy szerint leszarom, mert semmi közöm hozzá, de ha már választani kell... -
#75 de most választani kell
bush vagy hussein -
[Walaki]D`Lair #74 Maximálisan 1et értek.... -
#73 Ez oké, de azt nem melegében kellett volna elintézni?????
Nem most, hogy: Ja és amikor emléxel arra a naaaagy környezetszennyezésre? Na ezt azér kapod......
Csak ezekért az indokoért nem akarná Bush ilyen nagyon, ilyen hirtelen eltaposni.
Nameg akkor legyen már olyan szíves és tegyen ugyanígy É. Koreával, mert azok sem éppen balettáncos kislánykák...
Idióta egy bagázs az összes....
És ebbe MOST Bush-ék is beletartoznak. -
[Walaki]D`Lair #72 na....megyünk? Csinálunk neki 42-4x-es örökmosolyt...:))))) -
#71 tök mindegy, NEKEM emiatt bassza a csőrömet Saddam, és EZÉRT örülök, ha eltapossák
akárki -
#70 Valoban kuwaitért nem kapta meg a magáét de nem az usa dolga itélkezni...
szerinted az ozonlyuk miatt támadja meg?:)
pont erről beszélek ha az ozonlyuk lenne a legnagyobb gondja bushnak akkor intézkedne délamerikában és afrikában az illegális fakitermelés ellen, de erre mindenki szarik pedig van olyan fontos mint a szar olaj -
#69 Kuwaitért és 7 hónap környezetszennyezésért még nem fizetett meg
Norbi : ha téged nem zavar, hogy Saddam barátunk kétszeresére tágította az ózonlyukat, akkor tényleg nem nem ártott neked semmit..... -
#68 Mr Bu$h biztos tudja a dolgát, azért... -
#67 Pontosan. Mióta megválasztották Husszeint újra, nem történt semmi...
Nem rohant le senkit, nem agresszorkodott, semmi. A fegyverzetellenőrök MINDEN kívánságát betartotta....
Én sem vagyok Irak párti, de könyörgöm. Mire ez a nagy agresszió hirtelen???
Észak Korea viszont még a fegyverzetellenőröket sem engedte be. Most akkor kiket kéne agresszió útján elintézni???? -
#66 Ezt nehéz megmondani kinek mennyit ártott, nekem még nem ártott Husszein, de necsak azt lássuk hogy nekünk mit ártott, hanem azt is hogy a dél koreaiaknak mit ártott, hogy egy ország ketészakadt...
A lényeg hogy koreát diplomáciai uton akarja leszerelni, irakot meg erővel...
Konkrétan mire gondolsz mivel ártott a világnak Husszein? Mi szurja most az USA szemét Irakban, ugyanaz meg nem szurja Afrikában, Koreában...
-
#65 Észak-Korea ezred annyit nem ártott a világnak, mint Hussein, azért ne csak azt lássuk, amit akarunk...... -
#63 Colin Powell azt nyilatkozta szöulban hogy annak ellenére hogy észak koreának nukleáris rakétái vannak a válságot diplomáciai uton akarja megoldani és nem katonai uton... hm -
#62 LOL
Fórumbug...:-DDDD -
#61 ezt én irtam be, hogy kerül a te neved oda? ki vagy?:) -
Kurblee #60 nem feledjük:) ezt nem tudtam, csak azt hogy mire akarták használni.... -
#59 Azt azért ne felejtsük el, hogy a Patriotot eredendően repülőgépek ellen tervezték, nem ballisztikus rakéták lelövésére. -
#58 nem igazán müködtek a patriotok, izraelre csak ugy hullotak a scudok, és nem sok haszna volt nekik... ha jol emlékszem 2-3 igazolt találat volt, a lényeg hogy a patriot nem találta el a scudot csak mellette robbant fel amit vehtunk sikernek de a zsufolt izraelre zuhano szétrobbant rakéta darabok nagy károkat okoztak na és persze emberéleteket is követelt... -
#57 hozzáteszem egyeseknek... -
#56 Ez mondjuk kevésbbé nevetséges, amikor porrá bombáznak egy országot, de hát ugye az élet is csak egy vicc... -
#55 mért mi volt az öbölben ? -
#54 hát ja el kell puffogtani a lőszert meg ki probálni az uj fejlesztéseket, na persze mindezt titokban mert ha nem sikerul az ciki, ha meg sikerul akkor mehet a nyilvánosság elé...
Emlékezzünk hogy a patriot rakéta elhárito milyen csődöt mondott anno az öbölben... -
#53 És ki kell próbálni az új fegyvereket is!
A régieket pedig ki kell lőni, mert lassan lejár a szavatosságuk! :D -
#52 A Bush család a génjeiben hordozza az "anti-Iraq" feelinget. Ez + olaj = WAR
Ilyen egyszerű.
És ha valaki azt hiszi, hogy a sok tüntetés hat az amerikaiakra, az nagyon téved. -
#51 egyiket sem birom, de bocs ha vkit ez megbánt