20
Forma1 2003
  • hen-tes
    jó.. már nem kell :)
  • hen-tes
    adjatok vmi ISO file neveket plz
    ezek érdekelnének:
    F1 2002
    F1 Challenge 98-02
  • Joke
    Most nézem a két oldal ugyan az.
  • Joke
    Na ezen közben találtam. Tök örűltem, hogy Ferrarik-hoz van időmérőedzésre beállítás, de ezek ilyen egy körösök lehetnek, mert ha a felvezetőkört is meghúztam, akkor a gyosrkörben a motor elfüstölt. Szal érdekes. Egyébként a hsw-n van egy 2003-as patch, versenyzők, autók, új szabályok, egész jó!
  • Joke
    Köszi, majd megnézem.
  • Jacek
    www.hsw.hu
  • Joke
    Én elkezdtem átírni az F1 2002-őt, egész jól haladok, a plióták már az ideiek, a rajtszám, minden stimmel, már csak a kocsikat kéne valahonnan letöltenem, nem tud valaki valam címet? Jah, meg kéne egy mentés, aki végignyomta a sesont, szóva egy olyan mentés nem ártana.

Nah meg egy kérdés: Nem játszom régóta, szóval enm tom, hogy állítsam be a kocsit a problámám az, hogy a kanyarokban mindíg füsöla gumi, nem cak amikor fékezek, hanem van olyan, hoyg simán fék nélkül veszem be a kanyart, és füstöl, mint állat, és csúszok is rendesen, ezt nem tom hogy lehetne beállítani. A verseny végére meg szinte teljesen elmegy a fékem az utosló köröket nem tom teljsetíetni, mert ha fékezem, épp hogy fog, és akkor is jobbra húz az autó. Ez mitől van. Van oylan oldal, ami beállításokkal foglalkozik, ja meg oylan kéne, ahol vannak 2003-as kocsik.
  • Jacek
    igen de viszont nem lesz papyrus fele nascar a sok ami gyp ugyis az arcade kell
  • Alexease
    Miert? Hogy frissitse a jatekmenetet. Nem lesz belso nezet, nem fognak torni az autok, es helikopterrol bombak fognak hullani, hogy izgalmasabb legyen a jatek:))))))))))))))
  • cypher
    Thx.
  • avcom
    Az EA Sports a tavalyi évben utalt arra, hogy idén (2003.) utoljára adja ki az F1 sorozat tagját. Ezt alátámasztja az is, hogy 4 évre megvették a kizárólagos jogokat a Nascar simek fejlesztésére.

Viszont a cég pár nappal ezelőtt jelentette be új játékát PC-re és PS2-re F1 CAREER CHALLANGE címmel. Várható megjelenés április-május. Bővebb info a BHMS-on.
  • Demon
    Remélem vett.
  • cypher
    Tudtommal nem.
    Vett az EA erre az évre licenszet???
  • Demon
    Megjelent már az EA SPORT FORMA1 2003?