17
Csak 60 Hz-en fitnak a játékok Xp alatt, amúgy rendes a refresh rate
-
simonl #17 Sziasztok,
Nálam is hasonló volt a hibajelenség...csak 60 Hz en muszikált a notebook ba épített NVidia kártya.
A lent megadott módon - dxdiag, frissítési frekvencia, felülbírálás - megoldottam, átállítottam 75 Hz re. Ez jó érték? Egyéb javaslat?:)
Ha viszont játszani is akarok akkor a minden játékban be kell állítani a frekvencia frissítést?
Köszönöm ha tud valaki jó tanácso adni....
-
zsancy #16 ok sikerült köszike -
zsancy #15 Megprobálom a játék konzoljába megcsinálni.Ati kártyán már megtudtam csinálni de az nVidian valamiér nemsikerül. -
Inquisitor #14 Beállítottad külön OpebGL és D3D alatt is? Monitor driverre fent van jól? Ha OpenGL a játék, akkor lehet, hogy konzolparancsban meg kell adnond a frissítést. Az is lehet, hogy a játék beállításaiban meg van adva a frissítés és felülbírálja. Van olyan játék, ahol ez csak a beállítást tartalmazó fileok lézi buherálásával lehet megoldani. -
zsancy #13 Megcsináltam,mentettem,gépet is ujrainditottam hátha akkor jo de még mindig 60Hzfutnak a játékok. -
#12 Ez csak jatekokra vonatkozik... -
#11 Startmenu ,futtatas ,dxdiag,es a legutolso fulon a frissitesi frekvencia felulbiralasa.Ennyi. -
zsancy #10 Valaki légyszives magyarázza el nekem, hogy lehet ezt a programot használni.Játszani szeretnék de a szemem már a seggembe érzi magát a 60Hz-töl.Csíp -
#9 Rivatuner RC 12.2
Ez a legujabb.
-
#8 NVRefreshTool 2.1
nálam ez a legfaxább,minden oprendszeren.(2000,XP) -
#6 Inkabb ajanlom a Rivatunert.
Az uj mar nem csak NVidia hanem ATI kartyakkal is mukodik.
Es amiert ajanlom az, hogy mig a tobbi program, mint pl Powerstip csak a jatekoknal tud refreshratet allitani, addig a RivaTuner a desktopnal is atallitja a frekit a regi monitoroknal. -
Lammer at Work #4 esetleg új rivatuner???
-
#3 4109-es driverben allithato a d3d alatt a kepismetlesi freki -
#2 Refreshlock. Én ezt használom és jól működik, de van már pár ilyen topic, abban kellene érdeklődnöd. :) -
Huron #1 Egy általános probléma, hogy a GeForce kártyák csak 60 Hz alatt muzsikálnak Xp-n a játékokban. van egy NvRefresh Tool 1.0 nevű prog, ami ugyan átállítja ezt a 60 Hz-et egy kívánt értékre, de csak rég iDetonatorok alatt. A 40.72-esnél nem változik a refresh rate. Powerstrip installálása után meg amikor betöltené a Pstripet, magától újraindul a gépem. Tudtok valami megoldást erre?