11
Monitor probléma
-
revi73 #11 sziasztok, lenne olyan problémám, hogy van 1 LG W1943SB-PF monitorom, és bekapcsolás után felugrik a kép közepén 2 kisablak az egyik:"4:3 in wide", a másik pedig: "photo effect", ez van odaírva, és nem tudom eltüntetni, Valaki valami megoldás? -
#10 Helló emberek!
Olyan gondom van, hogy vettem tegnap egy Syncmaster 244T monitort és az a bajom vele, hogy össze dugtam, bekapcsoltam a háttérben bejön a windows, de nem jeleníti meg a képernyőn (NO SIGNAL, DOS-ban sem látszódik semmi)! Rádugtam a régi monitort, ő is azt mondja, hogy NO SIGNAL! De ha így indítom újra mikor a régi monitor van rajta és mikor bejön a windows és ekkor dugom át a 244T-re úgy minden okés, működik.
Persze a felbontás nem jó még úgy!
Nagyon várom a segítségeteket, mert akkor holnap már vissza viszem, ha szar!
VGA: 9800GT (MSI) -
#9 A képösszehúzódás mindenképp sorkimenő hiba. Ez lehet kontakt is, vagy csak időszakosan áthúz a nagyfeszültségü tekercs, de számíts rá hogy nem sokáig húzza. Ha fizikai behatással visszaáll a kép akkor kontakt. Ha valamennyire értessz hozzá akkor szedd szét és nézd meg a sorkimenő körül a forrasztásokat, ill. a táprésznél. -
#8 Sajnos ez szervíz gyanus, de már akkor el kellett volna vinned, amikor a kép összeugrott.
Annyira nem vagyok otthon a témában, de lehet, hogy maga a képcső adta meg magát, legalábbis egy ismerősnél ehez hasonló effektet produkált egy moncsi, amelyben az halt meg.... -
sniper #7 Sztem szar. :) -
DePreSsZYo #6 Hi nekem van egy 15* monitorm és mostanában olyat csinál, hogy összehuzdik a kép.
Ilyenkor rákell baszni egyet.
De ma eljuttot egy olyan szintre hogy magától kikapcsolt és bese tudtam kapcsolni.
Csak most és kitudja mikor adja meg magát.
Mi lehet a baja? -
#5 PHILIPS 107 E5. Az E4 még jó volt... -
#4 Sajna a mai olcsó 17'-es szarok (LG, Samtron) ilyenenek.
Nem véletlen 30K az áruk..... -
#3 Hájaheló!
Lenne egy olyan gondom, hogyha egy 17"-os moncsin elindítok egy konzolt, ami a képernyő kétharmadát letakarja, akkor ha azt az ablakot mozgatom egy fehér háttér előtt, akkor a kép oldala/sarkai kb 2 mm-ert "lélegeznek".
Mennyi lenne a maximálisan elfogadható? Javítható a dolog?
Fontos lenne, mert több új moncsink is ilyen. -
#2 A Powerstrip-nek van ilyen lehetősége. Mármint szoftveres fényerőállítás, de ne várj csodákat.
Innen -
Joey #1 Hi! Szal az a probléma, hogy van nekem egy SUPER VGA monitorom, és nem engedi a fényerősséget feljebb rakni,és a kép enyhén sötét.. már a kontraszt és fényerőt is csutkára feltekertük, még sem jó! Egy régi video kártyám van és nem lehet magán a kártyán állítani a fényerőn illetve a kontraszton. Nem tudom mi lehet a probléma, akinek volt már ilyen problémája, és sikeresen megoldotta az írja le hogy kell..!thx ! bye!