LG 775FT Probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
uh. nekem is pont ilyen monitorom volt.
mar jo ideje nem hasznaltam, fent volt egy szekreny tetejen, majd egyik atpakolas soran amikor fel/le emeltem eltort a tartoja.. :D

http://loal.atw.hu

lg 775ft monitor, gépbekapcsolásnál nemcsinál semmit, csak kattog meg villog a powerled zölden meg narancssárgán..találkozott már valaki ilyen problémával? lehet orvosolni valahogy?
Hát nem akarok kötekedni, de egy 17-es monitornál minimum a 97kHz.

Lammer
Ott a pont igazad van, félre néztem baaah :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Mike
most hadd ne kezdjem azt ecsetelni, mitõl drágább vmelyik monitor, és mi értelme annak, hogy milyen benne az elektronika, milyen a kép geometriája, stb

haveromnak 95-ös analóg 14" monitora van (szerintem qrvaronda a képe) õ meg elvan vele

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ugyan miért? mert igényes vagyok?

Mike
amelyik 17" monitor nem tudja a 97KHz-et az alapból gagyi

Mike
a 795 sehol nem 19"

Dj N-Ice
Akkor most már csak annyit mondjatok, hogy kb mennyibe lehet venni 795Ft-t?

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Ok! de az már 19es! az nagyobb :)
namind1 ez a topic is elcsúszik f@szságba úgylátom
Topic out...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

ize, 410. A 451 asszem 19".
Iiyama Vision Master 451 is rulez.
Mike at home
ha mar annyira odavagytok az LG 775-ert, akkor mar legalabb 795 az legalabb 97kHz-es

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
en unregekkel nem vitatkozom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
a képe tényleg jo... szép éles élénk szinei vannak..
Én sem nyitok vitát!

Sok ismerõsöm mondta, hogy nagyon pöpec a moncsim képe:
LG 775FT+Radeon 8500 párosítás.

Télleg éles, jó szinekkel van megáldva stb.stb. jó ennyi.

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Mike at home
nem nyitok vitat errol veled.
ha szerinted a 775 nem gagyi, am legyen
szerintem meg az

az ar meg eppen azert annyi amennyi

Mike
Nálam jó monitor ott kezdõdik, hogy 17" ára is 2-vel kezõdik, és hat számjegyû
mondjuk egy Viewsonic 70+fa körül azért már jó kompromisszum

Mike at home
egyebkent nyugodtan vehetsz masikat, eleg gagyi egy monitor, jo mondjuk nekem is ez van :)

Mike at home
Winxp alatt mondjuk nvidia kartyanal allithato a d3d refresh rate-je

Lammer
nekem otthon ugyanez a mmoncsim és tökéletes vele minden!
Monggyunk nekem radeonom van és refreshfix és megy frankón minden ...
én a vsyncet nem szeressem mert ugye befixálja a 60 FPSre arrggghhhh

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dj N-Ice
hol találom ezt a refreshlockot?

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

Stann
WinXp-t használsz, ugye? Tölts le a Refreshlockot, v. vmi hasonló progit, és stabilan marad 85hz-en. A msik problémára esetleg próbálj ki egy régebbi, de stabil drivert!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?

Dj N-Ice
Ez igen, de gyors voltál:))))))

Dj N-Ice
Sziasztok, nem értem miért de, valami nem jó a monitorommal, nem rég vettem, fél éves 1024*768ban tudja a 85Hz-t ami mondjuk játék közben leesik 60-ra... Nem tudom hogy ennek igy kell-e lennie. A másik pedig hogy a Vsync-et hiába kapcsolom be a detonatorban nem mûködik. A SOF2 az egyetlen játék ahol nem esik szét a kép az összes többiben a fal mellett megyek és full csíkos az egész.... Mit csináljak? Szerviz vagy vegyek másikat?!? Segitségeteket elõre is köszönöm.
Üdv:

DJ N-Ice