35
Ki szereti a Jancsó filmeket? Én pl. imádom őket :)))
-
#35 Sokan azt hiszik hogy ami trágár az vicces is,pedig ez nem így van.AZ általam eddig látott Jancsó filmek nagyon vontatottak és primitívek voltak. -
#34 Jancsó Miklós a magyar Uwe Boll. Az ő filmjeiben annyi a kreativitás meg a stílus, mint sz**-ban a vitamin. 1 filmet láttam, amit ő rendezett, de elég is volt Egy kutya fekália az egész. Azt a sok idegesítő, értelmetlen hülyeséget, ehh...
Semmit nem lehetett kivenni belőle az ég világon. Azt hiszem a Szörnyek évadja volt.
Borzasztó! Fusson ki merre lát. -
Lyan Kyj #33 hihetetlen, ma két csatorna is (rtlk, tv2) Jancsó filmet vetít, ráadásul részben egyidőben.... Utolsó vacsora vs Ede megevé... az előbbit választom, szépen felvetetem:) -
cyrus #32 azegy fos :C -
#31 :D -
#30 décépluszplusz -
cyrus #29 lewarezolnám, honnan ? :C -
motorolanokia #28 Nekem lámpást adott az Úr kezembe Pesten, egy nagyon jó film, csak ajánlani tudom! -
Prof William #27 Jaja volt szerencsém néhány remekművéhez. Annyira nagy rendező ő mint a híres Uwe Boll! -
Lyan Kyj #26 Érdekelnének a filmek! Honnan tudom megszerezni? Ha van olyan vki, aki postai vagy netes úton tudna nekem adni -természetesen fizetnék érte- filmeket, dobjon egy pm-et, vagy egy mailt a [email protected]!Köszi -
#25 remélem soha -
#24 vááá bírom őket
mikor lesz az új? -
#23 80 van mi? -
#22 Jancsó sem egy 20-as. Sok neki sincs hátra. -
#21 na kifogja akkor a sok sz.r forgatokönyvet irni a Jancsóbának??? -
#20 Életének 79. évében elhunyt Hernádi Gyula Kossuth- és József Attila-díjas író - hangzott el az Info Rádióban. -
#19 Az egyetlen Jancso-film, amit valaha megneztem, a "Szörnyek évadja" volt. Na azt a faszsagot szerintem nehez tullicitalni.
A lenyeg, hogy minden 2 percben egy halom meztelen csaj atrohan a kepen.
Jancso mar 20 evvel ezelött is egy ven, impotens, kejenc f*sz volt. Gondolom mostanaban mar menni sem tud es a filmjei a szenilitasa miatt nez ki müveszetnek. Mar ö sem tudja mit akart forgatni....
Hogy az ilyenek pocsekolhatjak azt a draga filmszalagot es a sok penzt... -
#18 Most megy a Lámpás :) -
#17 Végülis.. :) -
[Walaki]D`Lair #16 minnegy :)))) -
#15 A legjobb ehhez hasonló magyar film, a "Mami Blu". Nagyon komoly. Bán János, Gáspár Sándor, Dörner György. Na azon tel van nem durva poénokkal. Max 1 BM és semmi. De szétröhög a fejed a végére. Régi szép magyar filmek. Se Koltai, se Kern ... :) -
#14 De talán hangfElvétel... :DDD -
[Walaki]D`Lair #13 igen, mert ez mp3-ban megvan nekem :)) -
#12 "hangfölvétel" LOLKA! :D -
Aiyyo #11 Nem talakoztam meg vele a neten. De a lampast leadta a tv is vagy mar 3*. Gondolom nem utoljara -
Aiyyo #10 Az egy picit mas mint az eddigi. A multat (1944-tol) ulteti at a mai korba. Meg talan meg tobb szimbolum van benne mint az elozo 3 reszben. Ja es ez mar total erthetetlen :) Az egeszbol valamicsket fel lehet fogni, de a jelenetek nagy resze valami zavaros maszlag. Erre egyebkent van is utalas a filmben nem keves onkritikaval. Nem bantam meg, hogy megneztem de ez az utolso resz mar elegge lapos. -
#9 "Nekem lampast adott kezembe az ur pesten"
ezt meg lehet vhonnan szerezni netről ? -
[Walaki]D`Lair #8 Vasárnap fogom megnézni :DDDDDDD
Vannak abba is ilyen kaliberű beszólások? -
Aiyyo #7 Miki bacsi nagyon komoly! Egyre zavarosabb filmeket csinal. :) Az ujat (Kelj fel komam ne aludjal) latta valaki? Teljes kaosz, de nekem tetszik.
Walaki]D`Lair: A film pontos cime: Nekem lampast adott kezembe az ur pesten. Nem kekeckedek de erre ugyeljunk! -
#6 a fan túlzás de a "-Fütyülsz bazmeg és hazudsz!
" sokszor előjön. -
[Walaki]D`Lair #5 Mit látok?! Csak nem egy Jancsó Miklós fan????? :DDDDDDD -
#4 Alap. -
[Walaki]D`Lair #3 Nos igen...Én pl a 3x-i végignézés előtt jöttem rá, hogy tulajdonképpen semmi értelme nincs a filmnek, és onnantól kezdve betegre röhögtem magam rajta...(anyád a szúnyogok) -
#2 Hát nem tudom.Én régóta szerettem volna megnézni pl. az Anyád!A szúnyogok!-atAmikor megnéztem, iszonyú nagyot csalódtam.Volt benne egy-két jó poén, de összességében egy nagy zagyvalék az egész, nem győztem tekergetni.Nem tudom milyen a többi Kapa és Pepe film, de az Anyád! után lemondtam róluk. -
[Walaki]D`Lair #1 Kapa feat. Petike - Live From The Temető
"-Ne fütyülj!
-neh..én nem fütyülök..
-Te fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj!
-he ne...én nem fütyülök...
-Fütyülsz bazmeg és hazudsz!
-Mé?
-Mert egy szar szemét szar alak vagy!
Kivakarlak a geciből UGYE? IDEHOZTALAK, AKKOR FŰT FÁT IGÉRSZ IGAZ?! KIVAKARTALAK A GECIBŐL, VAGY NEM VAKARTALAK KI??!! TE MEG ITT FÜTTYÖGSZ TE BAROM??? ITT A NEMZETI NAGYJAINK KÖZÖTT!!?! Ahol AHOL AZ ŐSÖK SZELLEME JÁR BAMEG?!!?! ITT NEM FOGOD FELVERNI A CSENDET! BAZMEG ÉN NEM VISZEM EL HELYETTED A BALHÉT!!! ÉRTED?? HÁT ITT AZ ÉN HÁTAMON CSATTAN MINDEN ÉRTED!!!?!
-Értem abszolút, csak ne fog már a nyakam, tudod milyen érzékeny egyből föláll a faszom...
-Bepe téma van innen!
-Jó
-Mondom bepe téma van!
-Az most mi, hogy ne szó...
-Az, hogy kuss van!
-Ja jó...."
Amúgy a hangfölvétel, Jancsó Miklós 'Amidőn az úr lámpást adott a kezembe' című filmjéből egy részlet.