4
Miért nem ismeri fel a vadonatúj cd írót?
-
HG #4 Nem ugyanit, ugyanis -
HG #3 Kösz, Gerry! Tudom, hogy nem High-tech cucc egyik sem, de nem az enyém, csak a problémát nyertem meg. Ő ugyanit nálam is kevesebbet tud ezekről a dolgról, megkért segítsek. De ez nekem már magas. A Régi SONY az High-tech? És mégis megy vele. Nem tudom, jól használtam -e a Grabbelés szót, én arra gondoltam, hogy az Easy Creatorban Audio CD -t kérem, és a felső ablakban megjelenő TRACK-eket áthúzom alulra, és kiírom. Ahogy megmozdítok egy Track-et, azonnal írja, hogy nem támogatja. A régi Sony meg igen? Ez a fura.
Meg hogy a Nero sem hajlando CDCOPYT csinálni, inicializálásnál fagy. Olyan hülyén felpörög egy pillanatra az LG, Felszalad 62%-ra, és ácsi. Az öreg Sony-m meg simán megcsinálja. Ennyire nem kompatibilis az LG? -
#2 Mindenképpen próbáld ki a legfrissebb változatokat a progikból, viszont az az LG 52x CD, az nem valami high-tech cucc, úgyhogy ne várj tőle sokat, és max 8x-os sebességgel grabbeld vele az audio CD-ket, ott még nem nagyon hibázik, felette viszont már gyakran recseg a grabbelt anyag. -
HG #1 Sziasztok. Egy problémára keresek megoldást. Adott egy P4-es gép, van benne egy 52x-es LG olvasó, és egy Philips CD író. Pontos típusát most nem tudom, de 24x-es író, ha jó emlékszem. A jelenség: A Nero a zene cd másolásánál, ha sima CD-COPY-t kérek, a CD inicializálásnál 62%-nál megáll. Egyébként ha Grabbelem, akkor megírja. Az Easy CD creator, ha CDCOPY-t kérek, kiírja, hogy nem látja a cd írót. Ha Grabbelni szeretném, akkor kiírja, hogy a cd olvasó nem támogatja a TRACK-ek kicsomagolását. DATA cd-vel semmi gond, mindkét progi szépen dolgozik. Ha az LG olvasót kicseréltem egy régi SONY-ra, akkor az Easy szépen csinálta Grabbelve, de CDcopynál így sem ismeri fel az írót. Lehet, hogy újabb NERO és EASY megoldaná a problémát? Előre is kösz a válaszokat!